Nu kan du som talangfull ledare och specialist rösta på ÅRETS TALANGFÖRETAG

Vd:ar, talent managers, ledare och HR-chefer bad 4potentials för snart femton år sedan skapa en mätning som korrelerar mer till verkligheten – till hur bra ett företag går och mår på arbets- och talangmarknaden. I samarbete med våra 500 samarbetspartner sedan 2010 har vi på 4potentials utvecklat TOTAL TALENT INDEX som är marknadens enda levande talangindex som försöker koppla relevanta HR nyckeltal till företagets resultat och balansräkning.

TOTAL TALENT INDEX och ÅRETS TALANGFÖRETAG omfattar tre områden:
– TALENT ATTRACTION/EMPLOYER BRANDING
– TALENT DENSITY som är bolagets förmåga att rekrytera i förhållande till företagets storlek
– TALENT RETAIN INDEX som är bolagets förmåga att utveckla /behålla sina stjärnor

För att vinna årets talangföretag gäller m a o att de som är med och röstar både anger företaget som ett favoritföretag, jobbar på det företaget samt är kvar på företaget.
För att säkra att det är hög kvalitet på de som röstar blir alla screenade när de ansöker och röstar. Företagen uppskattar att 4potentials kvalitetssäkrar undersökningen – så att även företag inte kan påverka studien genom att be alla anställda ansöka…. Fast å andra sidan kan det slå mot bolagets Talent retain index om man senare inte lyckas behålla kompetensen….

Över 6000 röstar och omfattas av studien så idag är det Sveriges ledande talangstudie – vilket gör att undersökningen beskriver väldigt väl den upplevda verkligheten bland talanger, unika specialister och fantastiska ledare.

Undersökningen används även av aktieanalytiker för att förstå hur ett företag kanske kommer att utvecklas?

Studien släpps i slutet av januari 2024. Då kommer Top 40 av 400 bolag utses till ÅRETS TALANGFÖRETAG samt att Top 10 får en pokal och kommer hyllas i media.

Och alla som röstar har chansen att komma med på TOP 500 CHANGE LEADERS – Sveriges längsta och mest talangfulla lista! Vi delar även ut pris inom olika roller såsom ÅRETS HR CHEF, ÅRETS SÄLJARE, ÅRETS IT STJÄRNA, ÅRETS STUDENT, ÅRETS TALENT MANAGER, ÅRETS CFO, ÅRETS KOMPIS/KOLLEGA, ÅRETS INGENJÖR, ÅRETS ENTREPRENÖR, ÅRETS MARKNADSCHEF, ÅRETS TALANG INOM OFFENTLIG SEKTOR.

 

Här kan du rösta: https://4potentials.se/apply/
Du röstar genom att ansöka i databasen. När du ansöker kan du även rösta på dig själv som årets…4potentials delar även ut talangfulla priser inom en mängd områden. Du röstar genom att ange favoritföretag på sidan 3 i databasen samt vart du idag arbetar.

Här kan du logga in och rösta om du redan finns med i databasen: https://4potentials.se/login/

När du loggar in kan du även rösta på dig själv som årets…4potentials delar även ut talangfulla priser inom en mängd områden. Du röstar genom att ange favoritföretag på sidan 3 i databasen samt vart du idag arbetar.

 

Saknar du ett företag att rösta på kan du alltid kontakta 4potentials. För att komma med på listan bör flera talanger önska att få rösta på företaget. Varje år läggs det till nya bolag samt organisationer. Man kan ange även EGET FÖRETAG. 

NYHET – bland alla som röstar så lottas det ut en gratis platsannons (värd 15000 sek) att använda under 2024. Top 10 företagen erhåller även 1 varsin gratis platsannons att använda här: https://4potentials.se/lediga-tjanster/

Bland alla röstande lottas det även 10000 sek före skatt!

Man kan rösta t  o m 10/1 2024.