Projektledare inom innovation – Göteborg eller Stockholm

Ett av de kanske mest omtalade ämnena just nu är hur robotar och AI kommer påverka våra arbetsliv. Möjligheterna har aldrig varit större för att med hjälp av teknik förenkla och effektivisera vardagen för verksamheter. Vi på NEW är i centrum av den digitala förändringen och rör oss ständigt mot de nya innovationerna.

Om oss
På New arbetar passionerade innovationskonsulter som är experter på framtidens arbetsstyrka. Vi hjälper våra kunder att realisera de senaste teknologierna inom AI, Machine Learning och Robotics (RPA). New är en innovationsbyrå som kombinerar Management Consulting med teknisk implementation.

Om jobbet
Du kommer arbeta med att utveckla vår affär genom att identifiera och leverera managementkonsulttjänster inom innovation. Hos oss driver du idéförsäljning i nära dialog med våra nuvarande och nya uppdragsgivare. Genom att vi alltid strävar efter att erbjuda marknaden de allra främsta innovationskoncepten är du alltid en relevant rådgivare ut mot beslutsfattare i stora organisationer. Du kommer att arbeta i mycket nära samarbeta med både juniora och seniora konsulter samt våra utvecklare inom robotisering, AI och virtuella assistenter.

Vi tror att du har:

  • högskole- och/eller universitetsexamen
  • van vid att leda och arbeta i team
  • arbetat i IT-projekt
  • arbetat med projektledning av digitala projekt, förändringsledning och försäljning
  • goda kunskaper i svenska och engelska

Vi befinner oss i en mycket expansiv fas vilket betyder att vi rör oss snabbt framåt, med många kunduppdrag som drivs parallellt med att vi utvecklar bolagets strukturkapital. Här finns stora möjligheter att vara delaktig i att utveckla och forma bolaget.

Resor kan förekomma och då främst inom Sverige.

Ansökan
Om du har frågor eller vill skicka in din ansökan, kontakta oss till jobb@new-innovation.se

Vi ser fram emot att höra från dig!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till New!