Möt Anneli, Executive-medlem i 4P, som rekryterat med oss

När Anneli Forsman, General Manager & Senior Vice President Northern Europe at TOMRA Systems ASA, behövde förstärka sitt team med en HR-direktör och en Försäljnings- och Servicedirektör, två mycket viktiga roller för verksamheten, vände hon sig till oss på 4Potentials. Inte så konstigt kanske, Anneli är en av våra executive-medlemmar och väl bekant med hur vi arbetar, våra värderingar och hur vi hittar de rätta talangerna. Vi inledde ett nära och intensivt samarbete med tät och rak dialog och full fart framåt. Det var lite utmaningar på vägen, som det kan bli ibland, men med ett konstruktivt förhållningssätt blev resultatet över förväntan. TOMRA rekryterade inte bara en HR-direktör samt Försäljnings- och Servicedirektör med placering i Stockholm, utan hittade av bara farten bland våra kandidater även en HR-direktör till HK i Norge.

”Det jag uppskattade mest, säger Anneli, förutom förstås att hitta rätt personer till rollerna hos oss, var den höga tillgängligheten och det fokus på våra rekryteringar som 4Potentials stod för. Monica som ansvarade för våra rekryteringar på 4Potentials var på bollen hela tiden och jag kände att hon verkligen förstod vilka kandidatprofiler jag sökte.”

Många var intresserade av uppdragen på TOMRA, vars verksamhet är viktig och ligger väldigt rätt i tiden, något som kandidaterna värderade högt och ville vara del av. Vi är glada och stolta över samarbetet och önskar kandidaterna ett stort lycka till!