THE POTENTIAL – Nyhetsbrevet om den svenska talangmarknaden

TILL HELA HETA LISTAN! SVERIGES ENDA GRATIS TALENT LIVE INDEX.

LÄS MER OM ALLA LEDIGA ROLLER HÄR

HÄR BETALAR MAN MEDLEMSAVGIFTEN SENAST DEN 27/8  – om man missat det under sommaren? STUDENTER ÄR MED GRATIS.

Nyfiken på våra samarbetspartners?

JAG ÄR NYFIKEN PÅ BILLERUD-KORSNÄS!

Kontakta Tilde.Belin@4potentials.com om ni skall rekrytera. Vi erbjuder även Executive Search, events och screening. Vi har nyligen rekryterat inköpschef, CFO, säljare, logistiker, marknadschefer, Vdar, online/IT kompetens, HR direktör mm. Är du betalande medlem har du rabatt om ert företag skall rekrytera.

Söker du jobb? Uppdatera dig i databasen? Gör det här!  Just nu söker vi bl a en Operating Analyst till Unibail-Rodamco-Westfield, en fantastisk tjänst och vi skall även tillsätta en anläggningschef till Swedavia, en säljchef till Best Western, en internationell sales director till Lannebo samt en Business development manager till Stellar Capacity.

Vill du ansöka till 4potentials gör det här! ANSÖK IDAG!
Som du kan se ovan brukar talanger kolla på jobb på LinkedIn, 4potentials samt att de kollar runt med sina kontakter/nätverk.

VILL ERT FÖRETAG BLI MER POPULÄRT BLAND TALANGER? Kontakta fredrik.andersson@4potentials.com så bygger vi ett partnerskap där ni blir mer attraktiva, rekryterar fler stjärnor och behåller era nyckelmedarbetare.

Vill du inte ta del av alla möjligheter på talangmarknaden? Avregistrera dig från talangnätverket? Gör det här!

 

_______________________________________

MISSA INTE ATT BETALA MEDLEMSAVGIFTEN senast 27/8. Vi har nu ca 6000 medlemmar och har fokuserat under pandemin på att öka kvaliteten. Vi kan idag erbjuda företag att komma i kontakt med 6000 ledare och specialister och samtliga medlemmar får förutom nyhetsbrev även gratis coaching, rabatter vid rekryteringar, hotellerbjudande, löpande jobberbjudande, events, medlemskontakter för affärer och business, kontakter, LinkedIn nätverk och bra tips i karriären. Medlemskapet faktureras de som inte betalar i tid (senast 10 dagar efter att fått sitt medlemskap). STUDENTER ÄR MED GRATIS

Medlemskap för yrkesverksamma – 1195 sek exkl moms – en engångsavgift för hela karriären!