Mer

Vilka företag arbetar vi med?

4potentials arbetar med företag som har drömmar och visioner. Företag som vill lite mer och ofta är branschledande. I dessa företag förstår bolagets ledning att medarbetarna skall arbeta i 40 år och måste byta jobb internt eller externt. De förstår också att en ung chef kan ha barn och möte på dagis. De är naturligtvis jämställda eller arbetar dygnet runt för att bli bättre på det. De kan konsten att se till hela jordens behov och skänker inte bara pengar utan även riktigt engagemang till den som behöver det.

Det konstiga med våra partners är att de är lönsamma och framgångsrika trots att personalen går hem i tid och trots att de inte är inblandade i fel affärer. Det är kanske inte så konstigt? Ärlighet varar längst och framför allt vinner inget lag på att slita ut sina medarbetare. Därför premierar vi partners som är långsiktiga i allt.

4potentials gör alltid en check av bolagets värderingar innan de tecknar ett partnerskap. Vi vet att vi liksom våra partners har utvecklingspotential inom hel rad områden. Och för oss är det inget problem att arbeta med ett företag som ärligt vill förändras.

Arbetar du på ett företag med det lilla extra. Kontakta oss för då har vi en del gemensamt.

Av de som är topp 10 bland Sveriges mest populära företag har vi samarbetat med 9 av dem. Den erfarenheten gör att vi både förstår professionella och unika kunder liksom talangerna.