Vem är Sveriges bästa kompis och arbetskamrat i arbetslivet?

När 4potentials med hjälp av dig utser ÅRETS KOMPIS i arbetslivet så söker vi efter en person som ställt upp för dig och andra – utanför sitt ansvarsområde.

Vi söker dig som är en snäll vän på vägen – men som gjorde det för att både du och din organisation skulle bli bättre. En person som hjälper och som alltid finns där för att andra skall växa.

Utan den här kompisen skulle företaget inte må så bra.

Men kompisen ger inte för att få tillbaka.

Men nu kan ge ett stort tack tillbaka.

Maila kompisen och skriv att den är en fantastisk kollega be den ansöka till 4potentials eller så loggar du in om du redan finns i databasen. Här ansöker man om man inte finns med i databasen: https://4potentials.se/apply/ MAN ANGER JAG ÅRETS KOMPIS I SCROLLISTAN

ÅRETS KOMPIS I ARBETSLIVET är en person som ni aldrig skulle klara er utan för att den har helt unika egenskaper. ÅRETS KOMPIS är 4potentials finaste pris. Det är ett pris som berör och totalt kommer 10 personer att lyftas fram. Vi är inte ute efter hjälten som räddade ditt liv – vi är ute efter kompisen som räddar liv varje dag – år ut och år in.

Vi kommer lyfta fram både VD:ar, ledare, specialister och kompisar inom alla områden i ditt företag.

Vill du rekommendera fler fantastiska kollegor till 4potentials kan du göra det här: https://4potentials.se/rekommendera-till-natverket/

#arbetsKamrat #vän , #bästis, #partner, #snäll #omtänksam #stor människa

4POTENTIALS utser totalt 12 priser i Q1 2024 och det är:
– ÅRETS TALANGFÖRETAG
– ÅRETS CFO
– ÅRETS MEST TALANGFULLA ENTREPRENÖR
– ÅRETS TALANG INOM OFFENTLIG SEKTOR
– ÅRETS KONSULT
– ÅRETS MARKNADSCHEF
– ÅRETS STUDENT
– ÅRETS HR CHEF
– ÅRETS SÄLJARE
– ÅRETS TALENT MANAGER
– ÅRETS IT, TEKNIK ELLER TECH SPECIALIST
– ÅRETS KOMPIS I ARBETSLIVET
– SAMT TOP 500 CHANGE LEADERS AND SPECIALISTS

Alla som ansöker kan välja att även bli medlem i 4potentials om man önskar att få vara med i talangnätverk och träffa Sveriges främsta talanger. Om man söker till det när man ansöker och antas så kostar det endast den symboliska kostnaden samt engångsavgiften på 1195 sek exkl moms.

4potentials har 6000 medlemmar och har ett nätverk med cirka 1,5 miljon talanger och är bland de bästa i Sverige på att rekrytera eller hjälpa företag att synas mot unika talanger. Välkommen att ansöka!

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.