4potentials söker en säljande rekryteringskonsult som ser potentialen

4potentials är idag ett mindre men mycket lönsamt chefsrekryteringsföretag med huvudkontor i #Stockholm och dessutom är vi samarbetspartner till några företag som vill bygga och utveckla sitt Talent Employer Brand. Över femhundra bolag har samarbetat med 4potentials sedan starten 2011 och vi har fått förtroende av de allra främsta kandidaterna.

2020 var vi i final i årets rekryterare. Vi sätter över 95% av alla uppdrag – inom 35 arbetsdagar. Det gör vi för att vi arbetar med en modell där vi har kandidaterna som kunder och ser till att alla de allra främsta finns med i en extremt bra uppdaterad databas. Våra kandidater är både kandidater , men även tipsare och kunder. Vårt nätverks medlemmar finns i över 70-länder och de flesta som är med har arbetat flera år efter examen. 

Vi är bra, men vi kan mycket bättre. Och just nu har vi alldeles för mycket att göra och vi vill fortsätta att växa. Därför söker vi en säljande rekryteringskonsult.

 

Vi söker nu dig som:

 • – Inger och får förtroende av både seniora ledare, VD:ar liksom hela talangmarknaden. Antagligen har du flera goda kontakter inom ”HR”
 • – Har en unik förmåga att se möjligheter och bygga broar mellan kandidater, 4potentials och kunder. Du är en duktig trovärdig nätverkare som gör adekvata inlägg på sociala media.
 • – Du levererar alltid det lilla extra
 • – Du arbetar mycket och ser inte jobbet som ett jobb. Det är en livsstil att arbeta med andras potential och du älskar att se andra att lyckas. Din kund är talangernas potential och deras drömmar.
  .
 • – Du kan mycket om Talent management och håller gärna föredrag eller ordnar middagar för supertalanger och kunder om Talent management.
 • – Du är pragmatisk och förstår att man måste kavla upp ärmarna och arbeta hårt och smart för att nå en framgång i detta yrke.
 • – Vi vill få sökande som ser potentialen i det vi gjort och förstår att det är möjligt att öka vår omsättning samt lönsamhet – tack vare din egen insats. 4potentials är extremt resultatfokuserade och hos oss premieras man om man bidrar till bolagets resultat genom goda leveranser i världsklass och att man slår den budget man sätter upp. 
 • – Vi söker en resultatorienterad säljare som även kan verka som rekryteringskonsult.
  .
 • – Vi söker dig som alltid levererar med hög kvalitet. Du är snabb och effektiv
 • – Du är samtidigt noggrann och på kvällarna älskar du att uppdatera databasen – för att du vill förstå mer om den produkt du säljer in (talangerna).
 • – Du har en akademisk examen från ett toppuniversitet
 • – Du behöver inte ha arbetat som rekryterare – men du skall vilja det.
 • – Du är duktig på svenska och engelska och du har enkelt för att skriva bra texter


Vi försöker alltid göra vårt bästa och älskar att se att andra lyckas


4potentials är ett företag med medarbetare som genuint tycker det är inspirerande att försöka se andras potential. Vi erbjuder humor, skratt, omtanke och en stor förståelse för varandras utmaningar på jobbet och fritiden. Samtidigt så pratar vi hela tiden om sälj och att leverera lite bättre. Vår ägare ställer höga krav på att vi skall vara lönsamma.

Vi erbjuder frihet under ansvar med dess fram- och baksidor.

Vi ser gärna att du är effektiv och varifrån du arbetar spelar ingen roll – bara du kan vara på kontoret i Stockholm när kunden kräver det.

Du får en mindre fast lön och en bonusmodell som bygger på att om man slår sin säljbudget så har man en mycket bra lön och du kan erhålla en mycket hög lön om du dessutom ser till att både 4potentials och talangmarknaden växer. Lön är inte allt vet vi. Oftast är det mest intressanta med att arbeta med 4potentials att man dagligen står inför stora utmaningar där man får möjlighet att arbeta med både de främsta kandidaterna och kunderna.

Vi har inga pensionslösningar men du kan ha semester när du vill och våra medarbetare tycker det är ett roligt jobb för vi är mycket mer än ett chefsrekryteringsföretag samt för att våra kunder och kandidater är de främsta på marknaden.

Vår ägare och Vd Fredrik har varit med om att ha flera anställda som tack vare 4potentials idag har kunnat få en fantastisk framtida karriär på ett annat företag. Låter det här intressant? Då skall du ansöka nu.

 

Du ansöker via 4potentials databas och anger RECRUITMENT CONSULTANT 4POTENTIALS STOCKHOLM


När du ansökt kommer vi återkomma till er som är adekvata för uppdraget. Vi har som ambition att rekrytera en person som kan börja efter sommaren. I databasen bifogar du länk till LinkedIn och kan bifoga ditt CV

Välkommen med din ansökan! Alla som ansöker får gratis medlemskap i 4potentials! 

 

Kort om processen

Steg 1 är att vi screenar din ansökan
Steg 2 är en första telefonintervju med Fredrik på 4potentials
Steg 3 är en intervju med Tilde på 4potentials
Steg 4 är logiska och numeriska tester
Steg 5 är en intervju med Fredrik i Stockholm
Steg 5.1 är att vi stämmer av ett eventuellt framtida avtal
Steg 6 är sedan bakgrundskontroll med To Find Out och/eller referenser
Steg 7 signering med kandidat/er (ev kommer vi rekrytera flera kandidater)

 

Ansökan

Vi arbetar enligt GDPR.
Läs mer här innan ansökan

Login here and apply - if your information is already in the 4potentials database.

Apply here if you don´t have information in 4potentials database.