GLAD PÅSK ÖNSKAR 4POTENTIALS

GÖTEBORG HAR TALANG?
Den 7:e juni samlas Göteborgs främsta talanger på Scandic Rubinen för ett event. Vi delar även ut pris till GÖTEBORGS FRÄMSTA TALANG. Känner du fler företag som vill träffa Göteborgs 80 främsta talanger och vet du vem som skall vinna priset? Be företagen och talangerna kontakta Kajsa på 4potentials. Hon tar även emot anmälningar till eventet genom att klicka på länken: KAJSA ÖNSKAR GLAD PÅSK!

EXECUTIVE INSPIRATION
Har du anmält dig till Sveriges största event för beslutsfattare från 35 år och uppåt. Vi samlar 160 unika personligheter den 22/9 på Scandic Continental. Anmälan till eventet: EVENTANMÄLAN
Läs mer om eventet här: INNOVATION RULES!
Bolagen som nu är anmälda är CEDERQUIST, Scandic, Arla Foods, SEB, Nordea, Svenska Spel, BYGGmax och ……..vem tar den sista platsen?

TRÄFFA SVENSKA SPEL UNDER ALMEDALSVECKAN
Vill du träffa Svenska Spel på Gotland på deras huvudkontor skall du anmäla dig till Fredrik nu. Vi träffas tisdagen den 5:e juli kl 15.00-18.00 i Visby och vi bjuder på flyg- eller båtbidrag med totalt 500 sek. Dagen före den 4:e juli kl 18.00 är det ett mingel med Kusinerna Kommunikation och 4potentials. För minglet 4/7 kontaktar du emil@kusinerna.se

42 LEDIGA ROLLER VIA 4POTENTIALS
Aldrig har så många företag annonserat, sökt och searchat efter talanger via 4potentials. Läs mer om alla aktuella jobb på SPÄNNANDE JOBB VIA 4P
De senaste uppdragen in är: marknadschef, CFO, marknadsprojektledare, HRBP, försäljningschef, VD, konstruktör och traineer.

KOMMANDE EVENT
5:E APRIL  CEDERQUIST EVENT FÖR JURISTER OCH ENTREPRENÖRER. 2 platser kvar. Fråga Fredrik
21:E APRIL EVENT PÅ SCANDIC I VISBY. Anmälan till Fredrik
18:E MAJ APPOINTMENT4YOU . Anmälan till event@4potentials.com
7:E JUNI GÖTEBORG HAR TALANG
Preliminärt 9:E JUNI SEBs SOMMAREVENT PÅ STRANDVÄGEN.
4:e JULI KUSINERNAS MINGEL I ALMEDALEN
5:E JULI SVENSKA SPELS EVENT UNDER ALMEDALSVECKAN
22:E SEPTEMBER EXECUTIVE INSPIRATION
Till hösten är det event med Lantmännen och Hilti

VEM ÄR ÅRETS MEST INSPIRERANDE MEDARBETARE?
Den 22/9 utses den mest inspirerande medarbetaren i Sverige av CEDERQUIST. Vem tycker du skall vinna. Maila ditt namn till FREDRIK

VILL DU BLI LIVSLÅNG MEDLEM?
Uppgradera nu till livslångt medlemskap ifall du redan är medlem. 3500 medlemmar, rekordmånga ansökande, fler jobb och fler events. Nätverket växer!
JAG VILL BLI LIVSLÅNG MEDLEM!!

HUR SÖKER EN TALANG ARBETE?
Vi har frågat 3500 talanger om hur de söker sitt nästa arbete.
77% kommer kontakta 4potentials
72% kommer surfa runt på LinkedIn
69% kommer fundera om det finns kontakter via sina affärskontakter, leverantörer
53% Pratar med vänner
51% kollar spontant på företags hemsidor
45% Pratar med gamla kollegor

Mao av nr 1-4 så kommer en talang testa att få jobb via sitt nätverk.

Mao är du talang gäller det att ha störst & bäst nätverk. Hur stort nätverk har du ifall du blir uppsagd? Hur är dina relationer – hur kommer de hjälpa dig?

Och är man företag kanske man inte skall annonsera i en tidning efter talanger längre. Det är ändå 2016 och påsk.  Ja, Glad påsk på Er och lycka till med att finna talanger och utveckla din talang.

Vill du läsa mer och GILLA oss på facebook gör du det via JAG ÄLSKAR 4POTENTIALS!

äggstra