Vilka bolag kan kanske bli årets talangföretag 2019?

Med två månader kvar på 2019 så är det ca 25 företag som är de bolag som just nu ligger bäst till att bli ÅRETS TALANGFÖRETAG 2019. Förra året vann EQT och de ligger bra till att även i år bli ett av de 10 företag som går till final.

De bolag som går till final är de som har bäst ranking avseende attraktion, Talent density och Talent retain index. M a o man måste vara bra på allt inom HR- och talent management.

Det kan fortfarande vara så att något av bolagen placerade 25 och lägre kan slå sig in Top 10, men generellt brukar det inte vara så. Talangfrågan är ingen quick fix.

De främsta bolagen kommer erbjudas en chans att även synas på finaleventet den 13/2 2020. De kan då köpa en ”monterplats” samt chans att tala inför 100 inbjudna talangfulla gäster. Årets event kommer heta ÅRETS TALANGFÖRETAG och är en nyhet på talangmarknaden. Ett exklusivt event där vinnaren utses. Notera 13/2 i kalendern!

För att vinna måste man vara Top 10 och därefter utses 4 finalister efter att 4potentials gjort research. Därefter kommer de 4 finalisterna att intervjas av 4potentials medarbetare. För att vinna krävs det förutom en bra ranking att man även har en god strategi, nytänk, organisation i världsklass mm.

Vill ni bli top 10? Ett råd är att synas ännu mer mot talangerna. Prata med dem. Var där talangerna är. De är inte på arbetsmarknadsdagar eller läser platsannonser lika mycket som 1990. Kontakta 4potentials om ni vill bli Top 10. Vi hjälper gärna företag att utvecklas på talangmarknaden. Och kontakta gärna bolagen nedan. De är bevisligen bra enligt 6000 talanger.

Rankingen nedan visar bolagens totalranking samt hur de rankas inom respektive områden. Totalt finns det 350 bolag med i rankingen. Så stort grattis till att vara Top 10. Fantastiskt!!

Finalisterna presenteras när ni är tillbaka i januari 2020!