Magiska Netlight utsett till Sveriges tredje bästa talangföretag

Netlight har efter en gedigen process utsetts av Sveriges talanger samt 4potentials till tredje främsta talangföretag.

Bolaget är då ett av Sveriges främsta företag på att attrahera, rekrytera och behålla samt utveckla talanger.

Företaget nådde först en semifinalplats (Top 10) bland ca 500 företag genom att 4potentials mätte hur många av 6000 talanger som markerat företaget som ett favoritföretag samt hur många talanger som börjat arbeta där och hur många som var kvar på bolaget.

Därefter gjorde en kvalitativ analys av 4potentials av de tio bolagen för att se vilka som skulle nå Top 4 och finalen.

I finalen har sedan företaget blivit intervjuade och därefter har 4potentials analyserat bolaget.

Netligt är 3:a med följande motivering:

Företagskultur är extremt svårt att bygga och skapa och är en helt avgörande faktor för framgång på talangmarknaden. Det här bolaget har lyckats att demokratiskt och genom ett delegerat ansvar skapat en kultur där alla är HR chefer och alla goda ambassadörer.

Man är ett talangföretag för att man helt naturligt i bolagets DNA har potential och talangfrågan top of mind – hos varje medarbetare. Inget annat företag i Sverige har lyckats att skapa ett så starkt inspirerande Talent brand genom att ha en tydlig och engagerad rekryteringsprocess samt en onboarding process som både är personlig och professionell.

Den naturliga kopplingen mellan ekonomi och talang, samsynen, mentorskapen, omtanken, passionen gör att Netlight är tredje bäst i Sverige 2021 avseende Talent management.

Grattis Netlight till 3:e plats i ÅRETS TALANGFÖRETAG 2021.

 

Frågor: lina.hagman@netlight.com

 

Fotograf Liza Simonsson har fångat de överlyckliga medaljörerna på Netlight: Lina Hagman, Haval Khosro, Bashar Shaya och Anna Hellman!