Ansök till 4potentials och om skall ni rekrytera ledare och specialister – kontakta gärna 4potentials

4potentials nätverk av talanger är allt mellan studenter och erfarna beslutsfattare i en koncernledning. Då 4potentials fokuserar på att få tag på talanger som är drivna, kloka, ödmjuka framtida ledare eller specialister har de idag en helt unik bas med 6000 medlemmar.

Som talang skall du söka till nätverket för att du får jobbutskick, möjlighet till coaching, inbjudningar till event, nya kontakter och en chans att bredda ditt nätverk. De är duktiga på att belysa talanger genom olika rankingar och priser samt att de utmanar företagen i deras talangarbete. Deras arbete med att försöka vara personliga i dialogen gör att det byggs helt unika relationer mellan talangerna och 4potentials.

Vill du ansöka gör det här: https://4potentials.se/apply/

Som företag har du kanske tre utmaningar?

  • Rekrytering
  • Attraktionsarbete, Talent Employer Branding
  • HR och talangfrågor

4potentials kan erbjuda allt från platsannonseringhttps://4potentials.se/vara-tjanster/med-en-jobbannons-via-4potentials-nar-ni-talangfulla-sokande/

Till Executive Search där de effektivt och snabbt kan presentera kvalitativa kandidater. 4potentials process innehåller alla de traditionella momenten men är mer effektiv.

samt partnerskap med företag där de hjälper bolagen att utveckla deras arbetsgivarimage genom företagsevent och allmän profilering. De producerar även olika intressanta talangindex. Över 250 företag har använt 4potentials.

Kontakta martin.akerblom@4potentials.com och säg att du fick tipset av en medlem så får du 10% rabatt på ordinarie priser! Ja, för 4potentials fyller tio år och är idag det ledande talangnätverket på den svenska talangmarknaden.