Vi ger dig 12 saker på 4potentials 12-årsdag. Grattis på födelsedagen till ditt nätverk.

Stort tack till alla er som följt 4potentials, hejat på, tackat, kommit med idéer, köpt rekryteringar, jobbat hos oss, konkurrerat med oss så att vi blivit bättre, betalat en medlemsavgift, köpt en rekrytering, blivit partner eller sökt till nätverket.

Tack till alla er som tipsar och tipsat om kandidater.

Tack till alla er som sökt de jobb vi förmedlat. Tack till alla er som delat en uppförsbacke och till alla er vi fått träffa på ett coachande samtal eller när vi delat ut våra priser. Vann rätt låt? Diskussionerna är det viktigaste. Att se potentialen är underbart. Det är vackert. Det är poesi.

12 år firar med att berätta om 12 saker vi kan göra för dig under 2022. För vi älskar att hjälpa till:

1 – Vi kan coacha. Det är gratis om du hunnit betala din medlemsavgift.

2 – Vi kan lyssna. Vi finns där för dig som förlorat jobbet i pandemin eller som behöver input i arbetslivet. Gå med i vår grupp om du förlorat jobbet i pandemin: JOBB OCH POTENTIAL

3 – Vi kan dela ut pris till ditt eller annat företag som blir ÅRETS TALANGFÖRETAG. Glöm inte att rösta genom att ansöka till 4potentials eller logga in och på sidan 3 ange favoritföretag

4- Vi kan vinna ÅRETS REKRYTERARE eller ÅRETS REKRYTERINGSFÖRETAG om du skriver på LinkedIn eller Facebook att vi är ok eller så… Framför allt är vi stolta över utmärkelsen. Tack branschen!  Behöver ni rekrytera eller bli partner på vår Employer Branding marknad? Kontakta Tilde.Belin@4potentials.com och be om minst 12% rabatt i januari!

5- Vi kan presentera snart Sveriges största talangstudie. Du får den gratis om du är registrerad i 4potentials databas. Ansök här Ansök! – 4potentials – 4potentials

6 – Vi kan ge dig bättre pris på Best Western eller kanske mer havsutsikt från ett magiskt rum. Det sista vet jag inte om vi kan. Men vi kan försöka. 

7 – Vi kan ge dig bra ingångar och kontakter på ex Lantmännen, BillerudKorsnäs, Trafikverket, Best Western, Scania, Habitek, Scandic, Axbeautyhouse, Gotlandsägg, Gotlands Slagteri, Nederman, Lannebo Fonder, Hilti, Dustin, Slitevind, EQT, H&M, Alvar Hallgren Bygg, StormGeo i Norge, BTS, HL Display eller Resurs Bank.

8 – Vi kan hjälpa dig med kontakter utomlands. Nätverket finns i 70 länder.

9- Vi skulle vilja få sommarprata. Vi kan fortfarande drömma. Vårt sommarprat skulle handla om hur man kan se allas potential utan att vara elitistisk. Vi skulle vilja nå ut till 10 miljoner. Till föräldrar. Till de som har det svårt. Vi kan föreläsa, podda om talang. 

10 – VI MÅSTE REKRYTERA FLER REKRYTERINGSKONSULTER TILL STOCKHOLM. DU FÅR MINST 12% MER I LÖN! 12 dagar mer semester och 12% roligare. Hör av dig om du vill arbeta på ett företag som växer, har roligt och arbetar med 12% bättre kunder och 100% magiska kandidater.

11 – Vi har fler kvinnliga medlemmar än manliga. Vi kan jämställdhet. På riktigt i våra rekryteringsprocesser. Snart utses årets talang i Sverige. Vill du vinna sök till 4potentials!

12 – Vi kan säga tack. 

Tack!

Fredrik med fantastisk personal och 6000 magiska medlemmar samt 550 kunder sedan starten 2010.