Ett litet personligt möte av 4potentials – gav mer än 1000 digitala möten

4potentials genomförde sitt första event på 2 år. Vi valde att bara ta emot tio deltagare för att genomföra ett säkert event. Innan eventet var vi ringrostiga och hade glömt en massa om hur man brukade mötas. Men tack vare alla deltagare som var lyriska, inspirerande gav detta så mycket tillbaka – så att hela eventet blev en minisuccé. Vi såg också till att hålla avstånd, sprita ned händer och ingen fick deltaga som hade en förkylning eller dito.

Formatet och upplägget var att alla deltagare fick presentera sig kort samt en personlig /arbetsrelaterad utmaning.

Därefter pratade man intensivt vid borden, lyssnade, åt fantastisk lax från Strand Hotel i Visby samt utbytte kontakter, råd och skapade nya möten. Magi.

Alla var så glada att äntligen få prata och mötas live.

Ingen ville gå hem för det var så himla trevligt. En deltagare sa: -”Jag är så trött på de där digitala forumen. Äntligen kunde jag följa en person med blicken, lyssna, ställa frågor naturligt. Underbart!”

Vill du vara med på nästa träff se till att ha en uppdaterad profil i 4potentials databas, betala medlemsavgiften – https://4potentials.se/MEMBERSHIP/

Samt framför allt anmäl dig snabbt.

Vi tackar alla deltagare och pga GDPR samt sunt förnuft/ hänsyn till alla deltagares utmaningar kan vi inte berätta om alla ideer. Men varje person gick därifrån med antal nya namn, uppslag och en massa inspiration. Dessutom fick man en gratislunch! Och en person vann en blomsterbukett för han kom med flest tips på andra talanger som borde vara med.

Uppdatera dig här eller ansök här till 4potentials – https://4potentials.se/

Och stort tack till Sofia med personal på Strand Hotel. https://www.strandhotel.se/

Vi är mycket nöjda med vår kick off, boende och det avslutande luncheventet! Bilden föreställer restaurang Matsalen med vinglas. Bilden är inte från vårt event och vi skulle aldrig bjuda på starkare drycker ifall någon undrar. Man kunde bevisligen ha roligt ändå. 

TREVLIG HELG!

Tilde Belin och Fredrik Andersson
4potentials