Vem är decenniets och supertalangernas supertalang på Gotland?

Gotland växer. På tio år med 3000 nya vänner och kompetenser. Varför har Gotland växt? Hur har Gotland växt? Bakom förvandlingen och allt det magiska som händer nu finns det människor, medarbetare och magiskt ledarskap.

Det senaste tio åren har vi på 4potentials lyft årets supertalang tillsammans med Horisont och annan media. Åtskilliga hårt arbetande personer har blivit stolta och deras föräldrar ännu mer stolta. Bolag och karriärer har belysts och vuxit med ansvaret.

Nu när vi tillsammans lyckats åstadkomma en större rörelse på arbetsmarknaden, en ökad öppenhet för ny kompetens, ett ökat intresse för HR och talangfrågor så avslutar vi med listornas lista – decenniets Supertalang!

Ålder spelar ingen roll – förutom att man aktivt på heltid skall verka i ett företag/organisation. Då priset kommer delas ut på ön måste man vara skriven i närheten av någon socken här. Vi kommer premierera de som vill fortsätta utveckla och utvecklas och man kommer bedömmas utifrån sin bransch/verksamhetsområde och där man valt att verka.

Men det är du som avgör vem som är klok, ödmjuk, nyfiken, modig, står för ett hållbart ledarskap som gör medarbetare och Gotland större – så nominera till Fredrik.andersson@4potentials.com senast den 29:e december.

Tack för att du gör Gotland större. Alla nominerade kommer få ett gratis medlemskap i 4potentials samt framför allt ett mail om att någon tycker de är fantastiska!

De 50 mest nominerade  kommer att sedan analyseras av en oberoende jury utifrån egenskaper såsom ex drive, ödmjukhet och om man gjort Gotland större på lång sikt med sitt medarbetarskap, entreprenörskap eller ledarskap.