4POTENTIALS NEWS – SOMMAR – 2018

REKORDVÄRME, FOTBOLLSFEBER – VÄDERLEKSRAPPORT FRÅN TALANGMARKNADEN!

Hej,

En liten tid sedan firade jag 100 dagar på 4potentials. Det har varit intensiva dagar med mycket som har hänt. Mycket som gjorts. Men lyssnar man på några av de 100-dagars guider som finns så är det viktigaste inte att göra, utan tvärtom att lyssna. Att från olika perspektiv skaffa sig en uppfattning och därifrån staka ut en riktning och börja göra. Så på det temat tänkte vi göra en liten undersökning. Det blir en kombo av kund- och marknadsundersökning. Eftersom fundamentet i 4p handlar om att vara personlig blir utgångspunkten våra egna upplevelser. Ambitionen med denna ”termometer” är att spetsa till frågor som utmanar synen på arbetet med talangfrågan. Vi släpper en fråga var fjärde dag under sommaren på Linkedin som en slags följetong. Håll utkik på #4potentials och #sommarföljetong

Jag nämnde att det varit intensivt. Maj månad innebar försäljningsrekord för 4potentials del och juni var inte långt därefter. Aldrig tidigare har vi haft fler spännande uppdragsgivare! Jätteroligt förstås. Två saker som är extra roliga – bredden på uppdrag som spänner över alla våra 4 P:n, samt att så många uppdrag kommer via våra medlemmar. Att man som kandidat/medlem gått igenom våra processer och sedan vill använda oss för att rekrytera är ett av de bästa betygen vi kan få. Läs till exempel om Anneli och Tomra.

För att behålla styrfarten växer 4potentialsfamiljen med fyra nya förmågor efter sommaren. Några är bekanta med 4P sedan tidigare och någon med mig. Rushi, Anna Caroline, Sofie och Daniel presenterar sig närmare här.

I sommar har jag inget lopp jag behöver träna inför och ingen padelstegeplats att försvara, skönt! Om vi inte sågs i Almedalen, hoppas jag vi ses på Västkusten eller kanske i Roslagen. Skulle man hamna i akuta rekryteringsbehov får man självklart höra av sig. Utskick i 4P-nätverket är ett av få sätt att faktiskt lyckas rekrytera sommartid enligt min erfarenhet.

/Gustaf

________________________________________________________________________________

HITTA DIN NÄSTA KOLLEGA ELLER DITT NÄSTA JOBB MED VÅR NÄSTAN UNIKA MODELL