Trafikverket

Sverige är ett stort, avlångt och glest befolkat land. För att allt ska fungera måste vi kunna ta oss till varandra. Det handlar om allt från arbetspendling, släktkalas och fotbollsmatcher till gods som ska levereras och tomater som ska hamna på tallriken. Här har Trafikverket en avgörande roll. Vi har ansvaret för att underhålla och rusta upp tiotusentals mil järnväg, vägar och färjeförbindelser. Samtidigt utvecklar vi hela Sveriges infrastruktur genom innovativa lösningar som bidrar till att vi kan nå både klimatmålen och Nollvisionen. Men framför allt ser vi till att minska avstånden mellan människor, företag, stad och land.

Tillsammans tänker vi vidare för att underlätta livet i hela Sverige. Det brinnande engagemanget för samhället förenar våra medarbetare mot visionen om att alla kommer fram smidigt, grönt och tryggt.

Vi vill att du ska nå din fulla potential. Varje person har olika ambitioner för sin karriär. Oavsett om du vill bredda dina kunskaper, nå en ledarposition eller bli specialist så vill vi ge dig möjligheten att inspireras och utvecklas.

Vi är en stor organisation med många olika verksamhetsområden, varierande yrken och spännande arbetsuppgifter. Här finns över 150 olika yrken och en stor intern arbetsmarknad. Detta gör att vi kan erbjuda dig goda möjligheter att utvecklas. En sund intern rörlighet bidrar till ökad kreativitet och stärker både organisationen och medarbetarna. Vilket yrke du än väljer kommer du att bidra till ett tillgängligt Sverige som skapar förutsättningar för tillväxt och välfärd som i sin tur utvecklar samhället.

Vi är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare inom offentlig sektor, och det kanske inte är så konstigt eftersom det finns många möjligheter hos oss. Vi är Sveriges största beställare inom anläggningsbranschen, med kontor över hela Sverige. Det finns även stora möjligheter att göra karriär inom organisationen tack vare dess storlek och komplexitet.

Karriär på Trafikverket? här hittar du Lediga jobb

No posts

Om bolaget

  • Grundat: 2010
  • Antal anställda: 9000
  • Länder: Sverige
  • Omsättning: 64 Miljarder i budget

Lediga tjänster

No posts