Fredrik Andersson, 4potentials en av tre finalister i ÅRETS REKRYTERARE i hela Sverige!

En stor bransch i Sverige är rekryteringsbranschen med ca 90000 rekryterare.
www.Branschen.se – som är en oberoende instans och nyhetsförmedling för bemanning- och rekryterings branschen lanserades i höstas en tävling där man i maj 2021 skall utse årets rekryteringsföretag, årets rekryterare mm. För en tid sedan blev 4potentials nominerade i några olika ”tävlingsklasser” och vi har nu nått ända fram i kategorin ”ÅRETS REKRYTERARE” där Fredrik Andersson är finalist bredvid två andra fantastiska stjärnor såsom Klara Eidhagen och Christopher Moberg.

-”Man kan kanske inte tävla varken i musik, talang eller rekrytering, men jag är lika stolt och tacksam som jag tror mina talanger brukar vara när jag ser och lyfter dem”.

-”Det finns många jag vill tacka såsom Lars-Henrik Friis Mohlin, som gav mig chansen 1998 att bli Vd för Nova 100, till Paulina Ekvall, HR direktör, BillerudKorsnäs, Elisabeth Wallin Mononen, HR direktör, Lantmännen, Johanna Sjöborg, COO, Axbeautyhouse, Carl Esselin, Vice President HR på Complete Vehicle, Volvo Group GTT, Ola Arvidsson, HR director Arla Foods, Adrian Berg von Linde, Vd GEAB och 1000 andra kunder som givit mig förtroendet samt till alla er kandidater som jag haft förmånen att följa och lyssna till”.

-”Det är 28 år sedan jag för första gången tränade att matcha rätt kandidat till rätt företag under Handelshögskolans i Göteborgs arbetsmarknadsdag, GADDEN. Då hette intervju – kontaktsamtal och Telia hette Televerket.

Jag har haft turen att få arbeta med ex Stefan Holm, Home of Recruitment, Susanna Liljestam Heigard, Caroline Redare, Martin Strömqvist, Niklas Bragée, Niklas Delmar, Per Nyström Ol-Ers, Michaela Berglund, Tilde Belin, Daniel Aglöv, Anette Lidman och många andra som alltid velat framåt”.

Jag har alltid försökt att proaktivt och med ett personligt äkta engagemang verka för jämställdhet och mångfald samt att vi arbetat för att minska massarbetslösheten/segregrationen i Corona-krisen samt att jag haft turen att arbeta med några av marknadens främsta rekryterare, kollegor, kunder och kandidater som gör att man hela tiden utvecklas”.

Mamma och pappa i södra Halland, Laholm, har ju alltid funnits där och redan som liten låg jag under bordet och lyssnade på olika människors berättelser samt att jag läste Bra Böckers gröna lexikon om Olof Palme och andra supertalanger. Jag fick beröm som liten för att jag var duktig på att se och förstå andra och lagidrotten, fotboll, gjorde mig nyfiken på det där med människor och potential. Sedan hade jag turen att vara engagerad som kårordförande och med arbetsmarknadsdagar. Det finns många och mycket som gör att man når Top 3 i en yrkesprofession.  Inte minst Angelica Fihn och våra tre underbara killar och katten Morris samt hunden Bella. 

Den 27:e maj utses ÅRETS REKRYTERARE i hela Sverige i en direktsänd digital gala i STOCKHOLM.

Enligt branschen.se är Fredrik Andersson, 4potentials i final för att:

Fredrik från 4potentials står för nytänkande tillsammans med en stort fokus på människorna i alla dess processer. Han upplevs vara snabb, lyhörd och proaktiv. Verkar utmana sina kunder på lagom sätt för att hela tiden utmana alla inblandade parter. Han beskrivs kunna se vad som behövs och leverera exakt det till sina kunder och kandidater. Nära och samtidigt framåt.  

Ett stort tack till Marianne Olsson, Ordförande för juryarbetet på Recruitment Awards 2020 samt ALLA medarbetare på branschen.se för att ni lyfter fram årets rekryteringsföretag, årets bemanningsföretag, årets interimsföretag, årets gig företag, årets kommunikationskampanj, årets ledare, årets mångfaldsföretag och årets innovationsföretag. Vilka fantastiska finalistföretag och innovationer som 4potentials samsas med. Poolia, TNGs TENGAI, Elisabet Holmene, The Place, Academic Work, Gigger, Effektiv, K2 Search, First Reserve, Skillway m fl är alla magiska och bidrar till att rekryteringsmarknaden utvecklas.

Läs om hela galan här: https://gala.branschen.se/

www.branschen.se

https://branschen.se/2021/04/19/branschens-stjarnor-antligen-utsedda/

För mer frågor: Fredrik.andersson@4potentials.com eller 073 6847027

Branschen.se – Marianne Olsson, juryns ordförande, Mobil: 070-5558450
E-post: marianne.olsson@konsultboken.se

 

 

Behöver ni rekrytera? Kontakta gärna min fantastiska kollega Tilde.Belin@4potentials.com