4P växer med 4 nya medarbetare: möt Daniel, Sofie, Rushi & Anna Caroline

 

DANIEL AGLÖV:

Daniel, berätta vem du är och inte bara vad du gör?

34 årig Göteborgare som fortfarande ser mig själv som sportig även om jag varken spelat fotboll eller tennis seriöst på 17 år. Har två episka grabbar hemma på 6 mån och 3 år samt en fru som jag bara kan tackat något högre väsen för att jag träffat. Hon är barnpsykolog så hon kan applicera sina kunskaper på oss alla 3 här hemma

Efter 4,5 riktigt bra år på Ekonomprogrammet i Lund var mitt första ”riktiga” jobb säljande projektledare inom Talent Mangement. Efter det hamnade jag hos en av mina kunder som man gärna gör och gjorde sedan drygt 5 år på Lantmännen som ansvarig för Employer branding, Graduate- och Ledarskapsprogram. Min sista tid bytte jag från HR och testade på en renodlad marknadsroll som Brand Manager och blev sedan Operativ Chef/vVd på ett entreprenörsdrivet mindre bolag inom premiumlivsmedel till dagligvaruhandeln.

Efter några år inom mat så har jag mer och mer längtat tillbaka till att jobba närmre individer och bolags utveckling utifrån ett kompetens- och lönsamhetsperspektiv. 4Potentials har enligt min mening och egna erfarenhet marknadens mest hållbara och sunda affärsfilosofi inom dessa frågor. I min roll på 4P så kommer jag se till att partners, kunder och talanger får ut det mesta av sin relation med oss och att vi överträffar era förväntningar. Oavsett om det gäller rekrytering, event eller frukostdejter. Att skapa stämning är min specialitet, har ju jobbat extra som DJ i nästan 10 år. Spellistan är tung på 60-70-80 tals soul och funk men fylls gärna ut med elektro.

 

SOFIE SELIN:

Sofie, du har en bakgrund från Lunds universitet, chefsrekrytering på Egon Zehnder och Women Executive Search (WES) – hur har du hamnat på 4potentials?

Jag är alltså född stockholmare som lekt wannabe skåning de senaste 11 åren i Lund och Malmö. Man kan säga att min karriärresa växlat mellan universitetsvärlden och rekryteringsvärlden. Det började med att jag läste pol.mag i Lund. Sedan var mitt första jobb som researcher på Egon Zehnder i Köpenhamn. Efter det gick jag tillbaka till Lunds universitet i en roll som Forskningsassistent inom utvecklingsekonomi på Ekonomiska institutionen. Därefter drev jag en verksamhet samägd av universitetet och Lunds kommun med både strategiskt och operativt ansvar. Sedan blev det rekrytering igen, först på WES och sedan Telias interna Talentenhet i en roll som specialist inom rekrytering och mångfald. I samband med det flyttade jag också hem till Stockholm igen, och är nu ganska nyinflyttad på Lilla Essingen.

Jag gillar verkligen hur 4potentials jobbar med att utveckla folks bästa potential, hur man arbetar med nätverket skiljer sig från andra rekryteringsfirmor. Jag är riktigt pepp på att göra båda och tror att jag har en del att bidra med utifrån mina tidigare erfarenheter. Min roll på 4potentials blir som Talent Relations Manager och jag kommer primärt att jobba med rekrytering och att hitta talanger. Vad gäller mina egna talanger, så är mina bästa partytricks: limbo, stå på huvudet och stoppa näven i munnen (OBS – inte samtidigt).

I sommar vandrar jag i Norge, läser, övar på att stå på händer, seglar, köper en badrock (i sann Lilla Essingen-anda) och förkovrar mig i allt man kan hitta på ämnet; smart förvaring.

 

RUSHI GUPTA:

Rushi, du blir 4potentials första Bollywoodstjärna från Peru..?

Nja, jag har visserligen indiskt påbrå men är född och uppvuxen i Örebro. Som barn har jag bott i Washington D.C., och som student på Borneo. Jag har jobbat som affärsutvecklare, konsult, verksamhetsutvecklare samt som rekryterare på Academic Work. I sommar gör jag internship på Ericsson som Marketing Specialist och i höst blir jag VD Management Trainee på 4potentials parallellt med att jag läser mitt sista år på Industriell Ekonomi i Linköping. I Peru var jag på resa en gång och förväxlades då av en större grupp turister med en kändare Bollywood-stjärna. Det blev ett antal foton och mycket poserande som följd…

Jag har varit medlem i 4P under närmare ett år nu och har under större delen av denna period även haft ansvar som talangagent,vilket innebär att jag identifierar och rekryterar medlemmar. Under denna tid har jag fått chansen att på nära håll bekanta mig med 4potentials värdegrund, företagskultur och arbetsutformningen på företaget. Jag ser stora möjligheter till att fortsatt utveckling framåt samtidigt som jag ser stor potential till utveckling för min egen del. Ser verkligen fram emot att träffa fler medlemmar och kunder då jag är väldigt intresserad av människor vilket nog kommer märkas!

 

ANNA CAROLINE OSSEYRAN:

Anna Caroline, du kliver in på 4p direkt från Paris?

Här har ni en riktig ”méli-mélo”, en världsmedborgare med rötter i Libanon, Frankrike, Afghanistan och såklart Stockholm – där jag växt upp. Spenderade fyra år i Uppsala där jag hann med förenings- och nationsliv, en kandidatexamen i ekonomi och några extra biämnen. Passade även på att göra ett utbyte i Bangkok, som blev en upplevelse jag sent glömmer. Senaste året har jag levt ut min dröm om att få bo i Paris, men är hemkommen nyligen och redo för att kicka igång arbetslivet hos 4potentials!

Jag är taggad på att axla min roll där jag kommer att rekrytera, anordna event, samt utveckla våra marknads- och medlemssatsningar.  Ser verkligen fram emot att möta er medlemmar och att utveckla 4potentials till det bästa talangnätverket det kan vara. Men även att få lära mig mycket och att växa både som person och arbetstagare. Mitt bästa nätverkstips är att alltid stå för det man säger om sig själv och alltid vara beredd på att exemplifiera – även en vit lögn är att skjuta sig själv i foten. Det är alltid bättre att vara sig själv, så blir det den bästa möjliga matchningen för båda parter.

Har nog inga riktiga hemliga talanger, är alldeles för öppen och personlig för det. Men jag kan allt om olivoljor och har en förmåga att hitta nya vänner närsom, varsom – ”främlingar är vänner man ännu inte känner” brukar jag resonera. Det är väl min nyfikenhet och livsglädje som gör mig till den jag är, och anledningen till att jag älskar att resa. Annars är jag en pingla som älskar musik, mat och att få spendera tid med mina vänner.