NYHET! – PRENUMERERA PÅ EN AV 24 FÖRETAGSPLATSER PÅ DEN SVENSKA TALANGMARKNADEN

PRENUMERA PÅ EN PLATS PÅ TALANGMARKNADEN FÖR ENDAST 12000 KR I MÅNADEN!

Endast några få företagsplatser kvar. Vill ni vara ett företag som talangerna talar om och har Top of mind?

För endast 12 000 kr i månaden kan du nu prenumerera på en plats på den svenska talangmarknaden. Med ett partnerskap med 4potentials får du under 2021 chansen att marknadsföra er och erhålla en mängd tjänster för endast 12 000 kr exkl moms i månaden:

  • EMPLOYER BRANDING – Synas med logotype och text på 4potentials partnersida som besöks av tusentals med supertalanger mellan 25-60 år. Här syns ni: https://4potentials.se/partners/

 

  • UTSKICK – Ni får ett riktat utskick per email/år där ni presenterar att ni är med på talangmarknaden och tycker det är en viktig fråga för er. I det mailet kan ni även presentera en länk till era lediga tjänster

 

 

  • SOCIALA MEDIA KAMPANJ – 4potentials medlemmar är kvalitetssäkrade och intervjuade och aktuella för de flesta jobb de söker. M a o är det en helt unik målgrupp ni kommunicerar med genom att vi varje månad lyfter fram våra partners. Det gör vi på olika sätt via LinkedIn och Facebook. För varje dag blir ni mer och mer top of Mind bland talanger.

 

  • REKRYTERING – Ni får en gratis rekryteringsannons per år! (Värde 15000 sek exkl moms).

 

 

  • RABATTER – Ni får rabatt på search och rekryteringsannonser. 4potentials medlemmar är i snitt 40 år och ingenjörer, ekonomer, IT, jurister och HR kompetens. Genom ett medlemskap bygger ni en talangpool hos 4potentials vilket är bra när ni önskar köpa fler rekryteringsannonser. Kostnaden som partner för att annonsera är endast 8000 sek exkl moms/per annons. En hel rekrytering köper ni som partner för endast 22% av en årslön.

 

  • UNDERSÖKNINGAR 4 gånger per år får ni Total Talent index som beskriver hur attraktiva ni är, hur bra ni är på att rekrytera talanger samt behålla dem.

 

  • DIGITALA EVENT – vi marknadsför gärna era digitala event. Ni har chansen att varje månad marknadsföra ett event via 4potentials facebook-sida samt LinkedIn sida. När pandemin är över återgår vi till live-event som man som företag kan beställa separat.

 

  • PARTNER MEETINGS – vi ordnar minst en partnerträff per år. Där diskuterar vi Talent management.

 

  • EXKLUSIVITET – vi kan bara ha max 3 partners per bransch. Just nu har vi 20 partners vi samarbetar med extra. Vi kan nu ta ombord 4 partners till.
  • Finders fee. Skulle 4potentials finna, intervjua och presentera en kandidat som inte de senaste 1,5 åren sökt arbete hos er betalar ni bara 50000 kr exkl moms/rekryterad. Ni tjänar m a o 200000 för varje chef ni rekryterar via 4potentials Finders Fee istf att gå till ett dyrt och långsamt chefsrekryteringsföretag. Tid är viktigt för er och framför allt kandidaten.

 

Fakturering sker månatligen den 2:e i varje månad om man inte innan dess avbokat partnerskapet.

Det är bara att maila om man önskar avboka partnerskapet. De flesta kunderna har varit med sedan starten 2010. Vi har fantastiska samarbeten.

Gör som ex Scania, Scandic, Lantmännen, Arla Foods, BillerudKorsnäs, Habitek, Dustin, Axbeautyhouse mfl och teckna ett partnerskap eller bli återkommande kund. Snart presenteras hela listan med de 24 partnerföretagen.

Boka er plats som månatlig prenumerant och partner på den svenska talangmarknaden för 12000 sek exkl moms genom att maila 4potentials VD, Fredrik Andersson – fredrik.andersson@4potentials.com

Vi inleder alla samarbeten med ett möte för att diskutera vad ni önskar åstadkomma på talangmarknaden. Vi sätter upp gemensamma mål etc. Välkomna till 4potentials – ett mycket kostnadseffektivt sätt att nå alla Sveriges talanger!

Nedan lite bilder från ett vanligt verksamhetsår med 4potentials: