Nu DELAR vi drömmen om GOTLAND!

Det finns ett enormt intresse för att bo kvar, flytta hit och/eller söka ett arbete på Gotland.  Vi vill inte att en enda person som är intresserad av Gotland inte skall kunna få ett jobb här och förverkliga sin ”Gotlandsdröm”.

Vi vill ta tillvara er kompetens och potential.  Ert intresse kan du nu bland annat registrera gratis  HÄR och ange ”JAG SÖKER ARBETE PÅ MAGISKA GOTLAND”

På ett år söker närmare 24000 personer ett jobb på Gotland – för att flytta hit eller stanna kvar på Gotland. Ni har ofta en sak gemensamt. Det gnistrar i era ögon när ni pratar om ert Gotland. Det är en passion och en förälskelse. Det är en dröm. Och idag delar vi drömmen om Gotland

Just nu finns det flera lediga jobb på ön. 4potentials söker efter flera duktiga drivna analytiska ledare. Vi söker efter ingenjörer med ledarskapserfarenhet, Sparbanken Gotland söker Vd via 4potentials, hotellen söker kompetens, Region Gotland har flera lediga jobb, 4potentials söker en ekonomi-löneassistent åt en kund, Destination Gotland har lediga roller, GEAB har flera lediga roller och det söks till företag allt från solcellsmontörer, elektriker, lärare, sjukvårdspersonal, projektledare, backoffice inom bank, administratörer, drifttekniker, soldater, säljare inom bygg, kundsupport, PROTOS söker kompetens till kökschefer, controllers och apotekspersonal. Är du driven ödmjuk analytisk ledare – får vi snart in ett nytt drömjobb!

Längre ned i texten kan du läsa om Gotlands inflyttarträff samt att vi ger dig 20 tips om att finna över 500 lediga jobb på ön!

Även om många älskar Gotland och bär på drömmen – ”Gotland” så insåg vi 2010 att det även krävs ett samtal med en hjälpsam släkting, vän eller tips från en annan god ambassadör – för att arbetssökande skall kunna finna ett jobb på Gotland eller kunna förverkliga sin dröm – Gotland.

Så du som Gotländsk ambassadör är A och O för att Gotland skall växa

För 2010 tyckte besökarna att det fanns för lite information om det gotländska arbetslivet. Vilka företag finns det på ön? Och därför skapade vi ÅRETS TALANGFÖRETAG och även JOBBA PÅ GOTLAND TIDNINGEN tillsammans med Mediabolaget, TALANGMEDALEN med Outhousebyrån – och innan dess ökade vi kompetensfokuset på ön genom att försöka belysa potentialen, talangerna och vad man kan arbeta med på ön – tillsammans med tidningen Horisont

Idag är det du som gotlänning som är Gotlands inflyttarbyrå – så därför måste du och jag fortsätta vårt arbete. Att välkomna!

 

Och vill du registrera ditt intresse frivilligt i en databas för att få jobb på Gotland så är du hjärtligt välkommen att göra det HÄR. Det är alltid gratis att registrera sig och söka jobb via oss

Ange i scrollistan att du söker jobb – JAG SÖKER ARBETE PÅ MAGISKA GOTLAND

Vi kommer därefter att försöka ge bort ännu mer goda tips, jobbtips och kontakter!
Alla som registrerar sig kommer få ett mejl med en massa tips, kontakter och även chans till en vidare dialog! Under året kommer vi även presentera en massa intressanta jobb och längst nedan hittar du länkar till en massa lediga jobb!

.

GOTLANDS INFLYTTARTRÄFF i AUGUSTI

Vi kommer följa upp succé-träffen med ett nytt möte i augusti!
Vill du få en inbjudan eller är nyfiken på att veta mer om inflyttarträffarna: aime.dahlgren@strawberry.se

 


Gotlands välkomstcentrum. En vision om kaffi & karriärtips på Gotland.

Så här kan du få jobb på Gotland och leva din dröm nu!

….samt var aktiv. Gå på Företagarnas #mötionera den 12/4. Fråga efter kontakter. Addera folk på LinkedIn och Facebook så att ditt Gotlands nätverk växer. Tag nya kontakter.

Just nu söker vi på 4potentials efter bland annat: https://4potentials.se/lediga-tjanster/

Och känner du att du vill du registrera dig i vår databas – så gör du det HÄR 

Ange JAG SÖKER ARBETE PÅ MAGISKA GOTLAND i scrollistan

(Det är alltid självklart kostnadsfritt att registrera sig för att söka jobb på Gotland via 4potentials och få vår hjälp att finna ett jobb på Gotland. Det är vårt bidrag till att se till att Gotland kan fortsätta att växa och att du får jobb på Gotland. Vill man däremot vara med i 4potentials globala chefsnätverk så markerar man det och kan söka till det via databasen)

.

Lev drömmen fullt ut. Välkommen till Gotland!

”Det bästa med 4potentials databas är att numera när jag som företagare måste tacka nej till en arbetssökande så kan jag tipsa dem om att söka till 4potentials. Då vet jag att det inte blir något kompetenssvinn från Gotland. Då vet jag att nej blir till ett Ja”

#GOTLAND

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Välkommen att registrera dig gratis i 4potentials Gotlands databas. Vi försöker sedan förverkliga din Gotlandsdröm! ANGE - Jag SÖKER ARBETE PÅ MAGISKA GOTLAND!