Mer

Om 4potentials

Varför 4potentials?
4potentials syfte är att maximera människors och organisationers potential. Nätverket har idag relationer med drygt 60 000 kandidater i Sverige – direkt eller indirekt. 6000 av dessa klassar vi som supertalanger, de är våra medlemmar. Det gör oss till det ledande talangnätverket.

Hur gör vi det?
Genom att skapa de bästa och mest äkta relationerna mellan olika människor och organisationer. Alla med olika potentialer. Vi satsar på levande unika personliga möten. Ingen djupare relation går att bygga upp genom att man enbart ”connectar” via nätet. Inga nätverk går att bygga upp, endast genom internet. Våra ägare har mer än 20 års erfarenhet från talangmarknaden.

Vad gör 4potentials?
4potentials gör organisationer mer talangfulla genom att se till att de attraherar, rekryterar, utvecklar och behåller sina viktigaste kompetenser. Detta görs genom att börja i den andra änden av kompetensförsörjningen – nämligen med individen med den alldeles unika potentialen.

Vi har efter många års erfarenhet på talangmarknaden lärt oss att denna marknad styrs av den enskilda individens/talangens behov, attityd, kompetens och tankar. Att hjälpa våra medlemmar med den personliga utvecklingen, både privat och professionellt, är därför vår kanske allra viktigaste uppgift. 

Vi anser att alla människor har sin unika potential och även dessa så kallade talanger är inget mer än bara människor. Vi tror på riktiga samtal där vi pratar mer om vem du är och vill bli än vad du gör och har gjort. Vår styrka är att vi kan visa känslor, kramas och ändå vara professionella med gedigna processer och verktyg för att till exempel hitta rätt kandidat för organisationen och rätt utmaning för individen.

Den unika relationen vi har med människorna i vårt nätverk gör att vi är nummer 1 på talangmarknaden. Både för kandidater och för de mer än 100 organisationer som arbetat med oss under våra år på denna marknad.

Vårt nätverk består idag utav ca 5000 talanger. De befinner sig i olika stadier i arbetslivet och är allt från Studenter och Young Professionals till Executives. Utbildningsbakgrunden varierar även den och våra medlemmar är allt från ingenjörer, ekonomer, IT-specialister, HR till jurister. Men vi bryr oss egentligen varken om ålder, utbildning eller ditt jobb. Vi vill veta vem du är och vad du vill bli. Det gäller både våra uppdragsgivare och kandidater.

Hos oss kan du få vara med om oväntade möten via större events, rekryteringsuppdrag, after works, rankinglistor, sociala medier, one-on-ones, coaching eller något annat spännande forum. Vi finns till för organisationer och kandidater livet ut, genom hela karriären och i alla stadier av era organisationers utveckling.

Vår grundare, Fredrik Andersson, har legat bakom de flesta talanginitiativen på den nordiska talangmarknaden. Dessutom är mer än 5000 talanger indirekta ägare av det ledande talangnätverket – 4potentials – genom att de har betalt en liten slant för att vara med och utveckla sitt talangnätverk. Det skapar ett unikt engagemang som gör att våra kundevent blir överbokade med fantastiska kandidater samt att vi sätter rekryteringar snabbare än något annat rekryteringsföretag.

Vi är dåliga på att vara strikta och fyrkantiga. Önskar du det finns det andra nätverk på marknaden.

Till höger kan du läsa mer om vårt ”Coca-Cola recept”, dvs vad det är enligt oss och våra kunder samt 6000 talanger som gör att man lyckas i arbetslivet – generellt. Där står inget om tur – för talang handlar till 98% om att nöta en boll mot väggen under dygnets 24 timmar. Eller i bästa fall bara i 10 000 timmar.

Är du talang och vill bli medlem? https://4potentials.se/MEMBERSHIP/