Mer

Scania

Scania är Fredriks favoritindustriföretag. De arbetar långsiktigt på talangmarknaden och bjuder alltid till. De gör inget halvhjärtat och gillar att testa nya ideér. Tillsammans med unika kunskaper och erfarenheter har man skapat ett företag i världsklass. Scania är framgångsrika på många plan. Inte minst talangerna väljer att stanna kvar länge och bolaget är alltid i topp avseende förmågan att rekrytera ingenjörer.

Scania är internationellt, ser till helheten och du kan kombinera ett liv med en karriär. Ja, Scania är en professionell stor familj där du kommer trivas. De är ett av de få företagen som är bättre än det som skrivs om dem i deras egna broschyrer. Ödmjukhet präglar detta intressanta företag som faktiskt startade i Malmö och därför heter de – Scania – som betyder Skåne på Latin.

Det finns många sätt du kan göra karriär på inom Scania. Du kan både bredda och fördjupa dina kunskaper, avancera, byta område och arbeta utomlands. Det finns plats för alla; generalister, specialister och ledare. Vi erbjuder jobb inom bland annat Forskning & Utveckling, IT, Produktion & Logistik, Ekonomi & Finans, Försäljning & Marknadsföring, Kommunikation, Inköp, Säkerhet, Hälsa och arbetsmiljö. Är du motiverad och beredd att ta ansvar har du möjlighet att utvecklas under hela ditt arbetsliv.

 Du kan utforska världen på många olika sätt, både på hemmaplan och utomlands. Internationella kontakter är en naturlig del av vardagen och ger dig möjlighet att bygga ditt nätverk. Det finns goda möjligheter att bo och jobba utomlands under en tid. Inom Scania är det en värdefull erfarenhet för en fortsatt utveckling på flera plan.

Hit skall du söka om du landat i dig själv och insett att det vore kul att arbeta med större konkreta tekniska projekt. Isabella är en fantastisk ingång till detta underbara företag. Maila och fråga Fredrik på 4potentials så ser han till att du får en kontakt på rätt nivå avseende din kompetens och dina intressen.

www.scania.com