Mer

Om 4potentials

4potentials är Sveriges mest personliga talangnätverk. Vi samlar 5 000 topptalanger och arbetar tillsammans med 250 företag och partners. 4potentials maximerar människors och organisationers potential genom att skapa äkta och hållbara relationer dem emellan. Detta gör oss till det ledande talangnätverket.

4potentials gör organisationer mer talangfulla genom att se till att de attraherar, rekryterar, utvecklar och behåller sina viktigaste kompetenser. Detta gör vi genom att börja i den rätta änden av kompetensförsörjningen – nämligen hos individen med den alldeles unika potentialen.

Våra medlemmar är allt från ingenjörer, ekonomer, IT-specialister, HR-specialister till jurister i alla faser i karriären: Toppstudenter, Young Professionals och Executives. Vi bryr oss egentligen varken om ålder, utbildning eller ditt jobb. Vi vill veta vem du är och vad du vill bli. 

Hos oss kan du som medlem få vara med om oväntade möten via större events, rekryteringsuppdrag, after works, rankinglistor, sociala medier, one-on-ones, coaching eller andra spännande forum. Vi finns till för organisationer och kandidater livet ut, genom hela karriären och i alla stadier av era organisationers utveckling.

Till höger kan du läsa mer om vad vi menar med en talang.

Är du talang och vill bli medlem? https://4potentials.se/MEMBERSHIP/