H&M årets talangföretag och Joachim årets ledare

ÅRETS LEDARE bland Sveriges studenter samt ÅRETS Talangföretag i Sverige 2016 är utsedda!

Priset delas ut på MEETINGPOINT – Sveriges ledande event för talanger.

10 bolag är på plats för att träffa 160 topptalanger. De deltagande bolagen är: Business Sweden, Arla Foods, Svenska Spel, Lantmännen, IKEA, H&M, Scandic, DeLaval, Ascend och Hilti.

Vinnare av årets talangföretag blev H&M som representerades av bl a Karin Andrén, Global HR Manager H&M expansion. –”H&M är duktiga på att attrahera talanger och har en unik inställning och ödmjukhet i sitt talangarbete. De arbetar stenhårt i olika team för att finna de främsta för sin verksamhet”, säger Niklas Delmar, VD för 4potentials.

Joachim Ronneback Thomson, är årets ledare i Sverige. Han utsågs utav en jury som leddes av Mikael Landberg, personaldirektör DeLaval. Joachim  läser på Handels och KTH och är extremt driven. Han vill ta samhällsansvar, vunnit många priser redan, startar massor med företag, spelat ishockey på landslagsnivå där han var kapten. En självklar framtida stor ledare.

Läs mer om Joachim på https://www.kth.se/profile/jthomson/

Joachim nås på 0765888810

Och Karin nås på Karin.Andren@hm.com eller H&Ms Head of Talent management at H&M Anna von der Burg

Motiveringarna finns nedan att rekvirera via event@4potentials.com

Frågor niklas@4potentials.com

Nomineringar:

”Årets ledare bland Sveriges studenter är en innovativ person som gillar att starta nytt och har med detta ett starkt driv, engagemang och mycket energi. Vinnaren är en entreprenör som i sitt ledarskap behandlar individer olika för att på så sätt maximera potentialen. Årets ledare visar i sitt ledarskap mod genom att vara prestigelös och att våga. Du kan ta ett kliv tillbaka för att visa vägen för andra. Med ett stort intresse för idrotten och ditt engagemang i detta, har du även en god förmåga att se vikten av en god hälsa och balans i livet. Du har starka drivkrafter och ett stort engagemang för att skapa värdefulla sammanhang och resultat. Detta gör du i ditt tydliga ledarskap med din unika förmåga att skapa och tydliggöra din vision. Årets ledare studerar i dag på KTH i Stockholm och tar sin Master- examen i juni 2016 och har under studietiden hunnit med att starta ett flertal bolag. Du har en stor potential som framtida ledare och vi önskar dig stort lycka till framöver! Årets ledare bland Sveriges studenter heter Joachim Ronneback Thomson.