4potentials söker en säljande chefsrekryterare samt en rekryteringskonsult

4potentials chefsrekrytering växer. Nu söker vi dig som antingen vill verka som chefsrekryterare med säljansvar eller dig som vill vara rekryteringskonsult.

Arbetet går ut på att göra talanger och företag än mer talangfulla. Vi erbjuder en attraktiv plattform och ett nätverk. Företag väljer att använda vår plattform/nätverk för att:

  • ATTRAHERA talanger
  • REKRYTERA talanger
  • CHEFSREKRYTERA
  • BEHÅLLA OCH UTVECKLA talanger

Och de främsta kandidaterna vänder sig till oss för vi är helt unika på att ge feedback, vara en kompis i karriären och se deras potential

Det här kan vi erbjuda

Lön: 30-45000 kr i fast lön. För senior chefsrekryterare utgår det egen bonus på egen försäljning. För dig som arbetar mer som rekryterare är det lägre fast ersättning. Dock fortfarande möjlighet till bonus. Det är upp till dig vad lönen blir.

Arbetstid: Du arbetar aldrig mindre än 40 timmar. Att arbeta som rekryterare på 4potentials innebär att du följer och utvecklar dina talanger samt bolag. Frihet under ansvar

Kontor: Finns möjlighet att arbeta på Vasagatan 16, Stockholm – men du kan arbeta hemifrån och har semester när du vill.

Möjlighet – att arbeta med de främsta kandidaterna och kunderna. Högt till tak. Roligt. Inspirerande. Krävande. Meningsfullt.

 

Vem söker vi? Och hur ansöker du?

Gör det via vår databas. Vem söker vi? Vi söker dig som är duktig på att inge förtroende hos supertalanger och vd:ar. Svårare än så är det inte.

Ange om du söker till chefsrekryterare eller rekryteringskonsult via databasens scrollista

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.