4potentialsAiD – Beskriv företagets utmaningar – och ledare kan se hur deras kompetens kan hjälpa er och även dem att nå framtida mål

4potentials har arbetat i 10 år för att kunna lansera en tjänst som utgår från hur talanger och chefer vill söka sin nästa utmaning. Och då det är en affärskritisk fråga för företagen och framför allt för VD, styrelse, HR, ägare och cheferna har 4potentials skapat en ny ”aInnonslösning” där bolagen kortfattat kan beskriva bolagets långsiktiga utmaningar, vision, mål samt vem som är VD och med i ledningen nu. Saker som en erfaren duktig talang/chef alltid frågar efter.

Idag är tyvärr platsannonserna kortsiktigt utformade efter en ledig lucka/roll – och det 4potentialsAiD skapat är långsiktiga annonser som bolagen kan presentera gentemot kvalitetssäkrade talanger och chefer. För det är minst lika viktigt att en ledare når sina egen vision som att bolaget når sina mål, eller hur?

Den stora vinsten för bolaget är att de – för en mycket lägre kostnad än att kontakta chefsrekryteringsföretag – kan kortfattat berätta om utmaningar, mål, vision, ledning som sedan tusentals med supertalanger och extremt duktiga ledare för en chefsutmaning/koncernledningskandidater kan läsa om era utmaningar och välja att bli mer nyfiken, skicka en spontanansökan, addera ledare på LinkedIn eller vilja ta ett möte med någon i ledningen beroende på kandidatens intresse och kompetens.

I en lågkonjunktur har ni inte råd att inte arbeta långsiktigt. Och alla företag har 8000 kr i månaden. En chefsrekrytering kostar er minst 300000 kr. Det är gratis att rekrytera alla som kommer att kontakta Er!

Vi har undersökt vad det är som gör att chefstalanger blir nyfikna på bolaget:

 • Vem är era chefer/ledningen
 • Vad är er utmaning
 • Er företagskultur och vision
 • Ni har ett tydligt långsiktigt kompetensfokus
 • Ni är steget för era konkurrenter
 • Att processen är enkel, snabb och tidseffektiv

 

Så 4potentialsAiD lösningen är utformad efter det.

ERBJUDANDET – 4potentialsAiD

För 8 000 kr* i månaden får ni en AI-annons här: https://4potentials.se/lediga-tjanster/

4potentialsAiD-annonsen kommer sedan mailas ut till de som har en adekvat profil för er framtida resa. Vår AI-lösning förstår vem som antagligen är nyfiken. 4potentials har Sveriges främsta nätverk av ledare, koncernledningspersoner, supertalanger. De allra främsta är med och 4potentials har en unik relation med dessa personer.

4potentialsAiD-annonsen delas smart i 20 relevanta Facebook- och LinkedIN-grupper så att fler kan ta del av den

4potentialsAiD-annonsen går att text-förändra varje månad mot en extra kostnad på 500 kr eller avsluta när ni vill. Varje månad skickas det en faktura till den från företaget som beställer 4potentialsAiD-annonsen. Ni kan avsluta 4potentialsAiD-annonsen-prenumeration på en dag!

Varje månad påminner vi 4potentials nätverk om att ni söker kompetens

Vi arbetar för att smart AI, teknik, databas se till att er annons når adekvata framtida kompetenser #Future

Företag som har en annons stiger oftast på Talent Surveys. Det är bra för Ert Talent Employer Brand.

Ingen extra kostnad för att rekrytera en person/chef/framtida Vd som kontaktar er.

Första gången ingår 4potentials expertis för att skapa annonsen. Men det är ni som skickar ett utkast inklusive relevanta bilder.

*Priset gäller t o m 2024-12-31. Det går att köpa till partnerskap, HR consulting, events, talent surveys mm

Du beställer basannonspaketet av 4potentials VD, Fredrik.Andersson@4potentials.com

 

HUR KAN EN 4POTENTIALSAID-ANNONS SE UT?

Den skall vara extremt kort. Tid är kritiskt för talanger. Här är ett exempel.

Bolaget A är en i ständig förändring då vi verkar inom branschen B. Vi har en fantastisk ledning som du kan läsa mer om i denna LÄNKEN. Just nu måste vi öka försäljningen i ex Norge och Belgien, vi står inför utmaningar att finna teknisk kompetens till vår produktion och vi har arbetat en lång tid med att effektivisera inom IT området. Som du förstår utifrån vår produkt/tjänst är vi alltid i behov av personer med erfarenheter men också av er som kan tänka nytt inom området. Vår företagskultur präglas av våra tre ledord: Mod, Driv, Engamang och Passion.

Utifrån din kompetens kanske du nu får en idé om hur och var du kan bidraga? Precis som andra företag har vi de flesta av funktionerna, rollerna och du vet ju bäst hur din kompetens kan bidra till vår framgång. Vi vet att det handlar om människor.

Du är välkommen att kontakta oss nu eller senare beroende på din situation. Det finns flera sätt att läsa mer om vår resa och kontakta oss:

 • Här kan du läsa mer om vår resa
 • Addera ledare i vårt bolag på LinkedIn och kanske kontakta dem där eller via mail
 • Spontanansök in i vår databas här
 • Gå in och kolla om vi har en ledig roll HÄR
 • Registera/uppdatera dig i 4potentials databas så kommer 4potentials löpande presentera oss och andra bolags utmaningar.
 • Är du idag i en officiell ledande roll och inte vill flagga med ditt intresse kan du alltid kontakta Fredrik på 4potentials som i sin tur kan undersöka intresset för motsvarande din kompetens. Allt är alltid konfidentiellt.
 • Maila våra Talent Manager, Malin eller Andreas, och beskriv var och vad du kan bidraga med
 • eller kontakta en av våra ledare/chefer beroende på din kompetens. Beskriv kort var och med vad du kan bidraga med för kompetens samt en länk till din LinkedIn. Gör gärna detta om du har en konkret tanke, kompetens – mer än att du vill höra mer om vår resa. Resan berättar vi gärna mer om! Vår framtid är ljus och du kanske vill och kan vara en del av den?

Du väljer om och hur du tror att du kan bidraga på vår resa. Välkommen!

/Anders Andersson                                            Lisa Nilsson                            Victoria Ad
Vd                                                                         Styrelseordförande                  Hr director
AB AB                                                                   AB AB                                         AB AB

___

Det finns flera företag idag som har stående annonser där de såväl får kontakt med framtida chefer och talanger liksom att de bygger sitt Employer Brand. Här är ett exempel på en sådan annons: Är du nyfiken på Valio? – 4potentials

In the future 4potentialsAiD will be Mind Readers.