RÖSTA PÅ ÅRETS TALANGFÖRETAG OCH UTSE ÅRETS 500 FRÄMSTA FÖRÄNDRINGSLEDARE

Den finaste och viktigaste utmärkelsen man kan få som företag är att nuvarande och framtida medarbetare vill arbeta på bolaget/organisationen. Denna utmärkelse heter ÅRETS TALANGFÖRETAG och utses för 10:e gången i januari 2023. Sista dagen att rösta är den 20/1! Man röstar genom att samtidigt ansöka till 4potentials. På det sättet kvalitetssäkras alla som röstar!

4potentials tävling ÅRETS TALANGFÖRETAG är den enda som tar hänsyn till de faktorer som är viktigt för ett företag – både ekonomiskt och för medarbetarnas bästa.

4potentials mäter inte bara attraktionen bland talangerna (EMPLOYER BRANDING) utan vi mäter även hur många av alla de 6 000 som röstar som de facto börjat att arbeta hos bolaget(TALENT DENSITY) samt hur många av alla era stjärnor som är kvar (TALENT RETAIN). För att bli ett talangföretag krävs det att man är ett av de 40 främsta av 500 bolag på att både attrahera, rekrytera och behålla/utveckla talanger.

 Och varje år så visar det sig att de som kommer Top 10 på 4potentials Talangföretag brukar 1-1,5 år senare gör rekordresultat!

Det är talangerna som röstar – det är dem som avgör. Det kommer under 2022 vara närmare 6000 som röstar!

Så du som läst ända hit – se till att rösta. Du är säkerligen en supertalang med en enorm potential! MEN SE NU ÄVEN till att alla era kollegor röstar! Dela detta inlägg med dina talangfulla kollegor!

 

SÅ HÄR RÖSTAR DU:


Alla som röstar måste registrera sin talang och potential i 4potentials i databas samtidigt som man anger nuvarande arbetsgivare samt favoritföretag mm.

Finns du inte med i databasen röstar/ansöker du här: https://4potentials.se/apply/

Finns du redan med i 4potentials nätverk loggar du in här och röstar: https://4potentials.se/login/

 

ALLA SOM RÖSTAR I 4POTENTIALS DATABAS KAN KOMMA MED PÅ TOP 500 CHANGE LEADERS!


En nyhet för i år är att förutom att 4potentials utser årets talangföretag utser vi även samtidigt Sveriges 500 främsta förändringsledare. Vi kommer även att utse de främsta förändringsledarna exempelvis regionalt (Norr, söder, väster, öster), inom TECH, specialister, HR, managementkonsulter, entreprenörer mm

Alla listor släpps i januari 2023.

Vill du nominera någon mer till årets förändringsledare kan du rekommendera dem här: https://4potentials.se/rekommendera-till-natverket/

eller så röstar du på dig själv genom att registrera dig i 4potentials databas!

VAD KAN DET INNEBÄRA FÖR EN TALANG OCH ETT FÖRETAG ATT VINNA 4POTENTIALS TALANGFULLA TÄVLINGAR:

För alla talanger som rankas brukar det öppnas en ny dörr. För de företag som vinner eller går framåt innebär det att ännu fler ser de bolagen. Det kan vara en börsanalytiker som ser bolaget, en investerare, en medarbetare eller en arbetssökande. Alla vinnare belyser av riksmedia.

Top 40 bolagen får en logotype att lägga på sin hemsida samt även en egen TALANGFÖRETAGSSIDA på 4potentials hemsida.

https://vdtidningen.se/lantmannen-blev-arets-talangforetag/

https://www.ja.se/artikel/2228158/lantmnnen-har-utsetts-till-rets-talangfretag.html

https://www.market.se/detaljhandelsfragor/arbetsliv/unik-lista-har-ar-e-handelstalangernas-favoritforetag/

https://www.dn.se/arkiv/jobb/talanger-i-natverk-guld-varda/