100-tals jobbtips och listan med Gotlands 60 talangföretag i ”JOBBA PÅ GOTLAND!”

Rekryteringsföretaget 4potentials har hjälpt Mediabolaget på Gotland att skapa en helt unik tidningsbilaga ”JOBBA PÅ GOTLAND”.

Via länken nedan kan du läsa om Gotlands 60 främsta arbetsgivare, hur andra fått jobb och reportage om talanger. Glöm inte att dela detta inlägg/nyhet eller länken direkt på dina sociala media, Facebook, LinkedIn eller Instagram. Då växer Gotland!

Och – SÖK JOBB IDAG PÅ DE FÖRETAG SOM ANNONSERAR! Det är företag som vill göra Gotland större och söker just nu efter kompetens! Läs med i ”Jobba på Gotland!”

JOBBA PÅ GOTLAND är mycket inspirerande läsning för dig som söker arbete på Gotland!

Tack Mediabolaget, Adam Alvermark och Jesper Alvermark för mycket bra produktion. Tack alla annonsörer, alla Gotlands socknar, alla gotlänningar, sommargotlänningar, besöksnäringen och tack till alla er andra som delar denna länk nu!

När du delar drömmen om Gotland så gör du Gotland större. Snart är vi 70000!

Nästan tusen talangfulla fantastiska gotlänningar röstade fritt på ca 100 bolag. Man kunde även ange sitt eget företag alt att driva eget. Ett stort grattis till…….ja, för att veta vem som vann eller läsa om ALLA TOPPJOBBEN klickar du bara på länken!

JOBBA PÅ GOTLAND – en bilaga i Forum Gotland!

https://issuu.com/mediabolaget/docs/jobbapagotland

 

Och glöm nu inte att dela! Vill ni skriva nåt så såg vi att en annan Gotlandsambassadör skrev:

”Välkommen till Gotland. Jag kan starkt rekommendera en framtid på Gotland. I detta magasin ”JOBBA PÅ GOTLAND” får du en massa bra tips om hur du kan få arbete på Gotland. Just nu på nätet och i tidningen finns det hundratals lediga jobb på Gotland. Med hopp om trevlig inspirerande läsning – och dela gärna drömmen om Gotland. Jag delar länken till Gotland idag!”-  https://4potentials.se/hundratals-jobbsokartips-jobbannonser-och-presentation-av-gotlands-60-framsta-talangforetag-i-tidningen-jobba-pa-gotland/

 

Utmärkt fotograf i JOBBA PÅ GOTLAND bilagan var: Jesper Alvermark