4potentials 5 år – vad har 4p betytt för talanger och talangmarknaden?

”Vi på Klarna vet hur viktigt det är att hitta någon som tror på en tidigt och vi är glada och stolta att vi fick vara med från början på 4potentials viktiga resa. Vi har lärt oss tillsammans att det inte bara är vad du gör utan vem du är som räknas.”
– Sebastian Siemiatkovski, Klarna

”4potentials har varit mycket viktig för mig att skapa nätverk och med stor support stödja talanger i utveckling och framgång. Inte minst Fredrik som alltid finns där med stöd och drivkraft för andra.”,
– Åsa Keller Wannem, Sodexo

”4Potentials har utvecklat den personliga behållningen för mig av nätverkandet och rekrytering. Genom att kunna se och förstå förmågan i varje unik person, sätta samman rätt personer vid rätt tillfälle, att generöst dela med sig av kunskap, kontakter och erfarenheter har man lyckats stärka syftet och potentialen i den samlade talangen och utbytet vi får av varandra. Tack!”
– Johanna Sjöborg, Henkel

”Somliga möten glömmer man aldrig. Som det där första mötet med Fredrik och 4potentials sommaren 2010. Jag var känslomässigt på botten efter en tuff period, men träffade en man med ett hjärta som vågade se potentialen, engagemanget och som utmanade med glimten i ögat. Just där och då betydde det allt, att bli sedd och omfamnad i gemenskapen bland Sveriges främsta talanger. Tack Fredrik och tack 4potentials för de fem första åren. För år med nya vänner, mingel som aldrig tagit slut (för oss som alltid varit sist kvar) och för alla utmaningar! Detta är bara början på den resa vi gör tillsammans!”
– Martin Björgell, Handelsbanken

”Jag träffade Fredrik precis när han hade dragit igång 4Potentials. Lite visste jag då att det var upprinnelsen till ett fantastiskt samarbete och så många inspirerande möten! Jag älskar att jobba med pragmatiska individer med en hög ”can-do” faktor” och ett extremt lösningsorienterat förhållningssätt. Detta har jag alltid fått från Fredrik och 4Potentials! Grattis till 5-årsdagen! Ni är fantastiska!”
– Carl Esselin, Business Sweden

”Det har varit spännande att följa hur du etablerat en ny nisch på talangmarknaden, och jag tror jag känt dig i 15 år nu. Jag kommer ihåg första gången jag gick på ett av dina event med typ 100 andra och när jag mötte dig i dörren hälsade du på mig med namn trots att vi aldrig setts förut. Det var imponerade. Du har ett intresse för människor som ger dig en unik förmåga att bygga varaktiga relationer. Man liksom hänger med dig och har trevligt och åren går och så rätt var det är har du fått en att byta jobb, träffa många nya spännande människor, och när man själv vuxit upp till chef och ska rekrytera är du en självklar partner. Inga andra talangnätverk har lyckats på samma sätt, för de blir bara kopior – eftersom de inte har dig”.
– Ylva Ekborn, Eniro

”Stort stort tack för igår. Utan tvekan det bästa Meeting Point hittills! Det var på Meeting Point för 2 år sedan som ni fick mig att få fart och våga satsa. På MP året innan hade jag träffat Oriflame och nu går vi in i ett stort program med dem i Tanzania för alla våra kvinnliga studenter med fyra träffar under 2015. Vi (Help to Help) och jag personligen har er att tacka för massor. Även detta vet ni redan men det tål att sägas igen. Igår kändes stort för oss som varit med ett tag. Man är liksom stolt medlem och stolt över er på en och samma gång.”
– Malin Cronquist, Help to Help

”4potentials play a very important role in gathering talents, visualizing opportunities and “making it happen”. They nourish insights, energy and new paths. Early in my career, 4potentials broadened my perspectives and gave me the courage to take on new challenges. I am grateful for the fantastic people I have had the opportunity to meet via the network. Today, 4potentials help me to identify great people that can take on new challenges in my organization”.
– Christina Åqvist, Elfa Group