Ekonomi- och löneadministratör till Gotlandsägg

Är du en ansvarstagande och självgående person med ekonomibakgrund? Letar du därtill efter en arbetsplats med möjlighet att sätta din egen prägel på arbetet och tillsammans med fantastiska kollegor i företaget jobba för framgång? Då kan du vara Gotlandsägg nya stjärna!

Gotlandsägg söker nu en ekonomi- och löneadministratör där du kommer att arbeta i en bred roll med varierande arbetsuppgifter som ställer stora krav på noggrannhet och flexibilitet. Du arbetar självständigt med dina arbetsuppgifter och tycker om att ha många bollar i luften samtidigt. I tjänsten så rapporterar du till ekonomiansvarig och arbetar under normala kontorsarbetstider från kontoret i Stenkyrka.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för all personaladministration och lönehantering
  • Ansvara för uppdatering och prisändringar av bland annat råvara och ägginköp
  • Attestering av leverantörsfakturor
  • Hantering av månadsstatistik samt inrapportering till olika myndigheter
  • Ansvara för att lägga upp nya kunder och leverantörer i VISMA samt uppdatering av prislistor
  • Rollen kan också komma att inkludera orderbehandlingar och frakthantering samt arbetsuppgifter relaterade till kundfakturering och leverans.

Din profil:

Vi söker dig som längtar efter att få ta ansvar. Du som börjar hos Gotlandsägg ser vi som en självgående och trygg kollega med god arbetsmoral. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du är en positiv lagspelare som gärna räcker upp handen och tar egna initiativ. Din flexibilitet och noggrannhet värderas högt och du uppskattar varierande arbetsuppgifter som du sköter strukturerat och ordningsamt.

Vidare så ser vi att du har goda kunskaper av att arbeta i Excel och har någon tidigare ekonomierfarenhet. Du har med fördel arbetat i VISMA eller annat lönesystem tidigare men detta är inget krav. För denna roll så behöver du kunna tala obehindrat på svenska samt engelska.

Är det dig vi letar efter? Ansök redan idag!

Välkommen med din ansökan (CV och ett kort mail där du beskriver varför du är intresserad) till tilde.belin@4potentials.com på 4potentials. I denna rekrytering arbetar från 4potentials både Tilde Belin och Fredrik Andersson.

Vi intervjuar kandidater löpande och ber dig därför skicka in din ansökan redan idag.

Om Gotlandsägg

Gotlandsägg är en av Sveriges ledande producenter och leverantörer av ägg. Gotlandsägg packar ägg i Stenkyrka på Gotland och i Ruda i Småland och har även en expansiv färdigmatstillverkning i Tingstäde på Gotland där det steks pannkakor, plättar och raggmunkar som packas och levereras till hela landet. Gotlandsägg grundades 1992 och har över 40 fantastiska medarbetare som tillsammans ser till att Gotlandsägg och dess färdigmatstillverkning levererar god och bra mat. Att varje dag producera, paketera och leverera ägg av högsta kvalitét från djur som mår bra eller färdigmat med bara svenska råvaror till hela Sverige är drivkraften i verksamheten.

På bilden Iana, Sebastian, Tomas, Magnus, Erika och Åsa från Gotlandsägg. Samt Tobias som är äggproducent i Alva. De och ännu fler plockar, packar, producerar bra mat till hela vårt land. Ägg och färdigmat med bara svenska råvaror. Läs mer om Gotlandsägg HÄR .

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök via mejl här!