I januari 2021 utses årets talangföretag på Gotland – Top 10 får talangfullt ”märke” – RÖSTA NU!

Gotlands kompetensbrist har länge varit ett faktum. Företagen har enligt både Företagarnas och Svenskt näringslivs undersökningar svårt att ibland finna personal.

Då är det viktigt att både Gotland och företagen är attraktiva. Just nu upplevs de flesta bolagen på Gotland som anonyma av sökande utifrån. Den vanligaste frågan är – vad finns det för företag förutom Svenska Spel?

Nu vet du och jag att det finns många fantastiska företag – men att vi vet det är inte samma sak som att en IT talang i Malmö, en ekonom i Stockholm eller en norrländsk ingenjör känner till förra årets vinnare Länsförsäkringar.

Därför är det viktigt att vi belyser de goda arbetsgivare som finns. T o m den 31/12 kan du rösta på årets talangföretag!

För att rösta skall du vara en driven, klok, ödmjuk, lagspelande specialist eller ledare. Om du inte redan finns med i 4potentials nätverk så ansöker du HÄR– DET ÄR GRATIS FÖR DIG – och du anger på sidan 3 dina favoritföretag. På det sättet har du röstat!

Därefter gör 4potentials en screening av alla ansökningar och tar med ett antal talanger per år. På det sättet blir listan en adekvat kvalitativ lista där intressanta kandidater med kompetens och egenskaper har röstat. En extremt kvalitativ lista och ett mycket intressant ”kvalitetsmärke” för de Gotländska arbetsgivarna.

De företag som hamnar TOP 10 har rätt att sedan använda logotypen i sin marknadsföring. Den är framtagen av https://www.outhousebyran.se/

Jag vill rösta och ge min röst på vilket företag som jag tycker är Gotlands främsta arbetsgivare: https://4potentials.se/apply/

Jag finns redan med i nätverket, 4potentials, och loggar in här och uppdaterar min röstning. Jag gör det för att göra Gotland större och berätta för andra vilket bolag som är öns främsta arbetsgivare: https://4potentials.se/login/

Det här priset är det enda på Gotland där enbart kollegorna får rösta. Dvs medarbetarna i företagen. Det är öppet för alla att rösta. I och med att 4potentials söker efter drivna, ödmjuka, kloka gotländska specialister och ledare blir urvalet ytterst relevant. Det är  m a o ingen liten femmanna jury som utser vinnaren. Top 10 kommer marknadsföras i press och media framöver. Top 10 HR Gotland meeting kommer också äga rum under våren 2021. Då kommer vi diskutera hur ön skall marknadsföras ännu bättre – tillsammans – så att fler flyttar hit! #70000