Årets talangföretag kan bli Unilever, Lantmännen, EQT eller H&M. Den 13/2 utses vinnaren!

För att bli årets talangföretag skall man som företag först vara attraktivt bland talanger, därefter skall man lyckas rekrytera dem och till sist lyckas att behålla stjärnorna.

Det var tio företag i år som lyckades lite bättre än andra bolag att vara bra på både Employer Branding, rekrytering och att utvecklas sina talanger.

De tio företagen har sedan analyserats av 4potentials medarbetare samt att medlemmar har kunnat komma med sin röst. Vi har vägt in förutom ovan:

  • Har talangfrågan varit nr 1 i bolaget det senaste året?
  • The Talent mission. Företagets vilja att utvecklas och gå före på talangmarknaden. Bidrar företaget till att hela talangmarknaden utvecklas?
  • The Talent organization. Talangorganisationens effektivitet och resultat. Hur har bolagen organiserat sig och vad har resultatet blivit 2019?
  • Händer det nya saker? Talent-innovation.

Efter ett jurymöte så beslutades det att årets finalister är:

Lantmännen, EQT, Unilever och H&M.

De bolagen kommer nu att intervjuas av 4potentials grundare samt att fortfarande tar vi in synpunkter från medarbetare, fd medarbetare m fl. Kom gärna med dina tankar!

Fredrik.andersson@4potentials.com kommer kontakta HR chef för företaget för att boka in intervju med de personer som är ansvariga för Talent. Den 13/2 utses vinnnaren i Stockholm. Finalisterna kan redan nu boka in den kvällen för prisutdelning och mingel med 100 talanger ur nätverket, 4potentials. Företag kan synas extra under kvällen mot att köpa ett extra profileringspaket. Läs mer: https://4potentials.se/event/arets-talangforetag-13e-februari-2020/

De bolag som hamnade utanför topplistan var (med sin placering):

5. Centigo

6. Arla Foods

7. Business Sweden

8. BCG

9. Google

10. Spotify

ett stort grattis till finalisterna och alla de tio företagen.