Mer

Partners

4potentials samarbetspartners och uppdragsgivare består nästan alltid utav en hungrig och framåtsträvande HR-direktör som tycker att medarbetarna är den viktigaste resursen för organisationen. Tillsammans med en aktiv Talent Manager samt effektiva personalchefer strävar de mot samma mål: att kunna attrahera, rekrytera, utveckla samt behålla sina talanger. Bakom, framför eller bredvid finns det en VD, landschef och flera linjechefer som även de brinner för talang- och kompetensförsörjningsfrågan. Tillsammans bildar de grogrunden för att utveckla sin organisation genom unika kompetenser och individer, alla med sin unika potential. Med andra ord tror våra samarbetspartners på att företagande är lika med dess förmåga att få ut hela sin potential genom att arbeta med företagets unika kompetens.

Och du som talang vill såklart arbeta i organisationer som är som ovan. Därför menar vi att du i första hand skall söka till en organisaton som är partner till 4potentials.

Till höger kan du läsa om våra aktuella partners. Vi har ett tak på att samarbeta med max 24 partners i Sverige och endast två ifrån samma bransch.

Företag och organisationer vi starkt kan rekommendera är:
Nordea, CEDERQUIST, Diakrit, Boston Consulting Group, Hilti, BearingPoint, Atea, Scania, DeLaval, SEB, Scandic, Lantmännen, Arla Foods, BYGGmax, H&M, Tele2, Svenska Spel, Stelena, IKEA, Business Sweden, Sveriges Energi och SF.