Mer

Bli partner

Att bli partner till 4potentials är enkelt. 4potentials har utvecklat en Fyra-stegs on-boarding-process som genomförs under en månad – men redan från dag 1 börjar 4potentials medarbetare och sedermera hela nätverket att ”tala gott om bolaget”.

Att vara partner eller inte handlar mycket om att 4potentials starka (seniora) talangnätverk genom detta samarbete får exklusiv information om bolaget. Det bildas goodwill, det växer fram ett starkt employer brand i nätverket och framför allt får bolaget ambassadörer vid nästa middag, lunch eller kaffepaus. De medlemmar som är med i nätverket och arbetar hos våra partners blir även de viktiga ambassadörer inom nätverket.

I det första steget diskuterar 4potentials konsulter med organisationens ledning om vad de vill få ut av ett samarbete. Därefter bygger 4potentials ett unikt partnerskap som innehåller exempelvis olika event, profilering, konsultation eller rekrytering. Under en introduktionstid träffar sedan 4potentials olika intressenter i företaget för att förankra vad de kan få ut av partnerskapet. Det byggs informella broar och skapas direktkontakter in i nätverket.

I det tredje steget testskjuts bolagets varumärke, personal, medarbetare och employer/talent brand vid exempelvis ett event.

I det fjärde och löpande steget så genomförs aktiviteter utifrån ”talent experiences”. Sakta men säkert börjar vi tala samma språk på talangmarknaden. Vi blir den 12:e och 13:e spelaren som gör att bolaget kan ställa om till anfall och försvar på fem sekunder. Vi dansar tillsammans. VDn får ett verktyg för att snabbt berätta att hon vill rekrytera 1000 medarbetare. Talent managern får input på rekryteringsprocessen. Säljaren av produkterna samt tjänsterna för företaget får nya kunder via nätverket. Ja, ett partnerskap är så mycket större än vad vi förstår.

Nyfiken på att veta mer?

Kontakta Niklas Delmar på niklas@4potentials.com, 0709-88 57 33 eller Fredrik Andersson på fredrik.andersson@4potentials.com