CHEFSREKRYTERINGSFÖRETAG- en lista med tips på Executive Search företag – du kan kontakta när du söker arbete!

Det finns många chefsrekryterings- och rekryteringsföretag – förutom 4potentials Executive Search

Om jag var arbetssökande chef hade jag kanske kontaktat följande 20 bolag som andra ledare och chefer i vårt affärsnätverk brukar kontakta (när vi frågar dem). När vi frågar 4000 yrkesverksamma kandidater är dessa 20 de vanligaste de brukar besöka när de söker arbete. De angav ca 40 olika bolag över hela landet.

Listan är framtagen som en service till alla de chefer som just nu söker nytt arbete. Hoppas ni uppskattar den service som 4potentials ger till alla arbetssökande. Vi tror också på mer samarbete mellan chefsrekryterare och att man i dessa tider tuffa tider kan hjälpa varandra – så att kandidaterna och företagen finner varandra!

Lycka till med ert arbetssökande! /Fredrik

Bolagen inte i rangordning – utan nån form av BOKSTAVSORDNING

Har ni frågor om Executive Search kontakta fredrik.andersson@4potentials.com

Som sagt det finns fler chefsrekryteringsföretag!

Just nu bjuder vi in alla chefsrekryterare att dela minst 1 arbete eller tips var på den nya facebook-gruppen JOBB & POTENTIAL. Det är gratis att dela era jobb där. Gör det – för kandidaternas skull. Över 2800 lediga jobb har delats där och tusentals chefer besöker den facebook-gruppen. Flera fantastiska chefsrekryterare såsom www.skillway.se och www.tng.se har varit med och delat. Gör du det också!

Här kommer ni till den sidan: https://www.facebook.com/groups/JOBBoPOTENTIALoTIPSoEMPATI/

www.4potentials.com PLATSANNONSER, CHEFSREKRYTERING OCH OUTPLACEMENT