Mer

Lantmännen

Vem vill inte arbeta på årets mest talangfulla företag? Vem vill få chansen att arbeta i ett företag som står ödmjukt på toppen och därmed kan se ut över landskapet och välja nya vägar. På Lantmännen kommer du till visioner och en del vita ark där dem vill att du skall måla med en grön pensel. Ja, Lantmännen tänker både på miljö, hållbart och lönsamt företagande. Detta är bolaget du pratar om med stolthet på nästa middag – ja kanske kan du även lägga till ”från jord till bord” som är deras motto. Många gånger äter du just något som Lantmännen varit med och utvecklat som exempelvis Kungsörnens olika produkter, Axa m fl.

Lantmännen leds av många människor som brinner för att du skall må bra. Dina vägar in kan vara via ex Daniel Aglöv eller Frida Tydén. Du kan läsa mer om bolaget på www.lantmannen.com och fundera på om du vill arbeta med inköp, teknik, IT, ekonomi, sales eller internationellt?

Lantmännen är med på många av 4potentials olika event. Så se till att anmäla dig till dem så får du kanske chansen att träffa detta unika företag!