Concept and Project Manager

Om Nobia:
Nobia är Europas ledande köksspecialist med ett tjugotal starka varumärken. Köken säljs under egna varumärken samt under private label. Nobia har totalt cirka 6 500 medarbetare och en omsättning på cirka 13 miljarder kronor. Verksamheten är organiserad i tre geografiska regioner – Norden, Storbritannien och Centraleuropa. Huvudkontoret är beläget i Stockholm och aktien är noterad på NASDAQ OMX Stockholm.

Om Rollen:
Nobia Sverige ska lansera ett nytt kökserbjudande och söker nu en dedikerad, driven, engagerad och resultatinriktad person som kan projektleda och ansvara för att framgångsrikt lansera detta nya varumärke. Du kommer att driva arbetet med utveckling av det nya varumärket och jobbar nära VD för Nobia Svenska Kök. Du kommer att få utveckla business case och en projektplan för att ta konceptet till marknaden och säkerställa att konceptet är baserat på lokala marknads-, konsument-, och affärsanalyser. En unik möjlighet att få vara med och bygga upp något helt nytt inom ett redan etablerat varumärke, Marbodal.

Arbetsuppgifter:
Genomföra konkurrensanalyser
-Löpande projektuppföljning och koordinering
-Analysera och utveckla e prisstrategi
-Vara delaktig i att ta fram en distributionsstrategi
-Ansvara för utbildning och etablera kundsupport
-Uppföljning och dagliga beslut

Krav:
Projektledning av komplexa projekt/team från olika avdelningar
-Erfarenhet av att lansera nya koncept/produkter på befintlig marknad
-Erfarenhet av distributions-, positionerings-, och prisstrategiarbete.
-Akademisk examen

Nobia kräver lite nytänk och letar efter dig som är en visionär, har den kreativa ådran och ser optimistiskt på nya utmaningar. Du kommer få vara med på en fantastiskt rolig resa där du som person, garanterat kommer att få möjlighet att växa och utvecklas i en dynamisk miljö.

Placering är i Stockholm men resor sker ca 1-2 dagar i veckan ner till kontoret i Tidaholm.

Ansök
Ansök gärna via vår databas. På det sättet bygger vi en lång relation med dig och kan enkelt låta dig ta del av alla spännande möjligheter vi erbjuder via vårt nätverk. Om man ansöker enbart om ett jobb utgår det ingen medlemsavgift. Du kan ett år efter din ansökan nedan frivilligt välja om du även vill bli medlem i Sveriges ledande talangnätverk med över 5000 medlemmar i beslutsfattande positioner.

Finns din profil redan i 4potentials databas?
Då ansöker du genom att gå in och uppdatera din profil i databasen och på första sidan ange det jobb du vill ansöka till. Det gör du här: https://4potentials.se/sv/login/

Finns inte din profil i 4potentials databas?
Vill du ansöka till jobbet och inte har ansökt via vår databas tidigare. Då ansöker du genom följande länk: https://4potentials.se/sv/apply/

Genom att du anger ett specifikt arbete vid ansökan ser vi att du ansökt till enbart den rollen.
Vi bjuder alla ”jobbsökande” på medlemskapet i 4potentials under år 1 ifall du även är intresserad av det. Vi återkommer med den förfrågan efter ansökningsprocessen.

Om du inte kan eller vill ansöka via databasen kan du alltid maila kontaktpersonen i uppdraget. Kontaktpersonen besvarar även dina frågor. Urval och intervjuer sker normalt löpande.
Kontaktperson är: Lisa@4potentials.com

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.

Kontakta ansvarig rekryterare