Anläggningschef Visby Airport, Swedavia

Är du redo för ett nytt och utvecklande arbete? Vi på Visby Airport är under ständig utveckling och tillväxt där vi hela tiden arbetar med att följa utvecklingen för att vara en del av framtidens flygplats.

Låter det spännande skicka då in din ansökan som anläggningschef hos oss på Visby Airport!

Vad innebär rollen?
I denna spännande roll som anläggningschef kommer du ansvara för flygplatsens infrastruktur såsom byggnader, banor och teknik, från det lilla till det stora – alla tillgångar som hör till flygplatsen ligger under ditt ansvar. Tillsammans med både ledningsgrupp och driftverksamheten ser du till att vi når ställda mål genom att driva den långsiktiga planeringen för utrustning och anläggningar.

Arbetsuppgifter som bland annat ingår i rollen är…

  • ta fram förvaltningsplaner, samordna flygplatsens Portföljarbete samt ser till att våra underhållsplaner följs
  • arbeta med ständiga kvalitativa förbättringsprocesser, daglig drift samt verksamhetsplanering.
  • leda olika utvecklingsprojekt, sitter med i ledningsgruppen samt deltar i projektmöten.
  • budget, upphandling, teknisk projektledning, större och mindre entreprenader, leverantörskontakter

I din roll som anläggningschef kommer du också att stå som ansvarig på flygplatsens certifikat, som underhållsansvarig så kallad Maintenance Manager. Du kommer i rollen att medverka vid myndighetstillsyn och ansvara för att flygplatsens anläggningar uppfyller gällande regelverk.

Vem är du?
Vi söker dig som har relevant examen från högskola/universitet eller förvärvade kunskaper på annat sätt. Du har erfarenhet av projektledning, upphandling och entreprenader. Eftersom förändring och utveckling sker i driftmiljö behöver du ha förmåga att lösa komplexa tekniska problem, vara en god planerare samt arbeta strukturerat. Du har god administrativ förmåga och kunskap om fastigheter, el och system.

Du tar egna initiativ och söker nya perspektiv och idéer för att vidareutveckla vår verksamhet. För att lyckas i tjänsten behöver du vara självgående, initiativtagande samt ha god förmåga att samarbeta med andra. Personlig lämplighet värderas högt.

Vad erbjuder vi dig?
Vi erbjuder ett omväxlande arbete med uppgifter som spänner sig över ett brett tekniskt område med stor komplexitet av varierande infrastrukturfrågor.  Du får möjlighet att arbeta med trevliga och kompetenta kollegor på en av Gotlands mest attraktiva arbetsplatser samt bidra till flygplatsens utveckling och göra Visby Airport redo för Sveriges första elflyglinje!

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta, Gunnar Jonasson, Flygplatschef gunnar.jonasson@swedavia.se

 

ANSÖKAN

Sista ansökningsdag är inom kort och vi ser fram emot din ansökan så fort som möjligt!

Här ansöker du: https://jobb.swedavia.se/jobs/4141267-anlaggningschef-visby-airport/applications/new

Ange gärna om du såg rollen via 4potentials. Söker du arbete på Gotland kan vi alltid rekommendera dig att även söka till 4potentials och ex ange Swedavia som ett intressant företag. Då får du framtida utskick om lediga jobb och specifikt om Swedavia. 

Hur är det att arbeta på Swedavia?
Vårt fokus är att möjliggöra hållbart resande och uppmuntra nytänkande för att skapa en välkomnande, trygg och inkluderande arbetsgemenskap där du kan växa och göra verklig skillnad – läs mer här! Jobba hos oss | Om Swedavia

Då flygplatser är en säkerhetsklassad verksamhet genomgår samtliga kandidater som går vidare i rekryteringsprocessen en bakgrundskontroll. För vissa tjänster även en säkerhetsprövning.

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Ansök direkt till Swedavia!