Solig inbjudan till somrigt event i Visby – tisdag den 13:e juni

På tisdag den 13:e juni 16.00-19.00 så är du och en vän eller två varmt välkomna till nya Solhem Hotel strax utanför Skansporten i Visby. En eftermiddag och försomrig kväll där du har chansen att träffa andra somriga talanger och ledare.

På Gotland tror vi på att se varandras potential och tillsammans göra Gotland större. Så på detta exklusiva eventet så kommer det komma helt underbara människor från både Styrelseakademin, Solhem Hotels kompisar och 4potentials talangnätverk.

Vi ses på Solhem Hotel, Solhemsgatan 3, Visby. Anmäl dig via en länk här: SOMRIGT EVENT

Obs! Det är gratis kostnadsfritt och snälla Solhem Hotel bjuder på mat och dryck. Frågor: elisabeth.kalkhall@styrelseakademien.se

Elisabeth från Styrelseakademin och Fredrik på 4potentials och många andra du känner kommer vara där. Vad roligt om just du vill komma! Under kvällen kommer du ha möjlighet att få träffa helt nya gotlänningar, nya och välkända chefer på ön, lyssna kort till Styrelseakademin, få chansen att se allt det nya på Solhem Hotel.

…Snart är eventet fullt. Så anmäl dig så fort du kan! När du går hem på kvällen så kommer du garanterat gå hem med ny energi inför en underbar sommar på Gotland. För det är tillsammans som vi gör ön större.

 

Mycket varmt välkommen önskar kvällens värd
Elisabeth Kalkhäll, Styrelseakademien Gotland