DITT ANDRANAMN PÅVERKAR HUR DU LYCKAS I KARRIÄREN

DITT ANDRANAMN PÅVERKAR HUR DU LYCKAS I KARRIÄREN
Vi har ju hört sedan tidigare att tidigt födda barn mellan januari och april kanske får högre lön? Nu är det enligt en stor EU studie även bevisat att det finns en stark korrelation mellan det andranamn som du får vid din födsel/barndop.

Detta gör att namn- och födsel utredningen, NFU, vill dels se till att blivande föräldrar informeras ännu tydligare om vikten av att föda i rätt tid samt att ge barnen rätt andranamn. Ex hetter Ingvar Kamprad – Feodor i andranamn och Tilde Paula heter Jane.

-”Många föräldrar som föder barn för första gången är extremt naiva och tänker inte efter vid vilken tidpunkt på året som de vill att deras barn skall födas och framför allt har de inte en tanke på vilket andranamn som barnet skall få. Man har ju hört skräckexempel på att barnen fått andranamn som gör att folk skrattar högt”, säger Per-Allan Lirpa på NFU.

APRIL APRIL APRIL!!!

Vi på 4potentials arbetar med fördomsfri rekrytering. Vi tror inte på att namn eller när man är född säger om man kommer lyckas etc. Vi försöker se till kompetens. Detta är förstås ett april skämt från 4potentials grundare. April april…

Ps. Gör en like /gilla om du blev lurad. Avslöja inte det så ser vi hur många vi lyckas lura i år. För att busa lite är ju kul. Ds.

Ps 2. Jag heter Per-Ola Fredrik Andersson och är född i april. Jag är varken framgångsrik, chef eller en talang. Däremot har jag haft turen att se andras talanger och gillar att luras lite…Ds2.

Per Allan Lirpa:s efternamn blir april om du vänder på det.