Är du nyfiken på Valio?

Valio är ny partner till 4potentials! Valios vision är att vara det mest innovativa mejeri- och matföretaget i världen

Arvet efter Nobelprisvinnaren A.I. Virtanen, som var chef över Valios forskningsavdelning, är fortfarande starkt inom företaget. Med vetenskaplig grund skapar vi smakupplevelser och förbättrar det dagliga livet. Att ett mejeriföretag har ett eget laboratorium för forskning och utveckling är unikt i Norden och Valio investerar årligen stora summor i forskning och utveckling. Valio har en lång tradition att erbjuda goda och hälsofrämjande produkter med mervärden. Ett aktuellt exempel på det är de växtbaserade Valio Oddlygood® produkterna.

Vår vision, mission och våra värderingar är något alla Valios anställda är välbekanta med. Värderingarna är en naturlig del av det dagliga arbetet. Valio ägs av finska bönder.

 

Hälsa och välmående är ett av våra värdeord inom Valio och vi satsar mycket på att våra medarbetare ska trivas och må bra. Att det finns en bra balans mellan arbete, familj och fritid.

Som en av oss kommer du att jobba i en trivsam och hälsosam miljö där vi bryr oss om att varje medarbetare mår bra och tycker det är roligt att gå till jobbet!

Blir du nyfiken på Valio. Då finns det flera vägar in!

Du kan alltid ansöka till #4potentials talangnätverk. Då kommer du löpande få utskick om lediga jobb på #Valio. Se ANSÖK knappen på 4potentials hemsida

Dessutom kan du prenumerera på nyheter och jobb via Valio | Facebook eller LinkedIn https://www.linkedin.com/company/valiosverige/

Internationellt och i Sverige kan Valio ha flera tjänster. Läs mer via https://www.valio.se/om-valio/bli-en-av-oss/

eller https://www.valio.com/careers/

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök till 4potentials och Ange Valio som favoritföretag - så får du jobbutskick från Valio m fl framöver!