Vi söker en Executive Search Consultant som gärna får älska Venedig

4potentials Chefsrekrytering går mycket bra just nu. Vi är inte störst. Men vi är uppskattade av våra kunder för att vi är passionerat intresserade av att se att andra växer. Både våra fantastiska kandidater och kunder.

Vi heter ju 4potentials för att vi genuint tror på potentialen.

Gör du också det och skulle vilja arbeta på ett chefsrekryteringsföretag som försöker sätta kandidaten i fokus och har en affärsmodell som bygger på att vi försöker bygga en långsiktig relation med både våra fantastiska kandidater och företagen som tycker om oss – då har vi kanske en roll för dig i Stockholm.

Vi försöker förverkliga andras visioner och drömmar. Ibland vill kandidaten få jobbet för att få arbeta med en fantastisk styrelseordförande eller arbeta med ett team eller en koncernchef som också har en dröm.

Ibland ringer våra kandidater från en semesterresa eller så är vi själva på semester. För semester det får du mycket på 4potentials. Vi vill gärna att du skall leva livet. Kunna åka på semester och se världen. Kanske är din favoritstad densamma som vår grundares- Venedig? ….Om det är det- då finns det en risk att vi pratar länge om Canal grande, Markusplatsen och de otaliga mysiga gränderna. Fast givetvis kommer du inte få ett nej för att du inte älskar Venedig – vi är ju kompetensbaserade. Men vi vill gärna höra om varför du brinner för Executive Search? Varför är du bäst på chefsrekrytering?

Förutom chefsrekrytering så arbetar du även med att prata Talent management, retain strategies, arbetsmarknadsdagar, ledarskap med HR-direktörer och Vd:ar – varje dag. För oss är det viktigt att du inger det förtroendet och att du har förståelse för att man ofta börjar ett möte med att småprata om ex Venedig, Gotland, Allsvenskan, familjen eller annat du och din kund eller kandidat brinner för?

Vi vill att du har en akademisk examen, arbetat i minst 5 år och några år med rekrytering.
Vi vill att du själv kan sälja in ett uppdrag och leverera det.

Vi vill att du är extremt driven, resultatorienterad och fokuserad. Du är mer fokuserad på att leverera snabbt än att processerna ser professionella ut. För oss handlar det om att leverera de främsta kandidaterna på kortast möjliga tid. För talangerna har inte tid.

För dig är det självklart att arbeta alla kvällar om så behövs. Du har alltid dina kunders bästa i fokus.

Vi erbjuder flera veckors semester och en bonusbaserad lönemodell. Ingen extra pension och ingen bil. Den köper du med din bonus?
Men vi erbjuder ett fantastiskt arbete där du arbetar med de absolut främsta kandidaterna och kunderna samt en ägare som både älskar Venedig, sommarpratare, Gotland och att förverkliga andras drömmar.

I alla våra processer strävar vi alltid efter att presentera de främsta kandidaterna. Och sedan 2010 har över 57% av uppdragen tillsatts av en kvinna. Vi fokuserar inte på ålder eller om du skulle älska Smögen, Paris eller Stockholm. Men vi vet att redan nu har flera läst annonsen. Och det är ju bra. På 4potentials vågar vi testa saker för att få in fler och nya sökande. En och annan kommer kanske säga att vi exkluderar de som älskar London. Men då bjuder vi på det.

Ansökan

.
Ansökan sänder du till Fredrik.Andersson@4potentials.com 

Ange löneanspråk inkl bonus, när du kan börja och om du vill arbeta från kontoret i Stockholm eller om du gärna ser att du har möjlighet att arbeta från sommarhuset eller några dagar från typ Venedig…

Den/de som får jobbet kommer att få börja efter sommaren.

Adekvata kandidater kommer även att få ansöka i 4potentials databas. Vill du hellre göra det så anger du bara EXECUTIVE SEARCH CONSULTANT TILL 4POTENTIALS I STOCKHOLM

#Venedig #Chefsrekrytering #Stockholm

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Ansök direkt till 4potentials!