Välkommen att söka arbete på Sveriges främsta arbetsgivare – Billerud

Billerud är utsedda till Sveriges främsta talangföretag 2024. Billerud är enligt talangerna främsta företag på att attrahera, rekrytera och behålla kompetens.

Billerud fortsätter att växa och blir även du nyfiken på Sveriges främsta företag – utsedda av talangerna – kan du läsa mer här om alla lediga jobb i Sverige: https://www.billerud.se/karriar/lediga-tjanster

Varför Billerud?

Allt vi gör präglas av hållbarhet, inte bara våra produkter utan också våra medarbetare och ledare. Det är våra värderingar som gör oss till dem vi är: att vi värnar om varandra, driver förändring, vågar prova nytt och sätter kunden i fokus. Det är dessa värderingar som lägger grunden för vår verksamhet.

Billeruds värderingar lägger grunden till vår verksamhet:

Sätt kunden i fokus

Vi skapar verkligt värde för våra kunder genom att förstå deras behov och utifrån det göra rätt prioriteringar i vårt dagliga arbete. Genom samarbete hjälper vi våra kunder att nå framgång.

Våga prova nytt

Vi som medarbetare utmanar oss själva, vågar testa och lära oss av våra misstag. Vi utmanar gamla sanningar och testar nya vägar på ett säkert sätt. Vi tar in olika perspektiv, och drar nytta av andras erfarenheter.

Driv förändring

Vi skapar förändring genom att vara drivande och aktivt deltagande i verksamheten. I samarbete hittar vi nycklar till framgång och vi firar våra framsteg och gemensamma segrar tillsammans. 

Värna om varandra

Vi sätter säkerheten främst och främjar hälsa och välbefinnande. Vi respekterar olikheter och värnar inkludering. Vi sprider arbetsglädje, motiverar och uppmuntrar.

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs

Det är viktigt för oss att våra medarbetare trivs på arbetet och det är en självklarhet att en säker arbetsmiljö är en prioriterad fråga. Billerud arbetar aktivt med att hitta sätt som gör att alla medarbetare ges en möjlighet att finna en balans i tillvaron, oavsett vilka arbetsuppgifter eller arbetstider man har.

Alla våra anställda får ta del av företagets framgång och vinster i form av rörlig lön och bonus baserad på deras individuella prestationer.

Billerud finns på flera olika orter och i olika länder där ersättnings- och förmånsprogram utvecklas och används huvudsakligen landsvis.

Vi är även måna om att främja personlig och professionell utveckling. Därför erbjuder vi möjligheter till lärande bland annat genom våra utbildningsprogram för Hållbara medarbetare och Hållbart ledarskap.

Välkommen till Billerud! HÄR är alla lediga jobb!

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Billerud!