4potentials och Best Western ger rum åt din potential! Best Western är nya partners till 4p!

Best Western som är en av Sveriges främsta arbetsgivare avseende nöjda medarbetare samt hotell och mötesplatsen för dig –  vill tillsammans med 4p0tentials ge mer möjligheter till framtida möten efter Coronan, upplevelser, semestervila, weekend- och affärsboende. 

I ett helt unikt långsiktigt samarbete har Best Western och 4potentials enats om att skapa fler nya mötesplatser (efter Coronan) . Vi tror att intresset för att mötas kommer vara stort och både Best Western och 4potentials vill vara redo att välkomna dig på ex Appointment4yous (efter arbetet – träffar), partnerträffar, talangträffar, kick offer och andra företagsmöten – när det vänder.

Redan nu ger Best Western dig som medlem i 4potentials eller kund på ett partnerföretag chansen att bo på Best Western i sommar. En chans till återhämtning efter en lång höst och vår med arbete. På Best Western kan du få sovmorgon, havsutsikt och insikt. Välkommen! https://www.bestwestern.se/erbjudanden/sommarresa-4potentials

Best Western består utav många fantastiska hotell som drivs av talanger. När du checkar in kommer du likt 4potentials att mötas av en personlig hälsning – HEJ, VAD ROLIGT ATT DU ÄR HÄR!

Varje hotell drivs av privata entreprenörer som sätter sin personliga prägel på hotellet.

Just det personliga och familjära förenar 4potentials och Best Western. Därför skrev vi idag ett kontrakt där vi skall dra nytta av varandras styrkor. Du är välkommen att följa med på resan. Ser du möjligheter med ditt företag i samarbetet? Vill ditt företag och bli Best Western medlemmar? Vill du kunna åka på en weekend i sommar eller höst? Bli medlem i Best Western!

Tillsammans skall vi skapa ett helt unikt samarbete!

För frågor om vad Best Western kan göra för dig eller ert företag eller om du har idéer eller frågor – kontakta Vd johan.michelson@bwhhotelgroup.se

-”4potentials har länge skapat helt unika möten där vi gör företag och individer mer talangfulla. Vi vet att platsens betydelse för det mötet är helt avgörande. Tillsammans med Best Western skall vi försöka se och välkomna all potential”, säger Fredrik Andersson, 4potentials, som är nyfiken på Spa Hotellet i Tällberg.

Vad gör du i sommar? Fredrik på 4potentials tipsar!
Astrid Lindgrens värld, ALV, i Vimmerby  – bo på Best Western i Vimmerby !  ALV-värld är en helt magisk värld för stor och liten. Träffa en av världens största talanger – Pippi!

Gotland? Då bor du på Best Western Strand Hotel i Visby där 4potentials medlemmen Sofia är Vd. De söker f.ö en sälj- och marknadschef. Läs mer här: https://4potentials.se/searchmission/salj-och-marknadschef-strand-hotel/

Magiska Hotel Frantz i STOCKHOLM! Kanske en långhelg i huvudstaden?

Weekend i Helsingborg? I södra Sverige har Best Western flera härliga hotell! Fredrik kan tipsa även om Ängelholm.

Karlshamn? Fin liten stad i Blekinge. Mysig sommarstad.

eller magiska Luleå!

Ja, hela Sverige är magiskt. Ja, pluggade i Göteborg och har bott i Malmö samt spelat boll i Halmstad. Fast min första semesterresa går till Kalmar i år. Där har de IKEA och Kalmar FF samt att jag gillar stortorget. Äta glass där med familjen och bada vid Ölandsbron.

Ha en fantastisk sommar och testa Best Western!