Tilde Belin ny Executive Search Consultant på 4potentials

4potentials lyckades trots pandemin att öka lönsamheten. En beprövad strategi utvecklades då Fredrik köpte tillbaka bolaget  – dvs fokusera på det som gör att du är en vinnare om tio år – FOKUS PÅ KANDIDATERNA. Företag byter namn och ansvaret vem som driver talangfrågan ändras hela tiden, men om du fokuserar på att bygga en relation med supertalangen har du både duktiga och lojala tipsare, en stark databas, en snabbare kandidatprocess samt framför allt fantastiska kandidater.

Så 4potentials slutade att använda LinkedIn som sourcingkanal och satte alla rekryteringar. Vi ökade medlemsdatabaskvaliteten med 10% och även antalet medlemmar i databasen.

Vi har efter det att Fredrik köpte bolaget fortsatt utveckla grunden som skapade bolaget framgång – att rekrytera marknadens bästa framtida rekryterare och relationsbyggare.

Därför är det roligt att välkomna Tilde Belin som sedan studier på Stockholms Universitet arbetat på ett fantastisk bemanningsbolag, Sprio. Där var Tilde under flera år rekryterare.

Tilde vill arbeta än mer kandidatfokus och fastnade för att 4potentials är intressanta med sitt långsiktiga kandidatfokus. I rollen som chefsrekryterare kommer Tilde att få använda sina gedigna kunskaper om att matcha rätt kompetens till rätt roll. Tilde har även en god känsla för personbedömning och det tycker Fredrik är helt avgörande för att kunna lyckas arbeta med talangrekrytering.

-”Tilde är en person som inte ger sig. Hon vill alltid både kandidat och kunden väl. Omtanken om andra är bidragande till att jag ser att hon inte bara kommer lyckas i sin roll som chefsrekryterare – utan även förändra hela talangmarknaden. Jag har viss erfarenhet från att se talang – och Tilde är en av de supertalanger som kommer utvecklas med 4potentials. Jag är mycket stolt över att hon valde att fortsätta sin karriär på 4potentials”.

Belin? Låter det bekant för er? Ja, Tildes mormor och morfar drev en av Gotlands främsta restauranger, Ala Konstnärsgård. Till den restaurangen kom Fredrik 1998 och serverades av Ulrika Karlsson, som 2021 blev årets talang på Gotland. Världen är liten.

Addera Tilde på LinkedIn om du vill ha nytt jobb nu eller senare – eller rekrytera.

https://www.linkedin.com/in/tilde-belin/

Varmt välkommen Tilde till 4potentials!