Mer

Scandic

Scandic samarbetar med 4potentials för att se till att den ledande hotellkedjan i Norden ligger i framkant även när det gäller att kunna attrahera morgondagens kompetens. Därutöver ger samarbetet unika möjligheter för medlemmar att snabbt och enkelt boka ett hotellrum och få tillgång till mat & dryck samt till mötesplatser med mycket hög kvalitet och servicenivå.
Mao är Scandic en naturlig helhetspartner till 4potentials.

Som betalande medlem har du förmånligare villkor att ex boka ett rum eller en stor konferens via Scandic. Då kontaktar du cecilia.hjort@scandichotels.com så ser hon till att guida dig rätt. (Uppge ert personnummer när du vill boka – senast 2 dagar innan)

Vill du arbeta på en fantastisk arbetsplats så ringer du Henrik Dider @ Scandic HR. Han är en enormt trevlig och duktig personalchef med känsla för både mjuka och hårda värden. Ja, Scandic kan konsten att kombinera det konkreta med det abstrakta. Hur vill du att ditt hotellrum och den service du skall få när du anländer till ett hotell? Det skall såklart vara fräscht, städat och vara ett konkret bättre alternativ. Men sedan skall det också upplevas vara bättre kring alla de mer abstrakta mjuka värdena. Hur smakar ex ett gott kaffe? Hur ser en solnedgång ut från en takterass och hur vill du uppleva en konferensvärd?

Scandic är marknadsledande för att de kan ge och ta och för att de arbetar extremt hårt för att du skall må bra hos dem.

Välkommen att uppleva Scandic! Läs mer om erbjudandet nedan!

offer scandic