Sales Developement Representative, Pointsharp, Stockholm

Pointsharp är ett svenskt växande europeiskt cybersäkerhetsföretag som grundades 2006. Pointsharp levererar mjukvara och tjänster som hjälper organisationer att säkra data, identiteter och åtkomst på ett användarvänligt sätt. Deras lättanvända säkerhetslösningar lägger grunden för en modern digital arbetsplats och de senaste åren har bolaget växt och fått flera nya kunder. För att säkra en god framtida tillväxt söker man en person som primärt arbetar med att identifiera nya leads, arbeta med kampanjer samt transformera leads och se till att prospects kommer i kontakt med seniora säljare. En roll som bygger på att du inger förtroende, är social och kan föra initiala nyfikna dialoger med kunder kring it-säkerhet. Du kommer samarbeta både med marknads- och säljavdelningen. En självständig roll där du arbetar med trevliga och kunniga kollegor på vår fina kontor.

Pointsharp har sitt svenska huvudkontor i Stockholm-Sickla och dit söker man nu en svensktalande affärsutvecklare – Sales Development representative / Business Devlopment representative.

Är du intresserad av en karriär inom försäljning, tycker du om att få kontakt med människor och vill du bli en del av ett växande framgångsrikt team? Vill du få möjlighet att arbeta med över 200 anställda på våra kontor i Sverige, Tyskland, Nederländerna och flera andra platser runt om i Europa – då skall du ansöka till denna drömroll på Pointsharp.

 

Fantastisk roll i ett växande företag

Man kan kalla denna rollen både Sales och/eller Business Development Representative (BDR). När du ansöker nedan i Pointsharps system så heter den BDR. Oavsett titel kommer du att ansvara för att skapa nya affärsmöjligheter och bygga relationer med potentiella kunder.

Du kommer att vara den första kontaktpunkten för många potentiella kunder, och ditt främsta mål kommer att vara att identifiera deras behov och introducera dem till vårt företags produkter eller tjänster. Detta kommer att involvera att kontakta potentiella kunder som skapats av vårt marknadsföringsteam, prospektera och identifiera nya potentiella kunder, ta första kontakt via telefon eller e-post och genomföra behovsbedömningar för att avgöra om det finns en matchning mellan deras behov och våra erbjudanden. Du kommer också att ansvara för att vårda och utveckla leads genom uppföljande kommunikation och bygga relationer med viktiga beslutsfattare.

Du ansvarar för:

-Vara ansvarig för att kontakta alla marknadsföringsgenererade leads i tid

-Generera dina egna leads via prospekteringsaktiviteter

-Samarbeta nära marknad kring strategiska riktade kampanjer

Identifiera leads med olika kanaler (e-post, telefon, LinkedIn)

– Presentera potentiella kunder för relevanta personer inom säljorganisationen

 

Du är en utåtriktad och social talang med driv

Vi söker dig som är en utåtriktad social person med driv och initiativförmåga. Du behöver inte ha specifik försäljningserfarenhet, men du har DET som gör att kunder och kollegor får förtroende för dig. Ditt mål är kanske att utveckla dig och vilja göra karriär inom försäljning.

Viktiga färdigheter är:

• Utmärkta kommunikationskunskaper.

• Behärskar engelska och svenska flytande. Andra europeiska språk är ett plus.

Vi värdesätter även om du:

• Har erfarenhet av att arbeta inom försäljning, marknadsföring eller andra kundnära roller

• Har erfarenhet eller stort intresse för IT och teknik

• Ha ett gott sinne för humor, ta med dig positivitet och energi

 

Pointsharp erbjuder

Du kommer att arbeta från vårt huvudkontor beläget i nybyggda lokaler i Sickla, bara en kort promenad från Sickla Köpkvarter och med bra kommunikationer utanför dörren.

Potential att växa: Vi är bara i början av vår tillväxtresa med stora möjligheter att utvecklas inom din roll och i företaget.

Möjlighet att påverka: Kulturen präglas av entreprenörskap och stort fokus på teknik. Något som bidrar till korta beslutsvägar och ger plats för nya idéer.

Gemensamma aktiviteter: Enligt oss ska det vara roligt och trevligt att gå till jobbet och vi satsar därför mycket på gemensamma aktiviteter och bra förmåner.

Rollen är heltid och vi ser gärna att du kan börja efter sommaren! Lönemässigt motsvarar rollen ett första eller andra jobb i karriären. Det är bra villkor motsvarande kollektivavtal och pensionsavsättningar samt andra förmåner. Nuvarande BDR går vidare inom organisationen vilket understryker att man både kan göra karriär inom bolaget samt att medarbetare trivs på företaget.

.

ANSÖKAN

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas innan tjänsten tillsätts om vi gått vidare till urvals- och intervjufasen.

Pointsharp har valt att samarbeta med 4potentials.

När du ansöker får du gärna ange i ditt CV/LinkedIn om du är medlem i 4potentials. Sök gärna även till 4potentials nätverk när du ändå söker denna utmaning. Då har du chansen att få fler framtida jobberbjudande via 4potentials. Via 4potentials hemsida finner du en ruta ”ANSÖK” där du även kan söka till 4potentials. 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till uppdragsgivaren!