Mer

Årets konsult by 4potentials

4potentials vill lyfta alla de fantastiska konsulter som varje dag hjälper företag, både runt om i Sverige och globalt. Att arbeta som konsult innebär att varje nytt uppdrag blir till en ny lärdom. Som konsult så står man ofta inför nya utmaningar och en fantastisk möjlighet att möta nya perspektiv och att framför allt hjälpa kunden att utvecklas och nå sina mål.

Möten med nya kunder, kollegor och affärsområden gör att varje dag är kompetensutvecklande.

Som konsult kan du utvecklas inom ditt specialistområde eller leda större projekt och det är en bransch med goda karriärmöjligheter. Varierande projekt och nya företag att lära känna innebär dessutom en spännande och utmanande vardag, för att inte nämna de uppdrag som ger en global arbetslivserfarenhet och möjlighet att bygga internationella affärsrelationer.

En duktig konsult gör så att andra lyckas. Det är inte alltid att de främsta konsulterna lyfts fram utan det ligger ofta i konsultens roll att verka utan att synas. Idag lyfter vi fram tio personer av tusentals som verkar som konsulter.

När 4potentials har tagit fram årets konsult så har vi gjort det med fokus på konsultens drive, engagemang, kunskaper, sociala förmågor att förstå en kund, ledarskapsförmågor samt deras framtida potential och bidraget till sina kunder och branschen. Vi vet att det finns fler än tio att hylla – och vill du rekommendera en talang till nästa års lista gör du det HÄR.

Det är med stor glädje som vi nu kan gå vidare till listan. Ett stort grattis till er från oss på 4potentials!

ÅRETS KONSULT 2024 by 4potentials

Placering Namn Företag och roll LinkedIn
1 Anna Pehrsson Managing Director – AFRY Management Consulting  AB https://www.linkedin.com/in/annabertilson/
2 Asma Tantawi Engagement Manager – McKinsey & Company https://www.linkedin.com/in/asmatantawi/
3 Daniel Pihl Director – BearingPoint https://www.linkedin.com/in/daniel-p-405b381/
4 Felix Mörée Partner – Axholmen https://www.linkedin.com/in/felixmoree/
5 Olof Sundström Managing Director and Partner – Boston Consulting Group https://www.linkedin.com/in/olofsundstrom/
6 Emelie von Schreeb Associate Project Manager – Cupole https://www.linkedin.com/in/emelievonschreeb/
7 Martin Irding Associate Partner – McKinsey & Company https://www.linkedin.com/in/martin-irding-653b41/
8 Martina Ronquist Partner och Kontorschef – Grant Thornton Sweden AB https://www.linkedin.com/in/martina-ronquist-b3300a61/
9 My Ewrelius Ryde Strategy Consultant – Accenture https://www.linkedin.com/in/my-ewrelius-ryde/
10 Maria Phung Backman Management consultant – McKinsey & Company https://www.linkedin.com/in/maria-phung-backman-a9816373/

Om vinnaren Anna Pehrsson:

Anna är Managing Director på AFRY Management Consulting och har många års erfarenhet som konsult bakom sig. Anna ser den konstanta utvecklingen som konsultbranschen innebär. Hon ser med varje kunds olika utmaningar möjligheterna för att såväl utnyttja sin potential som att lära sig nya saker. Det är med stor glädje som vi tilldelar årets konsult by 4potentials till dig Anna!

Grattis till dig och alla andra fantastiska konsulter önskar vi på 4potentials!  

4potentials hjälper gärna företag som vill rekrytera en konsult! Just nu har vi flera uppdrag där vi söker konsulter. Se alla våra lediga jobb HÄR.

Och vill du som yrkesverksam eller studerande inom området finnas med i 4potentias talangnätverk så ansöker du här: https://4potentials.se/apply/