THE SOCCER AND TALENT REPORT 2017

THE SOCCER AND TALENT REPORT 2017

Heja MFF! Forza Bajen. Go AIK. Lycka till AFC Eskilstuna. Kul att se Kim i Djurgården. HÅBEKÅ….
Örebro SK spännande att se. Kalmar FF. Norrköping vinner ni? Norrlandsfönstret. Blir Östersund lika inspirerande i år? Häcken såklart! Blåvitt. Vårt kära IFK. Jönköping Södra. Coolt.

500 supertalanger har såklart inte tid att svara på någon rapport. Inte minst den 1:e april. Nu vill inte jag att du fördärvar det här aprilskämtet med att avslöja det – utan att du hellre bara GILLAR det genom att SKRIVA NAMNET PÅ DITT FAVORITLAG….och inse att vi lurade skjortan av dig. Det var som en tunnel på mittplan eller snurrfint.

Och det finns inte heller nåt isländskt institut som räknas på grundskolebetygen. F ö så tror vi inte alls det finns nån koppling mellan betyg och framgång – för bollen är ju rund, liksom livet.

Blir du upprörd över något så är som sagt allt påhittat av 4potentials grundare, Fredrik Andersson, som gillar att busa. Han lirade själv i Halmstad BK och har meriter som vinnare av pojkallsvenskan 1986. 4potentials Vd, Niklas, håller på MFF och tillsammans med fantastiska medarbetare är vi ett vinnande lag.

Sök till 4potentials om du inte gjort det. Bollen är rund! APRIL, APRIL!

Ps. För dig som tycker ändå att det fanns lite substans i resonemanget och nu är besviken på att allt var ett skämt. Vi kan trösta dig med att det finns kopplingar mellan idrottande och talang och säkerligen även mellan att vissa klubbar associeras med vissa företag. Men vi vet inte att fler IT-specialister går på Bajens hemmamatcher än på Djurgårdens. Ds.