Lisa Brusewitz går från rekryteringsbolag till chefsrekryteringsföretaget 4potentials i Stockholm

4potentials är glada att välkomna Lisa som kommer närmast från Headagent. 4potentials hjälper företag att finna, rekrytera och behålla sina talanger samt ledare och för 4potentials själva är det affärskritiskt att få ombord stjärnor som kan både utveckla bolaget, kandidater, kunder och hela talangmarknaden.

Lisa träffade 4potentials första gången i sin roll som chef på H&M och imponerades redan då av 4potentials unika sätt att ta hand och coacha sina kandidater.

Fredrik som grundare av bolaget förvärvade tillbaka hela 4potentials under våren 2020 och företaget hade ett mycket starkt 2020 och 2021. Bara under den senaste tiden har två nya medarbetare välkomnats och 4potentials kommer fortsätta att växa.

Lisa roll blir att driva och utveckla hela chefsrekryteringsmarknaden för 4potentials i Stockholm. Med 600 kunder och väldigt goda kandidatrelationer samt ett unikt, effektivt rekryteringssystem så är Lisa laddad att välkomna nya kunder samt träffa fantastiska kandidater.

-”Jag drivs av att hitta en perfekt match mellan företag och kandidater och lockades av att 4potentials är så kandidatorienterade, flexibla och jag ser en stor potential i det lagbygge vi håller på att forma som kommer förändra rekryteringsmarknaden. 4potentials har ett mycket gott rykte bland kandidaterna. Jag vill arbeta för något som gör mig stolt. Och dessutom är Fredrik en trevlig och driven ledare vilket betyder mycket för mig”, säger Lisa Brusewitz.

Kontakta Lisa redan idag om ni behöver rekrytera eller vill bygga partnerskap på talangmarknaden.

Lisa nås på lisa.brusewitz@4potentials.com eller 073 323 33 16

Läs mer här om 4potentials Executive Search i Stockholm – https://4potentials.se/vara-tjanster/executive-search/