Mer

Top 500 Great Change Leaders and specialists 2024 by 4potentials

För andra gången blir femhundra fantastiska, storartade, lyhörda, kloka, samordnande ödmjuka engagerade ledare och specialister utsedda till 2024 Top 500 Great Change Leaders and specialists av 4potentials. Stort grattis och Glad Påsk!

Priset delas ut för att ge alla de människor- som arbetar stenhårt för att en organisation skall gå från A till B – lite extra energi i deras förändringsresa.

En förändringsledare kan vara en specialist, generalist eller ledare. En medarbetare som går före, en styrelseordförande eller en modig koncernchef eller någon annan som gör en skillnad – för många. Ledarskap är olika för olika situationer och ledarskap kan vara en innovation eller en generell återkommande förbättrande handling. Vi har fått in tusentals med nomineringar och har försökt finna de förändringsledare och förbättringsledare som är driva, trevliga, ödmjuka, streetsmarta och har en förmåga att få med sig folk samt att se en helhet. Många är extremt inspirerande.

Det är inte bara en vinnare. Det är femhundra personer som har föräldrar, lärare, vänner, kollegor, livskamrater, barn, farmor, mormor och andra som gjort att de tagit steget. Idag firar vi också dem. Glöm aldrig de som gjort att ni är med på listan idag.

Vi firar även det mod och den inspiration som ni är för andra. Men vi skickar också med en passning till er alla på listan att med denna listplacering följer också ett STORT ANSVAR. Vad kan du göra för att inte bara göra din organisation bättre – utan även hela samhället?

Det är svårt att släppa en lista med 500 namn då förändrare hela tiden är på väg. Så är någon titel fel? – så mejlar ni idag så ändrar vi det.

 

Det är många fler kvinnor (59%) än män (41%) på listan. Det är det för att 4potentials är ett kompetensbaserat chefsrekryteringsföretag. Fortsätt förändra, utveckla och brinn för det ni gör – oavsett kön.

Det är fler bland de främsta talangfulla ledarna som väljer  att arbeta i Stockholm än om man jämför med fördelningen på arbetsmarknaden generellt.  Hela 70% väljer att arbeta i Stockholm bland dessa förändringsledare. Men listan visar också på den fantastiska kompetensen som finns över hela landet! Exempelvis är tre uppväxta i Borås, 15 st från Helsingborg, två från Luleå, 2 st från Kalmar, fyra från Varberg, tio från Danderyd, nio från solen i Karlstad och flera uppväxta utomlands. Erfarenhetsmässigt så är det allt från studenten till den erfarna ledaren. De är X år i snitt (ålder har inget med talang att göra) och sex av dem vill helst arbeta på Hilti, 59 vill till Axel Johnson och lika många till EQT. 25 av 500, dvs 5% vill till offentlig sektor,  men de är också nyfikna på Billerud, Valio, Best Western och Dustin. Totalt finns cirka 55 favoritföretag. Det visar på att när de allra främsta förändringsledarna VÄLJER arbetsgivare så är deras arbetsmarknad mindre. Flest vill starta eget. 

M a o flera hundra av de duktiga förändringsledarna är uppväxta långt från huvudstaden och i år det en helt unik norrlänning som tar täten.

Årets etta är Claes Nordmark. Han föddes 1977 i Överluleå församling i Norrbottens län och har läst bland annat statsvetenskap vid Uppsala Universitet. Claes har förändrat hela Norrland och givit hela regionen en ökad framtidstro. Tack vare Claes så vill numera fem gånger så många talanger arbeta i Norrland, man har i Boden lyckats med integrationsarbetet med Ukrainare,  i Norra Sverige leder man världens gröna industrirevolution och man har lyckats med att få H2 Green Steel att etablera sig, SM-veckan har precis varit i regionen, 2013 låg Boden på plats 270 på Svenskt näringslivs kommunranking, fyra år senare var de på plats 90. Sedan dess har de förbättrat sig ytterligare. Årets placering landade på plats 49. Claes är en visionär ledare, kommunikativ och otroligt ödmjuk. Claes har arbetat tidigare för Mikael Damberg, Sven-Erik Bucht och även arbetat på PR-byrån Westander, Com hem, Sundbybergs stad och har flera styrelseuppdrag.

Claes är en karismatisk, kommunikativ och inkluderande ledare som inspirerar och leder hela samhället framåt mot en ljus framtid. Genom sitt ledarskap som kommunalråd i Boden och som ordförande för Norrbottens Kommuner tar han ofta plats i nationell media och tar sig an frågor som är viktiga att driva på nationell nivå.

Bodens kommun har gått in i kommunens största tillväxtfas på över 100 år. Hans ledarskap har inspirerat och gjutit mod och stolthet i den kommunala förvaltningen som presterar långt över vad man kan förvänta sig att en kommunal förvaltning ska kunna göra. Bodens kommun är numera en attraktiv arbetsgivare och extremt service-minded.

2020 blev man utsedda till hela Sveriges föreningsvänligaste kommun. I år kom de delad etta tillsammans med Norrköping i IVL Svenska Miljöinstitutets ranking av kommuner som är bäst på klimatanpassning. Vi på 4potentials träffade Claes redan 2011. Vi har alltid tänkt att detta kan vara Sveriges nästa statsminister. Stort grattis omtänksamma ödmjuka fantastiska Claes. Vilken resa du gjort. Nu är du utsedd till Sweden’s best change leader in 2024.

Tvåan är minst lika bra på det här med förändring och framför allt att byggande vinnande lag som påverkar ett bolags resultaträkning. Vi kan aldrig sluta att bli imponerande av Susanne Ehnbåge CEO Stockmann Group & Lindex, styrelseledamot för Ahlsell & Komplett Group. Årets Ruterdam 2017. Positiv, resultatinriktad och affärsmässig ledare som skapar energi och motivation. Har gedigen erfarenhet av ledning (fd vd Siba) och stor helhetsförståelse för både strategi och daglig verksamhet. Denna Göteborgska supertalang har verkat för att Lindex har blivit betydligt mer digitala, både i form av ”digital first” till att stå på fler försäljningsben (digitalt  från ca 3 % 2017 till ca 20 % idag). Företaget har också arbetat för en hållbar omställning – att växa i omsättning samtidigt som man minskar koldioxidutsläppet. Att bli purpose-driven, satsningar på femtech som är i linje med deras högre syfte, att förändra idealet (kvinnor och mode) visar sig också i resultatet. Kunderna väljer Lindex och vinsten har ökat med 7 ggr sedan 2017.

Susanne har för egen del tagit sig an rollen som koncernchef för Stockmann group sedan maj månad (dvs leda både Stockmann och Lindex). För oss på 4potentials är Susanne – näringslivets främsta förändringsledare.

Trea blir Axels Johnson relativt nya koncernchef, Thomas Ekman. Ett ödmjukt underbarn som vad han än tar i så blir det bra – för att Thomas är den bästa. Kinnevik fostrade och fd Vd för Tele2, fd VD för Dustin mm har alltid varit något helt extra. Med Thomas får man förändring och det går snabbt och är tydligt samt att du alltid är lyhörd. Vi har följt dig sedan 1994 och stannar man kvar i Fotbolls VM framgången och drar en parallell till fotbollsvärlden – så är du näringslivets Zlatan. Fast ödmjuk. Du är kanske den på listan som just nu tar störst kliv framåt  – men vi vet att resan med Axel Johnson har bara börjat och du måste ha en morot (som den säljare du är) att vinna nästa år…

Fyra blir Rejlers Vd, Viktor Svensson som redan 2001 blev rankad som 6:a som bästa finansjournalist och redan 2007 satte Fredrik på 4potentials han som trea på Nova 100s framtida ledare. Detta är en streetsmart inspirerande trevlig vinnarskalle från Bjärred i Skåne – som får saker gjort. Jobbar extremt hårt och förstår hur man driver ”Change”. Viktor är extremt duktig på den kommunikativa delen i en förändring.

På femte plats finner vi Sveriges nu främsta HR-direktör och tillika kanske den allra främsta HR-chefen som Sveriges någonsin har haft. Skånska Paulina Ekvall på Billerud har blivit utsedd till årets HR-chef och såg nyligen till att Billerud och hennes team blev utsedda till ÅRETS TALANGFÖRETAG. Paulina vann Top 500 Great Change Leaders och är även med i år i den absoluta toppen. Paulina pratar alltid om vikten av att bygga ett team och i år skulle Paulina också kunna ha vunnit igen. Så bra är du. Men samtidigt vet vi att du gläds åt andras framgångar. Du har en stor del i att många på listan är i den absoluta toppen. Inte minst genom att vara en god förebild.

 

 

Sexa är en storartad framtida ledare, Åsa Dammert. Hon är idag HR-chef på Aspia. Åsa har ett driv som få ledare har. Hon besitter en unik förmåga att få saker gjort. Åsa skapar sig snabbt en bild och börjar sedan att förändra. Åsa är extremt rak och en person med mycket hög energinivå, ambition samt har en stor talang att engagera människor i sin närhet. Åsa är mycket företagsam, positiv, energisk och exekutiv samt driver alla sina projekt i mål på bästa sätt. Åsa snackar inte sig till toppen. Du skall vara med i toppen för att du gör och du gör det extremt bra. Dessutom kan du konsten att säga tack.

Sjua blir Valios Vd, Robert Auselius, som lyckats förändra ett helt företag genom att sten för sten bygga och utveckla ett fantastiskt team. Du förstår att ibland tar förändring tid men du inser – med fötterna på jorden – att med energi, tuffa beslut, drive så kommer man så småningom fram. Valio har tack vare din energi fått en god start på sin förändring. Det återstår säkerligen fler steg innan man är i mål – men din energi smittar av sig.

Robert är ödmjuk, trevlig och kombinerar sin nyfikenhet med sin vilja att lyckas. Robert är omtänksam. Han vill väl och i en förändring krävs det både en portion omtänksamhet samt en näve stort mod och en konst att ta beslut. Robert ser vägen framåt.

Skånska Robert är en duktig förändringsledare. Du har arbetat stenhårt för att komma dit där du är – men framför allt är du mest stolt över den förflyttning som Valio och dess fantastiska medarbetare lyckats att göra. Valio fanns inte på kartan innan du kom in. Nu är fler och fler nyfikna.

Åtta blir besöksnäringens och hela östra Sveriges supertalang, Anna Barkevall. Böda Sand vann Sveriges främsta campingresort, enligt SIFO, 2022 och Böda Sand har Campers’ Choice-utmärkelse för bästa camping tredje året i rad! Anna är Böda Sands Vd och ledare och idag är denna camping på Öland – med sina 1350 campingplatser och 125 stugor – Sveriges största camping.

Böda är familjeägt och det märks hela tiden i Annas ledarskap och kommunikation hur hon värnar om laget – de anställda och även alla kunder. Flera har nominerat Anna till denna lista.

Böda Sand ägs av familjen Barkevall från Öland. Familjen har drivit anläggningen i egen regi sedan 1994 och strategin är och förblir att återinvestera all eventuell vinst i företaget. På det sättet har Böda Sand utvecklats från att vara en traditionell campingplats till en fullfjädrad semesteranläggning, en destination. Idag vill Anna och företaget leverera den bästa semesterupplevelsen genom högkvalitativt, mångfaldigt och prisvärt boende i kombination med närliggande dags- och kvällsaktiviteter.

Ett av värdeorden är att ha kul tillsammans. Och det märks. Inte minst i den energin som Anna förmedlar. Vi på 4potentials älskar att se andras potential och med Anna vill vi presentera en genuin, närvarande och hårt arbetande ledare. Oerhört inspirerande. Företagets värdeord om att vara aktiva, närvarande, med hjärtat är inte bara värdeord. Anna är allt detta och därför är du och ert företag värd en plats på denna inspirerande lista. Du är på riktigt en storartad förändringsledare.

 

Nia blir Stockholms Handelskammares VD – Andreas Hatzigeorgiou. Som vd för Stockholms Handelskammare har han arbetat för att skapa möjligheter som kopplar samman akademi, politik, kultur och näringsliv. Andreas är en starkt bidragande orsak till att Stockholm blir en alltmer populär stad att bo, verka och leva i. Andreas tar även ett större ansvar, ser till helheten och är alltid ömdjuk inför framgångar och motgångar.

Andreas Hatzieorgiou föddes 1982 i Uppsala och växte upp i Skutskär söder om Gävle och han har spelat ishockey i Brynäs. Hatzigeorgiou är doktor i nationalekonomi med examina från Lunds universitet och från University of Michigan, där han var Fulbrightstipendiat. Han har studerat matematik och retorik vid University of Washington och färdigställde sin kandidatexamen vid Stockholms universitet.

Det märks när du pratar med Andreas ett detta en klok och skarp förändringsledare.

 

Tia blir en fantastisk person. Jessica Schultz är partner på Northzone och baserad på Stockholmskontoret. Hon täcker ett brett spektrum av sektorer, men med ett särskilt intresse för SaaS, klimat och konsumentaffärer. Innan Jessica började på Northzone var hon med och grundade och var CMO för den marknadsledande matkassetjänsten HelloFresh, där hon ledde den globala marknadsföringsverksamheten. Hon började sin karriär som konsult på LEK Consulting i USA och har en civilekonomexamen från Handels i Stockholm.

Jessica sitter i flera bolagsstyrelser såsom Enride, NA-KD och är ordförande för Prins Daniels Fellowship styrgrupp. Jessica har som många andra på listan idrottat mycket (handboll) och växte upp i Linköping. Jessica är med och formar morgondagens näringsliv och har möjlighet att påverka Sverige i den roll hon fått genom hårt arbete och stor samt gedigen kompetens.

 

 

Här nedan är hela listan Top 500 Great Change Leaders 2024. Och alla ni på listan får gärna dela denna framgång med de som alltid trott på er och era kollegor. Ni får en egen liten logotype att använda på LinkedIn eller CV. För vi vet att ibland vänder det och då kan man behöva logotypen.  Vi uppskattar alltid de som förstår det och säger tack. Gör inte alla det? Nej, det är en konst att vara en storartad och ödmjuk ledare.

 

För oss som gjort listan så har vi givetvis premierat förändringsförmågan, drivet, förmågan att planera, lyssna, kommunicera, visionera, motivera, analysera, engagera, ledarskapet och de som åstadkommer reell hållbar förändring. 2024 års ord är ödmjukheten. Att vara ödmjuk inför sin egen roll, andras kompetenser, erfarenhet och ödmjuk inför vad hela samhället står inför.

 

Det är även med ödmjukhet och nyfikenhet inför att listan kanske saknar ditt eller ett annat namn? Då är det bara att söka till 4potentials eller se till att bli nominerad till – https://4potentials.se/rekommendera-till-natverket/

 

Det ligger extremt mycket arbete bakom listan. Vi har försökt bedöma drive, ledarskap, analytisk förmåga, sociala skills och sedan arbetat med listan under flera månader och egentligen under flera år.

 

Vissa har vi följt sedan fotbolls VM i Argentina 1978 och andra vill vi lyfta för att vår kompetens och arbetsmetod med listan – säger att de besitter en unik potential. Vi vill inte missa någon för att vi inte hann med att ringa alla. Och tänk om vi har rätt att Claes blir Statsminister…

 

Behöver ni attrahera eller rekrytera förändringsledare som Vd, ledare eller till styrelsen kan ni kontakta ett chefsrekryteringsföretag som har tusentals med förändringsledare – 4potentials. För 4potentials har det tagit över 30 år att finna alla dessa ledare och specialister. Det tar en massa tid -men det är roligt! Grattis till alla er som kom på listan! Glöm nu inte ringa de som stått bakom dig samt dela och gratta alla på LinkedIn!

 

Top 500 Great Change Leaders and specialists

Placering Förnamn Efternamn Företag/roll LinkedIn
1 Claes Nordmark Boden Kommunalråd https://www.linkedin.com/in/claesnordmark/
2 Susanne Ehnbåge CEO Stockmann Group & Lindex, Board Member Ahlsell & Komplett Group https://www.linkedin.com/in/susanne-ehnb%C3%A5ge-a695822b/
3 Thomas Ekman CEO Axel Johnson https://www.linkedin.com/in/tekman/
4 Viktor Svensson President & CEO, Rejlers https://www.linkedin.com/in/viktor-svensson-71391598/
5 Paulina Ekvall EVP HR & Communication Billerud https://www.linkedin.com/in/paulina-ekvall-379500b/
6 Åsa Dammert Chief Human Resources Officer Aspia https://www.linkedin.com/in/%C3%A5sa-dammert-8518045/
7 Robert Auselius VD at Valio Sverige AB https://www.linkedin.com/in/robert-auselius-a86a334?trk=nav_responsive_tab_profile
8 Anna Barkevall Böda Sand Beach Resort AB https://www.linkedin.com/in/anna-barkevall-2631b3198/
9 Andreas Hatzigeorgiou Stockholms Handelskammare VD https://www.linkedin.com/in/hatzigeorgiou
10 Jessica Schultz Partner at Northzone https://www.linkedin.com/in/jessica-schultz-37a22724/

.

Nu fortsätter listan 11-500! Scrolla, inspireras och läs samt addera dem på LinkedIn!

11 Emma Falck Siemens, Senior Vice President https://www.linkedin.com/in/emma-falck-%E5%86%AF%E7%91%9E%E5%8D%8E-7047774/
12 Cecilia Beck-Friis CEO för Hemnet https://www.linkedin.com/in/cecilia-beck-friis/
13 Johanna Adami President Sophiahemmet University https://www.linkedin.com/in/johanna-adami-8bb7621b/
14 Minna Skyman Country Manager at Logistic Contractor Finland https://www.linkedin.com/in/minnaskyman/
15 Åsa Riisberg Investor and Board member https://www.linkedin.com/in/%C3%A5sa-riisberg-8b844/
16 Stefan Krook Entreprenör, styrelseledamot https://www.linkedin.com/in/stefan-krook-3361301a6/
17 Fredrik Olsson CEO Max Fashion, Landmark Group https://www.linkedin.com/in/fredrik-olsson-16b12a/
18 Susanne Najafi Entrepreneur & Investor, Founding Partner BackingMinds VC https://www.linkedin.com/in/susannenajafi/
19 Cindy Andersen vd Ingka Centres https://www.linkedin.com/in/cindy-andersen-b983a7/
20 Anna Wallenberg CEO Reitan Convenience Sweden https://www.linkedin.com/in/anna-wallenberg-%E2%99%A6%EF%B8%8F-58929735/
21 Emma Lennartsson Regiondirektör Region Stockholm https://www.linkedin.com/in/emma-lennartsson-223b625/
22 Täpp Jonatan Matsson Partner and Nordic Unit Lead, Kearney https://www.linkedin.com/in/tappjonatanmatsson/
23 Henrik Åström Vice President at Spendrups Bryggeri AB https://www.linkedin.com/in/henrik-%C3%A5str%C3%B6m-16750a/
24 Mathias Svensson VD/Ägare på effektiv.se och ipool https://www.linkedin.com/in/mathiassvensson/
25 Johnny Warström CEO at Mentimeter https://www.linkedin.com/in/warstrom/
26 Jenny Larsson VD/Country President Sweden Schneider Electric https://www.linkedin.com/in/jenny-larsson-%E2%99%A6%EF%B8%8F-5943b01/
27 Ylva Ekborn Acting CEO PostNord Sweden and member of PostNord Group https://www.linkedin.com/in/ylva-ekborn-9731a020/
28 Pär Svärdson CEO på Apotea AB https://www.linkedin.com/in/p%C3%A4r-sv%C3%A4rdson-01a6ab126/
29 Johanna Sjöborg Naty AB https://se.linkedin.com/pub/johanna-sjöborg/0/415/144
30 Henrik Berndtson Vd och förändringsledare https://www.linkedin.com/in/henrik-berndtson-914955/
31 Linda Westlund Head of People & Culture Knowit Group https://www.linkedin.com/in/lindawestlund/
32 Pernilla Oldmark  EVP People & Culture Axel Johnson https://www.linkedin.com/in/pernilla-oldmark-3643291/
33 Hanna Moisander Founder and CEO deb https://www.linkedin.com/in/hannamoisander/?originalSubdomain=se
34 Mats Palmquist Vd Convini https://www.linkedin.com/in/matspalmquist/
35 Gustav Hasselgren Apohem AB https://www.linkedin.com/in/gustavhasselgren
36 Andreas Rejnus Country Manager Viatris Sweden på Viatris https://www.linkedin.com/in/andreas-rejnus-545a703/
37 Erik Eliasson Permobil, Director IT Services Americas. Nashville, Tennessee, USA https://www.linkedin.com/in/eliassonerik/
38 Linda Eriksson Vice President Commercial Performance at Nordic Hotels & Resorts (part of Strawberry) https://www.linkedin.com/in/lindaeriksson1/
39 Jacob Peterson Co-founder & CEO re:meat https://www.linkedin.com/in/jacobschaldemosepeterson/
40 Aida Hadzialic Finansregionråd & regionstyrelsens ordförande Stockholm https://www.linkedin.com/in/aida-had%C5%BEiali%C4%87-4391b768/
41 Salomeh Tafazoli Vice President at ViaCon Group https://www.linkedin.com/in/salomeh-tafazoli-50a5665/
42 Louice Rosdahl Chief Executive Officer at RanLOS https://www.linkedin.com/in/louice/
43 Christina Åqvist Partner Indequity and board member https://www.linkedin.com/in/christina-%C3%A5qvist-4745343/
44 Sofie Löwenhielm CMO & Chief Strategy Officer på Exeger https://www.linkedin.com/in/sofie-lowenhielm-74536133/
45 Odile Fallenius Partner, Lawyer, Tax specialist and Project manager, EQT https://www.linkedin.com/in/odile-fallenius-58885a88/
46 Lars Gustafsson Senior Vice President, Head of Service Portfolio and Delivery, Scania, Södertälje. https://www.linkedin.com/in/lars-gustafsson-531552b/
47 Christoffer Malmer Head of SEB Embedded https://se.linkedin.com/in/christoffer-malmer-87aa4165
48 Peter Danielsson Sveriges Kommuner och Regioner https://www.linkedin.com/in/peterdanielsson1974
49 Anneli Ellsäter Managing Director Northern Europe, Upfield https://www.linkedin.com/in/anneli-ells%C3%A4ter-66915532/
50 Susanne Holmström VD Vimab Bess AB https://www.linkedin.com/in/susanneholmstrom/
51 Anders Carlsson Jerndal CEO Pågen AB & VD Pågen Färskbröd AB https://www.linkedin.com/in/anders-carlsson-jerndal-20a13815/
52 Hans Skruvfors Chief Executive Officer at foodora https://www.linkedin.com/in/hans-skruvfors-15a88b16/
53 Oskar Lindehejd VD Gotlands Energi AB (Vattenfall) – (Gotlands främsta förändringsledare 2024) https://www.linkedin.com/in/oskar-lindehejd-20121ba4/
54 Erik Martin Jarnsjö CEO på Spendrups International AB https://www.linkedin.com/in/erik-jarnsj%C3%B6-18b254/
55 Alejandro Firpo VD, Kommunals a-kassa https://www.linkedin.com/in/alejandro-firpo-80aa41131/
56 Johan Åström Mekonomen Company https://www.linkedin.com/in/johan-%C3%A5str%C3%B6m-13b0b927/
57 Hannes Hasselrot Group CCO, VD Oriola and board member https://www.linkedin.com/in/hannes-hasselrot-a72bb632/
58 Maria Hägg Marketing Director – Hilti Svenska AB http://linkedin.com/in/mariahagg
59 Marina Davarinou Jollyroom, CMO https://www.linkedin.com/in/marinadavarinou/
60 Elizabet Jönsson Head of Strategy & Transformation Swedbank https://se.linkedin.com/in/elizabetjonsson
61 Annie Lindmark Program Director, Vinnova & Nordic Innovation House Silicon Valley https://www.linkedin.com/in/annie-lindmark/
62 Marcus Jacobsson Utility Scale Solar Investor & Serial-Entrepreneur https://www.linkedin.com/in/marcus-jacobsson-6b38671?trk=hp-identity-name
63 Nasim Sabah CFO Bankomat AB https://www.linkedin.com/in/nasim-sabah-10887ba7
64 Anna Sjöström Douagi Vice President Strategic Initiatives Nobel Foundation https://www.linkedin.com/in/annasjostromdouagi/
65 Katarina Atteryd Eckerwall Vice President, Asset Operations (Hydro) Fortum https://www.linkedin.com/in/katarina-atteryd-eckerwall-4655a271/
66 Erik Engellau-Nilsson Norrsken Launcher https://www.linkedin.com/in/engellaunilsson/
67 Maria Redin President and CEO at Modern Times Group MTG AB https://www.linkedin.com/in/maria-redin-76ba89/
68 Stefan Larsson Chief Executive Officer at PVH Corp. https://www.linkedin.com/in/larsson-stefan/
69 Anna Dalgaard Board Professional and Investor https://www.linkedin.com/in/anna-klevby-dalgaard-20318b1/
70 Gwendolyn Sandberg Investment Director Inventure https://www.linkedin.com/in/gwen-sandberg-5806615/
71 Sara Kimell Head of Division Energy på Rejlers https://www.linkedin.com/in/sara-kimell-078671
72 Gustav Zetterström Head of Emerging Technology & Innovation at H&M https://www.linkedin.com/in/gustav-zetterstr%C3%B6m-9585492a/
73 Linda Wetterborg Commercial Director Local Jewel Brands – Nobia https://www.linkedin.com/in/lindawetterborg/
74 Evelina Anttila VC investor & Partner at Wellstreet – Co-founder of Justic https://www.linkedin.com/in/evelina-anttila-98846425/
75 Simone Margulies CEO Hemköpskedjan https://www.linkedin.com/in/simone-margulies-6a5a0b33/
76 Karolina Linevik Global Corporate Banking at JPMorgan Chase & Co https://www.linkedin.com/in/linevik/
77 Sana Alajmovic SIGRID THERAPEUTICS, Co-Founder, CEO & Board Member https://www.linkedin.com/in/sanaalajmovic/
78 Roshi Motman CEO at Amuse https://www.linkedin.com/in/roshi-motman-a7919b33/
79 Ola Lauritzson Hälsa Invest https://www.linkedin.com/in/ola-lauritzson/
80 Angela Hultberg Global Sustainability Director  Kearney https://www.linkedin.com/in/angela-hultberg-6887714
81 Emanuelle Alm Head Group Strategy at UBS https://www.linkedin.com/in/emanuellealm/
82 Susanne Blanke Husqvarna Group, VP Strategy and Innovation https://www.linkedin.com/in/susanne-blanke-719a0a2/
83 Katarina Widman Chief Commercial Officer på AB Trav och Galopp ( ATG ) https://www.linkedin.com/in/katarina-widman-15358719/
84 Oscar Rundqvist Co-founder and CEO eComID https://www.linkedin.com/in/oscarrundqvist/
85 Magnus Kenneby SEQUENT https://www.linkedin.com/in/magnuskenneby/
86 Anna Ryott Heart 17 https://www.linkedin.com/in/anna-ryott-725349110/
87 Daniel Forsström Deputy CEO at DMC https://www.linkedin.com/in/danielforsstr%C3%B6m/
88 Ulrica Hedman Länsförsäkringar (from august Swedbank) https://www.linkedin.com/in/ulrica-hedman-%E2%99%A6%EF%B8%8F-18531347/
89 Malin Blomberg Chief Executive Officer Zimply https://www.linkedin.com/in/malinlandberg/
90 Edward Ringborg CEO at Diwo https://se.linkedin.com/in/edwardringborg
91 Linda Jansdotter Larsson SEB,  Head of Private Wealth Management & Family Office https://se.linkedin.com/in/linda-jansdotter-larsson-5b1b7b20
92 Ludvig Stålberg Head of Digital Workplace EQT https://www.linkedin.com/in/ludvigstalberg/
93 Gustav Loven Ansvarig för Transformation & Digitalisering på Systembolaget https://se.linkedin.com/in/gloven
94 Johanna Arvidsson Head of Global Data Privacy & Digitalisation at Getinge https://www.linkedin.com/in/johanna-arvidsson-persson-97704731/
95 Sebastian Siemiatkowski Co-founder and CEO at Klarna https://www.linkedin.com/in/sebastian-siemiatkowski-768977/
96 Maria Romberg Ewerth Senior Vice President and Chief People Officer at Telia https://www.linkedin.com/in/maria-romberg-ewerth-b28547b/
97 Andreas Moritz VD / CEO at SkandiaMäklarna https://se.linkedin.com/in/andreas-moritz-a19a9633
98 Savannah Blom CEO at Savannahs.com https://www.linkedin.com/in/savannahblom/
99 Lena Smith HR Director på Hilti Sverige https://www.linkedin.com/in/lena-smith-a941222/
100 Carl-Johan Stålhammar VD/Klubbdirektör Linköping Hockey Club https://www.linkedin.com/in/carl-johan-st%C3%A5lhammar-2a1668100/

 

101 Martin Daniels Erfaren ledare https://www.linkedin.com/in/martindaniels/
102 Fredrik Haglund Tibnor Group – President/CEO https://www.linkedin.com/in/fredrik-haglund-7b5438b
103 Anna Johnson Grant Thornton (blivande vd Svenska Spel) https://www.linkedin.com/in/anna-johnson-3529823a/

 

 

104 Fredrik Dalborg CEO AddLife AB https://www.linkedin.com/in/fredrik-dalborg-3433071/
105 Niklas Holberg CEO på Telge Energi https://www.linkedin.com/in/niklas-holberg-642b9729/

106 Kristina Hammerö Arla Brand & Sustainability Director, Arla Foods https://se.linkedin.com/in/kristina-hammerö-8856803a
107 Filip Alderin Global Process Development Manager Source-to-Pay, IKEA, Malmö https://se.linkedin.com/in/filipalderin
108 Mikaela Rinaldo Country Manager hos Paulig (Santa Maria) https://www.linkedin.com/in/mikaela-rinaldo-sweden/
109 Saana Azzam Founder of MENA Speakers https://www.linkedin.com/in/saanaazzam/

110 Carlos Said I Clean Green https://www.linkedin.com/in/carlossaid/
111 Maha Bouzeid Vice President and head of Region Sweden and Middle East & Africa at Business Sweden https://www.linkedin.com/in/mahab/
112 Nina Rawal Founder Emerging Health Ventures https://www.linkedin.com/in/nina-rawal-3803a41/
113 Fredrik Wester Chief Executive Officer at Paradox Interactive https://www.linkedin.com/in/fredrik-wester-729636164/
114 Ellinor Fridén Schrewelius Principal, Verdane https://se.linkedin.com/in/ellinorschrewelius
115 Johanna Lundgren Gestlöf Hållbarhetschef på SPP https://www.linkedin.com/in/johannalg90/
116 Theodora Todea Boston Consulting Group https://www.linkedin.com/in/theodora-todea-948810126/
117 Frida Tydén Director Group Communication & People Growth på Lantmännen https://www.linkedin.com/in/frida-tyd%C3%A9n-35734010

 

118 Emilie Newstam Insight & Analytics director, Schibsted https://www.linkedin.com/in/emilie-newstam-b78b6131/
119 Jenny Bjuhr Berggren Head of Commercial, Svea Solar (Sverige) https://www.linkedin.com/in/jennybjuhrberggren/
120 Lars Fins VD Fromells (Pichano) https://www.linkedin.com/in/larsfins
121 Amanda (Stehn) Tevell VD Hifab Advisory https://www.linkedin.com/in/amanda-tevell/
122 Julia Kronberg Group Marketing & Acquisition Manager at Stena Line Scandinavia AB https://www.linkedin.com/in/julia-kronberg-21920012/
123 Anne Ek Head of HR Ludvig & Co https://se.linkedin.com/in/anneek
124 Anna Ericsson Executive Director, Trafikverket https://www.linkedin.com/in/anna-ericsson-01560955/
125 Karin Krüger Head of Division at Ahlsell Sverige AB https://www.linkedin.com/in/karin-kr%C3%BCger-712420/
126 Emanuel Ekstrom Senior Vice President U.S. Bank https://www.linkedin.com/in/emanuelekstrom
127 Peter Lindvall VD Länsförsäkringar Kalmar län https://www.linkedin.com/in/peter-lindvall-a4876248/
128 Kim Waller Secretary General at Prins Carl Philips och Prinsessan Sofias Stiftelse https://www.linkedin.com/in/kim-waller-27191a28/
129 Richard Leckne  Head of Sweden, Cutters AB https://www.linkedin.com/in/richardleckne/
130 Peter Åberg Managing Director Nordfab EMEA & keynote speaker https://www.linkedin.com/in/peter-aberg-9132112/
131 Tomasz Doweyko Jurkowski Marketing Director at Duni Group https://se.linkedin.com/in/tomaszdoweykojurkowski
132 Tove Arrelid Strategy & Business Development, CEO Office at Autoliv Inc http://linkedin.com/in/tove-arrelid-♠️-658007aa
133 Helen Agering Partner at Spintop Ventures https://www.linkedin.com/in/helen-agering-6678581/
134 Jessica Alm Chief Communications Officer at Essity https://www.linkedin.com/in/jessica-alm/
135 John Sparrefors Capgemini, Director & Global Account Executive, Göteborg https://se.linkedin.com/in/sparrefors
136 Susanne Stenman Director of sales – Energy section at Preem Marketing & Sales https://www.linkedin.com/in/susanne-stenman-7b3a9826/
137 Albin Jaldevik Final year master in Computer Science at TU Delft (Årets student 2024) https://www.linkedin.com/in/albin-jaldevik/
138 Linus Lemark Executive Vice President Business Area Duni at Duni Group https://www.linkedin.com/in/linus-lemark-6066233/
139 Erik Bergelin Strawbees https://www.linkedin.com/in/erikbergelin/
140 Christian Resell Maze Interior https://www.linkedin.com/in/christianresell/
141 Robert Kastell Managing Director på Haugen -Gruppen AB Sweden  
142 Vahdat Zehtab CEO Telness AB https://www.linkedin.com/in/vahdatzehtab/
143 Magnus Bolin Gotlandsägg https://www.linkedin.com/in/magnus-bolin-b2816113/
144 Sara Röste Head of Google Cloud Marketing Nordics at Google https://www.linkedin.com/in/sara-r%C3%B6ste-00518b33/
145 Frida Nordström Director, Client Relations & Capital Raising at EQT Group https://www.linkedin.com/in/frida-nordstr%C3%B6m-nilsson-2990492/
146 Mårten Hoffman Chief Development Officer Grant Thornton Sweden https://www.linkedin.com/in/m%C3%A5rten-hoffman-8b8b771/
147 Hanna de la Torre Sales Director at Mentimeter https://www.linkedin.com/in/hannadelatorre/
148 Niklas Adalberth Norrsken Foundation https://www.linkedin.com/in/niklasadalberth/

150 Fredrik Östgren CEO & Co-founder @ Hubert https://www.linkedin.com/in/fredrik-%C3%B6stgren-60a262
151 Claudia Olsson CEO & Founder Stellar Capacity https://www.linkedin.com/in/claudiaolsson/
152 David Frykman Norrsken VC https://www.linkedin.com/in/david-frykman-74a6572/
153 Sara Lyxell Director of Strategy and Transformation at SKF Group, Göteborg https://www.linkedin.com/in/sara-lyxell-07a3aa32/
154 Olof Sundström Managing Director and Partner at Boston Consulting Group (BCG) https://www.linkedin.com/in/olofsundstrom/
155 Cecilia Nytorp Growth Investor at Verdane https://www.linkedin.com/in/cecilia-nytorp-0a6b343/
156 Oscar Söderlund Chief Software Architect at Einride https://www.linkedin.com/in/odsod
157 Omar Clarin Head of Operations and Business Development  Autoliv https://www.linkedin.com/in/omar-clarin-59692483/
158 Steven Zhao Investment Analyst Carnegie Investment Bank https://www.linkedin.com/in/stevenzhaopublic/
159 Danniel Gonzalez Director E2E Planning Excellence , Novo Nordisk https://www.linkedin.com/in/dannielgonzalez/
160 Gusten Danielsson Co-Founder Escape House AB https://www.linkedin.com/in/gusten-danielsson-a2488764/
161 Karin Hagman Regional Vice President, Nordics at Workday https://www.linkedin.com/in/karin-hagman-2b16a8?trk=nav_responsive_tab_profile
162 Mila Javander Asplund Head of Operations at Telenor Tower Sweden https://www.linkedin.com/in/mila-javander-asplund-a764b4/
163 Lotta Cederbom Aller media VD https://www.linkedin.com/in/lottacederbom/
164 Åsa Keller Houser Group Nordic https://www.linkedin.com/in/%C3%A5sa-keller-6a13a429/
165 Elin Askfelt CEO at NCS Colour https://www.linkedin.com/in/elin-askfelt-31a59b3/
166 Anna Pehrsson  CEO AFRY Management Consulting Sweden https://www.linkedin.com/in/annabertilson/
167 Pontus Klenell CEO Aqua Nobel of Sweden AB https://www.linkedin.com/in/pontus-klenell-94a84512/
168 Filippa Drakander Sustainability Development Manager, Newsec https://se.linkedin.com/pub/filippa-drakander/42/8a0/89
169 Malin Cronqvist Global Head of Sustainability på Svea Solar https://se.linkedin.com/in/malincronqvist
170 Anna Wallin Krasse Board member/Experienced C-level Executive/CEO https://www.linkedin.com/in/anna-wallin-krasse-84a682/
171 Moa Mossberg Product Manager, H&M https://www.linkedin.com/in/moa-mossberg/
172 Hanna Kimblad Einarsson Better Collective https://www.linkedin.com/in/hanna-einarsson/
173 Jonas Kolehmainen CSCO (Chief Supply Chain Officer) – Hayppgroup https://www.linkedin.com/in/jonas-kolehmainen-ba24101
174 Patrik Romberg Senior Vice President Group Communications & Human Resources at Trelleborg Group https://www.linkedin.com/in/patrikrombergtrelleborg/
175 Martin Björgell Head of Pension & Insurance Offerings – Handelsbanken https://se.linkedin.com/in/martinbjorgell
176 Martin Jönsson Business Sweden https://www.linkedin.com/in/martin-j%C3%B6nsson-1000/
177 Eva Lundström Business Director at EssenceMediacom https://se.linkedin.com/in/evalundstrom
178 Julia Kronlund Sales Manager Martin & Servera https://www.linkedin.com/in/julia-kronlund-99b52927/
179 Karolina Thyman Structured Finance at NOBA https://www.linkedin.com/in/karolina-thyman-55356858/
180 Sebastian Falck Finance Director Nordics på Oatly https://www.linkedin.com/in/sebastian-falck-54ba9548/
181 Sofia Munkhammar VD på Best Western Strand Hotel Visby samt styrelsemedlem https://www.linkedin.com/in/sofia-munkhammar-7117b126/
182 Johan Melin VP/Chief Commercial Officer LUMENE Oy https://www.linkedin.com/in/johan-melin-16834b7/
183 Johan Karlström Atria https://www.linkedin.com/in/johan-karlstr%C3%B6m/
184 Johan Wallmander Vice President Corporate Development på Logent https://www.linkedin.com/in/johan-wallmander-825608b1/
185 Magnus Jarlegren Executive Vice President Operations at Autoliv https://www.linkedin.com/in/magnusjarlegren78/
186 Märta Jansdotter Aguirre Vd, Gröna Gårdar https://www.linkedin.com/in/m%C3%A4rta-jansdotter-aguirre-1a000628/
187 Maria Erdmann CEO på GodEl i Sverige AB https://se.linkedin.com/in/maria-erdmann-0b550b1
188 Marcus Svanberg CEO at Länsförsäkringar Fastighetsförmedling https://www.linkedin.com/in/svanberg

189 Anders Pettersson Executive Director at Civil Rights Defenders https://se.linkedin.com/in/lapettersson
190 Johannes Kjellgren CEO at WEMO Automation AB, Värnamo https://www.linkedin.com/in/johanneskjellgren/
191 Anders Berglund Skilling, Advisor, Board Member, Interim CEO, Marbella, Andalusia, Spain https://www.linkedin.com/in/anders-berglund/
192 Anders Dahlin Entrepreneur, Investor, Chairman, Board Member, Consultant https://www.linkedin.com/in/anders-dahlin-6054232/
193 Nina Gillsvik Global CMO Oddlygood https://www.linkedin.com/in/ninagillsvik/
194 Tobias Dahlgren Member of the Executive Management Team Lesjöfors Group https://www.linkedin.com/in/tobiasdahlgren/
195 Josefin Bona Group Transformation at Ericsson https://www.linkedin.com/in/josefinbona/
196 Viktoria Thormark Orkla Strategy & Insight Manager https://www.linkedin.com/in/viktoria-thormark-5a2ba48/
197 Julia Norinder VP People & Sustainability Zenseact https://www.linkedin.com/in/julianorinder/
198 Charlotta Lundberg Head of Business Area Fortnox AB https://www.linkedin.com/in/charlotta-lundberg-99017b?trk=hp-identity-photo
199 Sandra Finer Vice President Operations Volvo GTO, Plant Manager Tuve Plant at Volvo Group https://www.linkedin.com/in/sandra-fin%C3%A9r-33a5814/
200 Mattias Wessman Head of CRM på Telenor https://www.linkedin.com/in/mattiaswessman/
201 Erik Holmberg Affärschef Coop Hemma/Director Nonfood at Coop Sverige https://www.linkedin.com/in/erik-holmberg-703462/
202 Magnus Eriksson Director of RISE Foresight and Strategy https://www.linkedin.com/in/cmagnuseriksson/
203 Thomas Kinnman Head of AI & Automation Development, Ericsson https://www.linkedin.com/in/thomaskinnman/
204 Jens Håkansta Director, Head of Channels / Kanalchef TV4 https://www.linkedin.com/in/jenshakansta/
205 Margareta Borg Nordic Telco Sales Lead Amazon Web Services https://www.linkedin.com/in/margareta-borg-977a082/
206 Ellen Gunnarsson Antler https://www.linkedin.com/in/ellen-gunnarsson-58050b7a/
207 Sara Riad McKinsey https://www.linkedin.com/in/sarariad
208 Maria Lethin Chief Business Officer/ Owner at Skillway AB https://www.linkedin.com/in/marialethin/

209 Amanda Lundeteg CEO AllBright https://www.linkedin.com/in/amanda-lundeteg-98307a30/
210 Therese Agerberth Barnebys https://www.linkedin.com/in/therese-agerberth-076264/
211 Louise Bagewitz Managing Director Academic Work https://www.linkedin.com/in/louise-bagewitz-52a975?trk=hp-identity-name
212 Henrik Nordvall Country Manager UK & Ireland, H&M https://www.linkedin.com/in/henrik-nordvall-381b802b/
213 Erik Frick CEO at PainDrainer, Malmö https://www.linkedin.com/in/erik-frick/
214 Johan Vanerell Managing Director, TOMRA Systems AB https://linkedin.com/in/johan-vanerell-89404a14
215 Martin Grauers DANX Carousel Group VD https://se.linkedin.com/in/martingrauers
216 Fredrik Lindros Speqta https://se.linkedin.com/in/fredrik-lindros-840a14
217 Anders Severin CEO, Investor, Board Professional https://se.linkedin.com/in/andersseverin
218 Henrik Norrbom Group CEO/Koncernchef Norva24 https://www.linkedin.com/in/henrik-norrbom-4099a71/
219 Johan Michelson CEO på BWH Hotels Scandinavia https://www.linkedin.com/in/johanmichelson/
220 Andreas Boo Allicon https://se.linkedin.com/in/andreas-boo-9a66643
221 Johan Nordqvist Chief Executive Officer at Briox https://se.linkedin.com/in/nordqvist
222 Rickard Lindwall Vitamail.se https://www.linkedin.com/in/rickard-lindwall/
223 Anna Weiner Jiffer Chairman at HållbarTillväxt AB https://www.linkedin.com/in/anna-weiner-jiffer-a70853b/
224 Helena Tronner Knowit https://www.linkedin.com/in/helena-tronner-%E2%98%80%EF%B8%8F-8a8306/
225 Niklas Delmar HejEngagemang – co-Founder, föreläsare samt författare https://www.linkedin.com/in/niklasdelmar/
226 Katarina Tranäng Digital Advisory & Consulting Tranängen Consulting https://se.linkedin.com/in/katarinatranang
227 Ella Dehn Strategic Business Associate at Northvolt https://www.linkedin.com/in/ella-dehn-70663979/
229 Matilda Andersson Data scientist @ Neko Health – Tech girl of the year 2021 https://www.linkedin.com/in/andersson42/
230 Fredrik Lycke Investment Director M&A, Latour https://www.linkedin.com/in/fredrik-lycke-932430/
231 Kristina Sahle Chief Governance Officer, SRS https://www.linkedin.com/in/kristinasahle/
232 Oscar Brehmer Group Communication Manager at Scandic Hotels https://www.linkedin.com/in/oscar-brehmer-23a918103/
233 Wendela Kallstenius HR chef på Schindler Hiss AB https://www.linkedin.com/in/wendela-kallstenius-b3204916/
234 Ida Hedman Ericsson,  Head of North America Demand & Supply Planning https://www.linkedin.com/in/ihedman/
235 Elsa Berg Bjärtun Head of Corporate Development Allurity https://www.linkedin.com/in/elsa-berg-bj%C3%A4rtun-bba05917/
236 Cecilia Severin Verksamhetsutvecklare Malmberg https://www.linkedin.com/in/cecilia-severin1/
237 Niclas Arnelin Business Unit Director BUBS https://www.linkedin.com/in/niclas-arnelin-1a42b13b/
238 Jonathan Göransson Chief Growth Officer & Co-founder at MAJORITY https://www.linkedin.com/in/friskjonathan/
239 Andreas Hiller Independent advisor https://www.linkedin.com/in/andreas-hiller-7828572/
240 Helena Juhlin Pink Founder & CEO Mareast https://www.linkedin.com/in/helenajuhlinpink
241 Madelene Törnblom CEO & FOUNDER  Maya Delorez https://www.linkedin.com/in/madelene-t%C3%B6rnblom-0a7664138/

 

242 Katja Lindvall COO Moving Floor AB https://www.linkedin.com/in/katja-lindvall-91b39428/
243 Joel Oredsson Co-Founder & COO at pej https://www.linkedin.com/in/joel-oredsson-87323462/
244 Axel Roos Partner at Pod Investment AB https://www.linkedin.com/in/axel-roos-852a1/
245 Emma Falkenberg CFO Polar Structure https://www.linkedin.com/in/emma-bergstrand-falkenberg-65a7b815/
246 Heaven Bereket Senior Business Developer Apotek Hjärtat https://www.linkedin.com/in/heaven-bereket-9b464221?lipi=urn%3Ali%3Apage%3Ad_flagship3_profile_view_base_contact_details%3B5Uk3BPj1Q26a2usHZgWCbg%3D%3D
247 Elvira Ekberg Business Developer at Tele2 https://www.linkedin.com/in/elvira-ekberg/
248 Linnéa Eronen Lead Management Specialist – ABB Sweden https://www.linkedin.com/in/linneaeronen/
249 Mikael Olsson Viaplay Group Senior Vice President Business Development, Köpenhamn https://www.linkedin.com/in/mikael-olsson-2936a2/
250 Jesper Johansson Head of Business Development, Bluestep Bank https://no.linkedin.com/in/jesper-johansson-16553420
251 Ulrika Karlsson Grundare av Krakas Krog i Kräklingbo, Gotland https://www.krakas.se
252 Erika Göransson VP R&D Handheld Solutions at Teledyne FLIR https://www.linkedin.com/in/erika-g%C3%B6ransson-%E2%99%A6%EF%B8%8F-416555/
253 Andreas Fridell CCO – Kommersiell Chef Kontek https://www.linkedin.com/in/andreas-fridell-0857a766/
254 Marianne Österlund Founding Partner at SAGA, Nordic M&A https://www.linkedin.com/in/marianne-osterlund/
255 Ulrika Giers Kontigo Care VD https://se.linkedin.com/in/ulrika-giers-60933a
256 Martin Frey Ledare https://www.linkedin.com/in/martin-frey-65983911/
257 Jonas Dahlström Managing Director Sweden Orrön Energy https://www.linkedin.com/in/jonas-dahlstr%C3%B6m-052624157/
258 Daniel Ellison Hasopor Sweden AB https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAMAAABhOT8BnZI5ncK-MgD_R-7oCw3l8tdAJfw&trk=hp-identity-name
259 Per Granstrand Managing Director CLAR https://www.linkedin.com/in/pergranstrand/
260 Oskar Thulin GKN Aerospace Engine Systems https://www.linkedin.com/in/othulin
261 Oscar Alsing Tech Lead Boappa https://www.linkedin.com/in/oscaralsing/
262 Filip Askviken Chief Product Officer at Telness Tech, Investor https://se.linkedin.com/in/filipaskviken
263 Stina Andersson Partner Norvestor https://se.linkedin.com/in/stinacharlottaandersson
264 Anna Andersson Strategy & Planning Manager @ Voi Technology https://se.linkedin.com/in/annaanderssonka
265 Martin Alsander Partner at Lazarus https://www.linkedin.com/in/martin-alsander-aa42015/
266 Linn Alfredsson  Tech Lawyer & Strategic Consultant –  LA Legal https://se.linkedin.com/in/linn-alfredsson-50208861
267 Sofia Wadell Associate Boston Consulting Group (BCG) https://www.linkedin.com/in/sofia-wadell/
268 Johan Uldall-Jörgensen Chef för Accenture i Malmö https://se.linkedin.com/in/johan-uldall-j%C3%B6rgensen-701a781
269 Emad Zand Senior Advisor Northvolt https://www.linkedin.com/in/emadzand/
270 Love Claesson Business Analyst at Arthur D. Little https://www.linkedin.com/in/love-claesson-90389310a/
271 Emil Gustavsson Consultant på Bain & Company https://se.linkedin.com/in/emilgustavsson
272 Theodor Hult Berényi Associate Consultant Bain & Company https://www.linkedin.com/in/theodor-hult-ber%C3%A9nyi-1b609b138/
273 Charlotte Törnberg General Counsel at Dustin Group https://www.linkedin.com/in/charlottetornberg/
274 Emilia Rieschel Computer Science student at KTH https://www.linkedin.com/in/emilia-rieschel/
275 Håkan Berggren Octapharma Vice President Corporate IT, Switzerland https://www.linkedin.com/in/berggrenhakan/
276 Sam Wallentin Head of Information Security Governance på Swedbank https://www.linkedin.com/in/samwallentin/
277 Tina Abazari Investment Associate at Nalka https://www.linkedin.com/in/tina-abazari-285359122/
278 Emma Hertin Bring Ventures Investment Director https://www.linkedin.com/in/emmahertin/
279 Ida Herbertsson Head of Skåne Ventures & Fast Track Capital https://www.linkedin.com/in/idaherbertsson/
280 Andreas Ringman Uggla General Partner at Serendipity Partners https://www.linkedin.com/in/andreas-ringman-uggla-56b562/
281 Julia Lindberg Head of Reverse Supply – H&M Group https://www.linkedin.com/in/julia-lindberg-700ab988/
282 Fiora Cheng Gårdemyr Scania CV AB https://www.linkedin.com/in/fioragaardemyr/
283 Nicole Andersson Senior Manager, Partnerships, Merchant Solutions Commonwealth Bank https://www.linkedin.com/in/nicoleandersson
284 Jonas Boudrie Granelli Head of strategic planning, projects and post M&A integrations at Ludvig & Co https://se.linkedin.com/in/jonasgranelli
285 Mattias Hellner Vestum AB https://se.linkedin.com/in/mattiashellner
286 Ulf Hambeck Voith – Director Mobility Division Nordic https://www.linkedin.com/in/ulf-hambeck-069b21/
287 Henrik Andén Senior Director Billerud https://www.linkedin.com/in/henrik-and%C3%A9n-340829/
288 Jon Illana Head of Solution Line Exposure & Service Enablement Ericsson https://www.linkedin.com/in/jon-illana-a1655119/
289 Elin Melin Lundström  Head of Digital Sales & Media Performance, Telia https://www.linkedin.com/in/elin-melin-lundstrom/
290 Oskar Ringström Investment Banking at Carnegie https://www.linkedin.com/in/oskarringstrom/
291 Peter Gerlach Economist, LO https://www.linkedin.com/in/peter-gerlach-5b157155/
292 Emelie Meurk Demerud Grundare av deb. (Diverse executive boards) samt Grundare & VD för Hedy Tech https://www.linkedin.com/in/emeliemeurkdemerud/
293 Åsa Källenius CFO Polygon Group https://www.linkedin.com/in/%C3%A5sa-k%C3%A4llenius-9a98085/
294 Georg Rydbeck CFO –  Mentimeter https://www.linkedin.com/in/georg-rydbeck-00628518/
295 Ellinor Jepsson Ericsson https://www.linkedin.com/in/ellinor-jepsson/
296 Katrin Dahlstrand Head of Solution Development at Phoniro AB – AssaAbloy https://linkedin.com/in/katrin-dahlstrand-75a47629
297 Svante Randlert Founder & CEO at Wisory – Business and People Advisor

NY BOK – Klokskaparna!

http://linkedin.com/in/svanterandlert
298 Kristin Samuelsson Löchen Board Member, RadCap Ventures https://se.linkedin.com/in/kristin-samuelsson-l%C3%B6chen-83917119
299 Isabelle Blomqvist Head Of Strategy at Scandic Hotels https://www.linkedin.com/in/isabelle-blomqvist-822b114b
300 Asma Tantawi Engagement Manager at McKinsey & Company https://www.linkedin.com/in/asmatantawi/
301 Lena Hellman Senior Group Legal Counsel – Global Dispute Resolution at Ericsson https://www.linkedin.com/in/lena-hellman-a5960625/
302 Erika Hombert PINC, Paulig Group https://www.linkedin.com/in/erikahombert/
303 Lydia Graflund CEO & Co-founder @ EsterCare https://www.linkedin.com/in/lydia-graflund-68240755/
304 Jessica Schwieler Co-founder på Lenca Properties AB https://www.linkedin.com/in/jessica-schwieler-61439083/
305 Angelica Fihn Kultur- och Fritidschef på Region Gotland, nominerad till årets tjänsteperson 2023 https://www.linkedin.com/in/angelica-fihn-63780a24/
306 Tommy Jarnemark Chief Executive Officer Verified https://www.linkedin.com/in/tommyjarnemark/
307 Catrin Folkesson Chief Digital Officer på Rexel Sverige https://se.linkedin.com/in/catrinfolkesson
308 Jenny Zeng Online Director Åhlens https://www.linkedin.com/in/jenny-zeng-53988512/
309 Samuel Lindén Relativt AB https://www.linkedin.com/in/samuel-linden/
310 Niklas Bragée TNG storkundschef samt styrordf. ToFindOut https://www.linkedin.com/in/niklas-brag%C3%A9e-23b5871/
311 Emelie Mannheimer CEO, United Spaces https://www.linkedin.com/in/emelie-mannheimer-03190129?utm_source=share&utm_campaign=share_via&utm_content=profile&utm_medium=ios_app
312 Fredrik Bergman CEO and Co-Founder at PropTech Farm https://www.linkedin.com/in/fredrikbeijvebergman/
313 Max Mohammadi Founder at PlasticFri http://se.linkedin.com/in/maxmohammadi
314 Cecilia Lejon Ledare https://www.linkedin.com/in/cecilialejon/
315 Annica Axelsson AxA https://www.linkedin.com/in/annicaaxelsson/
316 Niklas Prager CEO SmartCella https://www.linkedin.com/in/niklas-prager-00255282/
317 Jonathan Isaksson Projektledare, Trafikverket (väg och järnväg), Kungsbacka https://www.linkedin.com/in/jonathan-isaksson-72215734/
318 Hanna Graflund Sleyman VP Axtech Axel Johnson https://www.linkedin.com/in/hanna-graflund-sleyman-03743911b/
319 Anna Omstedt MedUniverse https://www.linkedin.com/in/anna-omstedt-670100/
320 Erik Lindberg Entreprenör och styrelsemedlem https://www.linkedin.com/entreprenorskap
321 Ola Arvidsson Arla Foods – CHRO and EVP Strategy, Communication and CSR (and board member) https://www.linkedin.com/in/ola-arvidsson-b5710b2/
322 Cecilia Kocken Vd för Arla Foods Sverige https://www.linkedin.com/in/cecilia-kocken-614a052/
323 Palle Lundberg Vd Sveriges Kommuner och Regioner https://www.linkedin.com/in/palle-lundberg-06485317/

 

324 Fatime Nedzipovska Global Diversity, Equity & Inclusion Lead Avalanche Studios Group https://se.linkedin.com/in/fatimenedzipovska
325 Sara Klingenborg Executive Vice President and Head of Human Resources at AFRY https://www.linkedin.com/in/sara-klingenborg-a27244/
326 Anna Insley Market Area People and Culture Director at IKEA US RETAIL LLC https://www.linkedin.com/in/anna-insley-5854a32b/
327 Carl Esselin Vice President HR på Complete Vehicle, Volvo Group GTT https://www.linkedin.com/in/carl-esselin-7912665/
328 Edit Wallin CEO Bitio Development https://www.linkedin.com/in/edit-wallin-85496844/
329 Mikael Öijerholm Senior Director Paper Mill Skärblacka Billerud https://www.linkedin.com/in/ mikael-öijerholm-4b6a2b17a
330 Carl Hermelin Ingka Centres Expansion Manager https://www.linkedin.com/in/carlhermelin/
331 Karolina Valdemarsson Country Managing Director Lantmännen Cerealia Sweden https://www.linkedin.com/in/karolina-valdemarsson-65ab88
332 Anna Ullman Serse CEO & Owner JOY Shop and Board Member https://www.linkedin.com/in/anna-ullman-sers%C3%A9-b2b526
333 Erik Ringertz Netlight https://www.linkedin.com/in/erik-ringertz-14381/
334 Sophie Hagströmer Investment Director at Bure Equity https://www.linkedin.com/in/sophie-hagstr%C3%B6mer-671a511/
335 Evalena Falck Director Strategic Account Management, Scania https://www.linkedin.com/in/evalena-falck-8843b917/
336 Nancy Yussef Hair Cut Gotland https://www.foretagarna.se/kampanjer/jobbskaparna/mot-jobbskaparna/haircut-gotland/
337 Atefeh Sebdani Jacobson Awarded Speaker , moderator, Writer, Board Member and Techie https://se.linkedin.com/in/atefehsebdani
338 Håkan Johansson CEO at Rederi AB Gotland https://www.linkedin.com/in/h%C3%A5kan-johansson-939894154/
339 Christoffer Eliasson Accenture Director & Life Sciences Strategy & Consulting Lead https://dk.linkedin.com/pub/christoffer-eliasson/3a/146/b53
340 Bianca Britten-Austin Chief People Officer at Signicat https://www.linkedin.com/in/biancaaustin/
341 Cecilia Forzelius EVP People, Comms, Sustainability & Group SSC på Nobia AB https://www.linkedin.com/in/cecilia-forzelius-4a30b75/
342 Ulf Austin Cato Group CEO at SAYP https://www.linkedin.com/in/ulf-cato/
343 Lennart Bångman Signode Industrial Group, VD, Dusseldorf https://www.linkedin.com/in/lennart-b%C3%A5ngman-652a122/
344 Alexander Holsner VD på Växthuset Linds AB https://www.linkedin.com/in/alexander-holsner-00913a133/
345 Martin Barden Managing Director på Sector Alarm Sverige https://www.linkedin.com/in/martin-barden-a3626a26/
346 Petra Ålund SEB https://www.linkedin.com/in/petraalund/
347 Moa Wictorén Chief Human Resources Officer, LYKO https://www.linkedin.com/in/moa-wictor%C3%A9n-2084b811/
348 Carl-Johan Rijpma Kjell & Co https://www.linkedin.com/in/carl-johan-rijpma/
349 Charlotte Eriksson Chief Commercial Officer Mynewsdesk https://www.linkedin.com/in/charlotte-eriksson-5648701/
350 Lenka Prokopec Karlberg VD för Mitt Liv https://www.linkedin.com/in/lenka-prokopec-karlberg-5045a0?trk=nav_responsive_tab_profile
351 Miriam Grut Norrby Partner/delägare/investeringsansvarig – Alfvén & Didrikson https://www.linkedin.com/in/miriamgrutnorrby/
352 Emmelie Johansson Director of Marketing and Ecommerce – Life https://linkedin.com/in/emmelie-johansson-26a4a23
353 Hanna Banica Marketing Director, Duni https://www.linkedin.com/in/hanna-banica-73455931/
354 John Mellkvist Seniorkonsult på Kreab Stockholm https://www.linkedin.com/in/johnmellkvist/

 

355 Linnea Lindblom Head of HR Valio Sweden https://www.linkedin.com/in/linnea-lindblom-a1052227/
356 Stina Mimer Tesla https://www.linkedin.com/in/stina-mimer-0b305a2/
357 Anne Kristiansson Director & Head of Volvo Group Quality and Process Management https://www.linkedin.com/in/anne-kristiansson/
358 Hedda Båverud Olsson Co-founder & CEO at Lassie https://se.linkedin.com/pub/hedda-b%C3%A5verud-olsson/25/988/377
359 James Rutland CFO at Northvolt North America https://www.linkedin.com/in/james-rutland-47122210/
360 Maja Vestin Jämtkraft AB https://www.linkedin.com/in/maja-vestin-77ba7616b 
361 Susanna Francke Rodau Senior Vice President, Head of Neuro Solutions (including Leksell Gamma Knife) på Elekta https://www.linkedin.com/in/susannafranckerodau/
362 Annie Lidesjö NTM AB, COO/Operativ chef https://www.linkedin.com/in/anniestahl/
363 Rickard Kull VP Recruitment & Partnerships – EF Education First https://www.linkedin.com/in/rickard-kull-8b4b781/
364 Martina Flemström Managing Director Sweden & Finland at Mondelēz International https://www.linkedin.com/in/martina-flemstr%C3%B6m/
365 Ann Molin Hack for Earth Foundation https://www.linkedin.com/in/ann-molin-89416191/?originalSubdomain=se
366 Anna Björkman CEO at UNA Portar AB https://www.linkedin.com/in/annabjoerkman/
367 Maria Bryngelsson Managing Director, Accenture Strategy & Consulting Supply Chain & Operations https://se.linkedin.com/in/maria-bryngelsson-8367463
368 Maria Alriksson Abera Bioscience AB https://se.linkedin.com/in/maria-alriksson
369 Alexander Larsson Group Chief Executive Officer Safe Monitoring Group https://www.linkedin.com/in/alexander-larsson-41b8a243/
370 Niklas Truedsson President Denmark/Norway and Pick & Mix Global på Cloetta https://www.linkedin.com/in/niklas-truedsson-1154491/
371 Måns Alfven Alfvén & Didrikson AB https://www.linkedin.com/in/mans-alfven
372 Jonas Carlberg Koncernchef för House of People gruppen https://www.linkedin.com/in/jonascarlberg?trk=hp-identity-name
373 Martina Ronquist Grant Thornton Sweden AB http://linkedin.com/in/martina-ronquist-b3300a61
374 Filip Johansson Regional Director at McDonald’s https://www.linkedin.com/in/filipjohansson/
375 Kendra Ibsen Marketing Director Nobia https://www.linkedin.com/in/kendraibsen/
376 Jonna Svensson Group Strategy & Transformation SKF Group https://www.linkedin.com/in/jonna-svensson-8605483a/
377 Sofia Nordenskjöld Ruda PwC Sverige https://www.linkedin.com/in/sofia-nordenskj%C3%B6ld-a6a03711/
378 Jonna Hillblom Management Consultant at B3 Consulting Group https://www.linkedin.com/in/jonnahillblom/
379 Lave White Klarna https://www.linkedin.com/in/lwh1te/
380 Maria Andersson CDO at Ahlsell Group https://www.linkedin.com/in/maria-andersson-3442031/
381 Helena Johnson VD Harmonica AB https://www.linkedin.com/in/helena-johnson-249b176/
382 Maria Nilsson Executive Vice President Communication & Public Relations at Arjo https://www.linkedin.com/in/maria-nilsson-86115039/
383 Fredrika Wessman Senior Manager of Social Impact Mojang Studios https://se.linkedin.com/in/fredrikawessman
384 Martin Johansson Director at SEK Svensk Exportkredit https://se.linkedin.com/in/martin-johansson-a35a71
385 Marcus Lind Sales Director – El taco truck https://www.linkedin.com/in/marcusjlind
386 Evelina Rautila Enhetschef Ekonomi, Styrning och Analys på Skatteverket https://www.linkedin.com/in/evelina-rautila-lindqvist-a92b3a1/
387 Ann Grevelius Co-Founder & Chairman of the Board Optise AB https://www.linkedin.com/in/anngrevelius/
388 Karl Orrling Chief Financial Officer & Head of Sustainability StormGeo http://www.linkedin.com/in/karlorrling/
389 Louise Hörnberg Director Of Business Development – Translations https://www.linkedin.com/in/louise-hörnberg-47590380/
390 Anna Wikland Managing Director Google Sweden, Board Member, Tech & Start-up Advisor & Investor https://www.linkedin.com/in/annawikland/
391 Viktor Stensson Founder & CEO at Bokio https://se.linkedin.com/in/viktorstensson
392 Karl Magnus Olsson Careem https://www.linkedin.com/in/magnuskolsson/
393 Henrik Ringbom VD BRS Networks AB https://www.linkedin.com/in/henrik-ringbom-96630260/
394 Anna Ekdahl Business Development Manager – Energy Transition Ramboll https://www.linkedin.com/in/anna-ekdahl/
395 Anders Jörnsköld Head of Corporate Real Estate and Leasing / Partner / Newsec Advisory Sweden https://se.linkedin.com/in/jornskold
396 Gustaf Holming Director Development Center, Mainline Signaling , Alstom Group https://se.linkedin.com/in/gustaf-holming-62758a18
397 Sara Börsvik CFO at Epidemic Sound https://www.linkedin.com/in/sara-b%C3%B6rsvik-3b59811/
398 Amer Krupalija Chief Strategy & Business Development Officer, EcoDataCenter https://se.linkedin.com/in/amerkrupalija
399 Matilda Söderlund Professionell klättrare https://se.linkedin.com/in/matilda-söderlund7
400 Johanna Andrén Marknadschef på 3 https://www.linkedin.com/in/johanna-andr%C3%A9n-2ab03720/

401 Anna Rydén Chief Operating Officer at Prince Carl Philip´s and Princess Sofia´s Foundation https://www.linkedin.com/in/anna-ryd%C3%A9n-906a2615a/
402 Karolina Schlyter UN Affairs and Agenda 2030 Regeringskansliet, Socialdepartementet https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAIAAA4kizABr-jOpWdKd-H4_J6qrGBaanCHYq4&trk=nav_responsive_tab_profile
403 Jens Ganslandt Chief  Product & Technology Officer – Billogram AB https://se.linkedin.com/in/jens-ganslandt-507a351b
404 Louise Jeppsson Infrastruktur-och kollektivtrafiknämnden Västra Götandsregionen https://www.linkedin.com/in/louise-jeppsson-fd-granath-020b0726
405 Hanah Adem Mechanical Engineering at KTH | President of Malvina https://www.linkedin.com/in/hanah-a-30978a1bb/
406 Anna Felländer  Founder and President anch.AI https://www.linkedin.com/in/anna-fellander/
407 Linnea Sjögren McKinsey https://www.linkedin.com/in/linnea-sj%C3%B6gren/
408 Jacob Johnsson Associate Boston Consulting Group https://www.linkedin.com/in/jacob-johnsson-534a08113/
409 Sofie Ecke Chefsjurist Bilia https://www.linkedin.com/in/sofie-ecke-25058860/
410 Johan Tholander Senior Legal Counsel at Neo4j https://www.linkedin.com/in/johan-tholander-99526590/
411 Saif Amer Chief Executive Officer N2 Invest AB https://se.linkedin.com/pub/saif-amer/47/155/6b
412 Lannis J.L Zhao Innovation Development Leader at Ingka Centres https://se.linkedin.com/in/lannisjl
413 Joachim Ronneback Chef Bankkoncernredovisning (LF Bank, Hypotek, Fonder, Wasa Kredit) Länsförsäkringar https://www.linkedin.com/in/joachimt
414 Nayanika Bhalla SciLifeLab https://www.linkedin.com/in/nayanikabhalla/
415 Linus Malmén Zaver, COO https://www.linkedin.com/in/linus-malm%C3%A9n-2588406a?trk=hp-identity-photo
416 Christian Merup Chief Executive Officer Wellma Group https://www.linkedin.com/in/christian-merup-82304716/
417 Peter Elmquist CEO ApoEx https://se.linkedin.com/in/peter-elmquist-4b89171
418 Peter Sebelius Gantus AB https://www.linkedin.com/in/petersebelius/
419 Ulrika Nordström Director Strategy at H2 Green Steel https://www.linkedin.com/in/ulrika-nordstr%C3%B6m-223a2618/
420 Daniel Alavei Hedge Fund Rates Sales at Morgan Stanley https://www.linkedin.com/in/daniel-alavei-063a5336/
421 Adam Larsson Head of Fund Finance, MD – EQT Group https://www.linkedin.com/in/adam-larsson-9ba8a71/
422 Hele Jonsson VP Head of Group Privacy and Security Legal at Telia Company https://www.linkedin.com/in/helejonsson/
423 Maria Karlsson Country Manager and Nordic Marketing Manager på Letsfaceit Nordic AB https://www.linkedin.com/in/maria-karlsson-6b735421
424 Klara Adolphson Innovation Leadership Group & Våra barns klimat https://www.linkedin.com/in/klara-adolphson-3987823/
425 Teresa Walterfeldt Nordea https://www.linkedin.com/in/teresa-walterfeldt-8541151/
426 Hanna Lindskog Åke Sundvall Byggnads AB https://www.linkedin.com/in/hanna-lindskog-8292539/
427 Jonas Karlén Adlibris https://www.linkedin.com/in/jonas-karl%C3%A9n-05b2a91/
428 David Thunmarker Betesholmen Invest AB https://www.linkedin.com/in/davidthunmarker/
429 Seher Yilmaz Ansvarig Sverigespegling, SVT https://se.linkedin.com/in/seher-yilmaz-b193612a
430 Emelie Gessner Gozzi CMO på Dirac Research AB https://www.linkedin.com/in/emelie-gessner-gozzi/
431 Ulrica Matsers Head of Communication & Marketing Combitech https://www.linkedin.com/in/ulricamatsers/
432 Åsa Brunzell Vice President, Chief People, Sustainability & PublVice President, Chief People, Sustainability & Public Relations Officer at Senior Material https://www.linkedin.com/in/%C3%A5sa-brunzell-b3524b5/
433 Carin Kuylenstierna HR Manager ESAB https://www.linkedin.com/in/carin-kuylenstierna-b3174b65/
434 Niklas Safi Astellas Pharma https://www.linkedin.com/in/niklas-safi-463161/
435 Michaela Uggla Swedbank Robur http://linkedin.com/in/michaela-uggla-14370312
436 Sarah Bucknell Affärsområdeschef Privatmarknad Länsförsäkring Stockholm https://www.linkedin.com/in/sarah-bucknell-2414ab4/
437 Maria Högberg
Head of Marketing & Sales

https://www.linkedin.com/in/maria-h%C3%B6gberg-4220965a/
438 Susanna Berggren Consulting Manager for Intelligent Automation – Roboyo (formerly AKOA) https://www.linkedin.com/in/suzylu
439 Gabriella Overödder Chief of Staff, Centre for Long-Term Resilience https://www.linkedin.com/in/gabriella-overödder-8314a19b/
440 Cecilia Kleimert Program Specialist at Swedish Embassy in Nairobi, Somalia section https://www.linkedin.com/in/ceciliakleimert/
441 Lina Nygren Vice Head of Client Success, GO MO Group https://www.linkedin.com/in/lina-nygren-38912b135/
442 Anne-Louise Wiren CEO Strawbees https://www.linkedin.com/in/annelouisewiren/
443 Ida Geiler VD/Managing Director at Synsam Group’s Production and Innovation Center https://se.linkedin.com/in/ida-geiler-9801713
444 Ellinor Eineren vd Agricam https://www.linkedin.com/in/ellinoreineren/
445 Anna Lindh Grundare och Generalsekreterare Right By Me https://se.linkedin.com/in/infoannalindh
446 Emma Burstedt Kommunchef på Heby kommun https://www.linkedin.com/in/emma-burstedt-aa1a2528/
447 Cecilia Daun VD ARRIBA BYGGNADS AB https://www.linkedin.com/in/cecilia-daun-6a56764a/
448 Meit Fohlin Regionstyrelsen ordförande Gotland https://www.linkedin.com/in/meit-fohlin-43785173/
449 Jon Lööf Growth expert, Entrepreneur and Investor https://www.linkedin.com/in/jonloof
450 Mikaela Sundberg Consultant Egon Zehnder https://www.linkedin.com/in/mikaela-sundberg-a0625b
451 Tove Iggström Chief Product Owner at SEB https://www.linkedin.com/in/toveiggstrom
452 Anna Björnram Brand Manager Alvedon på Haleon https://www.linkedin.com/profile/view?id=AAIAAAZA3DAB3n8rmJ-wQEqxfOV4Ik9EcWRwHQw&trk=nav_responsive_tab_profile
453 Martin Ilievski Potentialpark Communications – Head of Product https://www.linkedin.com/in/martinilievski/
454 Therese Mattisson Head of Marketing Automation och Customer Experience – Bonnier News https://www.linkedin.com/in/therese-mattisson/
455 Linda Fazekas Nespresso https://www.linkedin.com/in/linda-fazekas-793a261/
456 Sandra Miller Kinge Chief Communication & Growth Officer DER Touristik Nordic AB (Apollo) https://www.linkedin.com/in/sandramillerkinge/
457 Nikki Seretis Regional Marketing Manager, TikTok https://www.linkedin.com/in/nikkiseretis
458 Emelie Lindén Director and Head of consulting BTS Sweden https://www.linkedin.com/in/emelie-lind%C3%A9n-33205a30/
459 Carl Källstrand Head of Strategy & Commercial Management – Managed Services Networks, Ericsson https://se.linkedin.com/in/carlkallstrand
460 Aleksandar Petrovic Deloitte Consulting https://se.linkedin.com/in/alekspetrovic
461 Charlotte Lundgren Senior Consultant https://www.linkedin.com/in/charlotte-lundgren-7b0a6419/
462 Erika Holte Senior Consultant at EY-Parthenon https://www.linkedin.com/in/erikaholte/
463 Jessica Nylander Logistikchef, Ortivus https://www.linkedin.com/in/jessica-nylander-164a491/
464 Gabriella Åfeldt Co-Founder & COO at INIKA Superfoods and Head of Supply Chain of Nicoya brands https://linkedin.com/in/gabriellaafeldt
465 Max Bromée Chief Product Officer Webforum https://www.linkedin.com/in/max-brom%C3%A9e-6838178b/
466 Sara Ramberg Junior associate Cirio Law Firm – Public Procurement/State Aid/EU Law https://www.linkedin.com/in/sara-ramberg-623a8880/
467 Angela Belfrage Associate at Baker McKenzie https://www.linkedin.com/in/angela-belfrage-6a9547106/
468 Alice Ålund Investment Banking at Danske Bank https://www.linkedin.com/in/alice-ålund-6981a8137
469 Sandra Solomon Director of HR at Sheraton Stockholm Hotel https://se.linkedin.com/in/solomonsandra/sv
470 Hanna Mannberg Global CHRO at Svea Solar https://www.linkedin.com/in/hanna-mannberg-81307132/
471 Clara Bodin Head of Diversity and inclusion – Amadeus https://www.linkedin.com/in/clara-bodin-4955091/
472 Britta Rosenqvist Head of Savings & Advisory Transformation Office Swedbank https://www.linkedin.com/in/britta-rosenqvist-40687836
473 Philippa Dalsgaard Ecommerce Fulfilment Manager Europe at Elextrolux https://www.linkedin.com/in/philippa-dalsgaard-4884a769?trk=hp-identity-name
474 Anna Slänsby Area Business Manager at Atea Sverige https://www.linkedin.com/in/anna-slansby-4843632/
475 Emma Zabell Head of AWM COO Office, Nordea https://se.linkedin.com/in/emmazabell
476 Kari Line Olstad IKEA – Global Assignment Leader https://www.linkedin.com/in/karilineolstad/
477 Martin Kylberg Hector Rail AB https://www.linkedin.com/in/martinkylberg/
478 Ulrika Viklund Founder House Be och styrelseledamot https://www.linkedin.com/in/ulrikaviklund/
479 Erik Björkman Co-founder Stella https://www.linkedin.com/in/erikbjorkman/
480 Beatrice Nylund Business Development Controller at Clas Ohlson https://se.linkedin.com/in/beatricenylund
481 Josefine Willers CFO at Elite hotels https://www.linkedin.com/in/josefine-willers-bb4b662b/
482 Natasha Mridha Produktionsledare COWI Projektbyrån AB https://www.linkedin.com/in/natashamridha/
483 Jessica Liljestrand Hellström Swedbank https://www.linkedin.com/in/jessicaliljestrandhellstrom/
484 Sarah Hammoura Innovation project manager E.ON https://www.linkedin.com/in/hammourasarah/
485 Frida Dalemar Strategy & Digital Business Development at Lantmännen Agriculture https://www.linkedin.com/in/ingafrida/
486 Linn Viktoria Skagen Lynk & Co https://se.linkedin.com/in/linn-viktoria-skagen-b1653514
487 Mona Zuko Senior Vice President , Sales & Marketing , Nordics på Posten Norge AS https://www.linkedin.com/in/mona-zuko-33084612/
488 Jenny Moström VP Northern Europe , Hult EF Corporate Education https://www.linkedin.com/in/jenny-mostrom-6a79171/
489 Anna Bayer BDO AB https://www.linkedin.com/in/anna-bayer-b41b13
490 Malin Brinktell CEO at Klart.se (Schibsted Media Group) https://www.linkedin.com/in/malinbrinktell/
491 Maria Rankka Executive Chair Cellcolabs, entrepreneur, health tech investor and board professional https://www.linkedin.com/in/maria-rankka-2711723/
492 Therese Ekström HR and C&B Manager at Kinnevik https://www.linkedin.com/in/thereseekstrom/
493 Johanna Axiander Head of Business Area Digital Care & Chief Marketing Officer at Doktor24 https://www.linkedin.com/in/johannaaxiander/
494 Hanna Marberg Senior Associate at Advokatfirman Vinge https://www.linkedin.com/in/hanna-marberg-05515471/
495 Tove Skärblom Partner, Setterwalls advokatbyrå https://se.linkedin.com/in/tove-skärblom-1636152a
496 Erika Lundquist Chief Investment Officer / Erik Penser Bank https://www.linkedin.com/in/erika-lundquist-4727213/
497 Zuzana Gajdos-Skagstad Senior Business Performance Advisor, Statkraft, Oslo https://www.linkedin.com/in/zgajdosova/
498 Martina Klingvall Founder of Telness and Telness Tech https://www.linkedin.com/in/martina-klingvall-6a212187/
499 David Bustos FOLKSAM – Avdelningschef Optimering och Analys inom Försäljning och Kundupplevelse https://www.linkedin.com/in/dbustos/
500 Nu kan du nominera inför 2025 och till 4potentials fler förändringsledare – https://4potentials.se/rekommendera-till-natverket/

Varför är vissa fetstilade? Det visade sig att det är enklare att läsa texten om man ibland får ett mellanrum. Det blir mindre grötigt. Sen finns några på bild också…

Och att komma på Top 500:e plats av minst 500 000 ledare, unika specialister och chefer är extremt bra. Det är typ 0,1%. Så är man missnöjd för en placering skall man ha det i åtanke. Fredrik på 4potentials kom inte ens med…

Tack för att du läste hela listan och tack för att du delar nyheten om alla dessa duktiga förändringsledare! Sverige behöver läsa mer positiva nyheter och medarbetare samt ledare behöver få lite uppskattning för det arbete de lägger ned. Glad Påsk.